Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ben elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Allahım inşallah en güzel şekilde acınızı unutturur.. başınız sağolsun 🙏🏼

herkese mutlu haftasonları diliyorum. ben dün detaylı ultrasona girdim. istanbul avrupada oturanlar ve doktor arayanlar varsa muttttlaka Prof. Dr. ALİ EKİZ tavsiye ediyorum. o kadar ilgili ve bilgiliydi ki gerçekten aşırı memnun kaldım 🙏🏻🙏🏻 ve bana burda detaylı ultrason yapmalı mıyım diye sorduğumda yaptır kesinlikle diyenlerden de allah razı olsun o ne kadar güzel bir şeymiş ya 😍😍😍 bizim doktorunki tüplü televizyon gibi bir şey kalıyor yanında
Merhaba 12 mayısta benim detaylı içim prof dr Ali ekibe randevum var doktorumun tavsiyesiydi yorumunuzu okumak çok mutlu etti beni 🤗 Ne kadar sürüyor ultrason ? Sizinde doktorunuz tavsiye etmiş sanırım acaba aynı doktoramı gidiyoruz benim doktorum prof dr Hüseyin Cengiz

Ben elendim arkadaşlar 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken gelen açılma ve sancı ile erken doğum yaparak kaybettim. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Başınız sağolsun , Allah acınızı hafifletsin. 😔

Rabbim sabirliğinizi versin inşallah 🤲

Kızlar park beşik almaya karar verdim otomatik sallanan beşik ile park beşik arasında kalmıştım ama tatile vs giderken yanımızda götüre biliriz diye birde daha uzun kullana bilme olanağı tanımasından dolayı park beşikten yana olacak tercihim önerdiğiniz model var mı ?

Merhaba 12 mayısta benim detaylı içim prof dr Ali ekibe randevum var doktorumun tavsiyesiydi yorumunuzu okumak çok mutlu etti beni 🤗 Ne kadar sürüyor ultrason ? Sizinde doktorunuz tavsiye etmiş sanırım acaba aynı doktoramı gidiyoruz benim doktorum prof dr Hüseyin Cengiz
Benim doktorum mete sarıözkan. Ali hocanın muayenesi yarım saat falan sürüyor ama bizimki yüzünü göstermedi o yüzden beni yarıda bırakıp meyve suyu falan ikram ettiler. çaycı ablaya kadar herkes o kadar iyi davrandı ki kesinlikle memnun kalırsınız 🥰🥰 vajinal bakmadı bu arada sadece karından baktı :))

Başınız sağolsun çok üzüldüm :(

başınız sağ olsun, allah sabır versin :(

Günaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim

Günaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim
Günaydın:)) ben eldivenle alamam dayanamam o acıya:))

Günaydın kızlar
Günaydın bizim kızımızın ismi İlay 🥰güncelleyebilir misin canım

Siz de Başak koymuşsunuz 🥰o da bizim seçeneklerimiz arasındaydı çok güzel isim kulağa hoş geliyor bir ömür boyu ismiyle mutlulukla yaşasın 💞🙂
eğer vazgeçmezsek evet başak düşünüyoruz :KK36:
hem burcuna , hem mevsimine uyacak diye düşündük. hemde bereketli olur. arada başka isimler geliyor aklımıza ama en içimize sinen başak gibi
aminnn :nazar:

eğer vazgeçmezsek evet başak düşünüyoruz :KK36:
hem burcuna , hem mevsimine uyacak diye düşündük. hemde bereketli olur. arada başka isimler geliyor aklımıza ama en içimize sinen başak gibi
aminnn :nazar:
Çok güzel ismiyle yaşasın 😍🙏🏻🙏🏻
Biz de değiştirmezsek karar verdik. Olivia Rosa düşünüyoruz:) listeye yazabilirsin 💐💐

Back
X