Ben vermeyi düşünüyorum oğlumada verdim 3 aylıkken kendisi bıraktı tekrar alsın diye yapmadığım şey kalmadı kurtarıcı oluyor emzik kendi düşüncemKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Baştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngüBen vermeyi düşünüyorum oğlumada verdim 3 aylıkken kendisi bıraktı tekrar alsın diye yapmadığım şey kalmadı kurtarıcı oluyor emzik kendi düşüncem
İn şa Allah canım her şey yolundadı haber etHayırlı günler kızlar nasılsınız hepinize sağlıklı sıhatli bir hafta diliyorum
Benim bugün öğleden sonra randevum var özledim bebeğimi inşallah herşey yolundadırYine heyecan bastı
canım doktoruna danışmadan tüketme :)Kızlar zencefil Kurkuma shotlarını hamileler içebilir mi zararı olur mu? Eşim almış bağışıklığım güçlensin diye ama zararı olur mu?
Doğru diyorsun risk almayayımcanım doktoruna danışmadan tüketme :)
Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsınKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Benim ilk gebeliğim ve bu problem var en başından beri. 12-13 arası bazen 14 oluyor. Kan sulandırıcı başladık inşallah ilaca gerek kalmaz böyle atlatırımTeşekkür ederim benim tansiyon genelde 12-7 falan da arada 13-8 falan oluyor. İlk gebeliğimde de tansiyon ilacı kullandım son zamanlarda
İnşallah canımİn şa Allah canım her şey yolundadı haber et
Uykuya geçişte gece uykularında kurtarıcı oluyor bana göre tabiki herkesin kendi tercihiBaştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngüBoş durması daha iyi değilmi
Merhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordumkızlar selamm detaylı usg için doktor bakıyorum çok yoğun olduğu için randevuyu oluşturayım dedim. izmirde bildiğiniz doktor var mı?
Kesinlikle vereceğim ben kiiraz. Doğru zamanda bıraktıktan sonra hayat kurtarıcı bir şey emzik ve çok çok tatlı olmuyorlar mi micmiccc. Oğlum 1 yaşında emziği attı kendiliginden bir daha almadı kolay olmuştu ama zor da bıraksa rahatlığına raziyimKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Emmek onları rahatlatıyor emzik almazsa anneyi emzik yapar ve bir iki ay beş ay derken o kadar yorulur ve yıpranırsınız kiBaştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngüBoş durması daha iyi değilmi
Demekki gebelikte olabiliyor burun kanaması burun akması arada bendede oluyor alerji gibi değişik bişeyGünaydın.Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaşıyorum ilkte tansiyonum iyiydi ama şimdi bilmiyorum alıştım mesela bu gün kanama olmadı ama hep hapşırıyorum ve burnum akıyor bir kaç saate gecicek
17 haftalık , dişçiye gittim bişey yapmadı sadece parol almaya devam et dedi. Bende sürekli ilaç kullanmak istemiyorumDişçiye neden gitmiyorsun kaç haftalıksın? 12 den sonra gönül rahatlığıyla diş tedavisi olabilirsin
Zorunlu durumlarda diş tedavisi yapılabilir gebelikte.Hanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum
Bebeğine göre değişir canım oKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsın
Kesinlikle vereceğim ben kiiraz. Doğru zamanda bıraktıktan sonra hayat kurtarıcı bir şey emzik ve çok çok tatlı olmuyorlar mi micmiccc. Oğlum 1 yaşında emziği attı kendiliginden bir daha almadı kolay olmuştu ama zor da bıraksa rahatlığına raziyim
Zorunlu durumlarda diş tedavisi yapılabilir gebelikte.
Bebeğine göre değişir canım obazısı çok aranır sürekli huzursuz olur ana olarak dersin ki ay vereyim. Bazısı da çok sakindir hiç gerek kalmaz
Canım ben İzmirde yaşamıyorum Uşaktan gelcem. cenk gezer i duydum ordaki arkadaşlarım da önerdiMerhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordum
Aynen bencede normal strese girmeye gerek yokDemekki gebelikte olabiliyor burun kanaması burun akması arada bendede oluyor alerji gibi değişik bişey
Benim asla emzik vermem gibi bi düşüncem olmadı. kızımda 2 aylıktı sanırım vermek zorunda kaldımKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?