- 25 Aralık 2024
- 4.182
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.397
- 73
- 28
2.5kızlar kaç kilo aldınızzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5kızlar kaç kilo aldınızzzz
Kız olsaydı b2n de eylül koyacaktımKuzu ilk listeye yazdıran ve çok çabuk karar veren ben oldum galiba ne hevesliymisiz isim koymayanasipse Eylül Ece koyucaz
![]()
Puset bana çok lazım oldu aşıya giderken gezmeye giderken vs araba içinde pusette duruyordu. Bebek koltuğu için çok küçük oluyorlar ilk 6,7 aybana ablam joienin pusetini verdi ama o da her arabaya uymuyor puset çok lazım bişey mi? yeniden almak mantıklı gelmedi bana max 6 ay yatacak içinde
evet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)Kuzu ilk listeye yazdıran ve çok çabuk karar veren ben oldum galiba ne hevesliymisiz isim koymayanasipse Eylül Ece koyucaz
![]()
GünaydınnnGünaydın kızlarherkes isme karar vermiş erkek bebek ismi koymak daha kolaymış ya kızların ki çok zor
bizde beren ela da karar verdik artık öyle seviyoruz kızımızı. Aslında oğlum kendi harflerinden melis ismini bulmuş (kendi adı selim) çok istiyor ama sevemedim o ismi nedense.
Tmd2020 bizi de ekleyebilir misin listeye
![]()
59 filandim 63,55 dim cuma günükızlar kaç kilo aldınızzzz
pusetim var ama alacağım arabaya uymayacak bence. yeniden almak istemiyorum onuPuset bana çok lazım oldu aşıya giderken gezmeye giderken vs araba içinde pusette duruyordu. Bebek koltuğu için çok küçük oluyorlar ilk 6,7 ay
herkes bundan sonra kilo alırsın diyor banaevet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)
Günaydınnn
beren ela mı canım
59 filandim 63,55 dim cuma günü
4-5 kg filan
2.5 çok iyi yaa
Dikkat ediyorum şeker kaynaklı ilk 14 hafta 1 kilo verdim zayıfım da normalde bakalım ne olacak mecburen diyeetteyimpusetim var ama alacağım arabaya uymayacak bence. yeniden almak istemiyorum onu
herkes bundan sonra kilo alırsın diyor bana
2.5 çok iyi yaa
kızzzz ben seni listede bulamaıyorum nedenGünaydın kızlarherkes isme karar vermiş erkek bebek ismi koymak daha kolaymış ya kızların ki çok zor
bizde beren ela da karar verdik artık öyle seviyoruz kızımızı. Aslında oğlum kendi harflerinden melis ismini bulmuş (kendi adı selim) çok istiyor ama sevemedim o ismi nedense.
Tmd2020 bizi de ekleyebilir misin listeye
![]()
Ben 61 kiloyla hamile kalmıştım şuan 56.5 kiloyumkızlar kaç kilo aldınızzzz
canım benim gebe olduğun için daha fazla etkileniyor olabilirsin. eşinden destek almayı denemelisin bence. ister istemez çevremizdeki olaylardan etkileniyoruz biz etkilemediğini düşünsek bile. ağlaman gayet normal artık hormonlar sağolsun.. sen yine de yapabildiğin kadar duymamaya çalış malesef elde olmuyor her zaman çözümgünaydınn kızlar
ben biraz kaygılıyım. aile ile ilgili olaylardan dolayı evin içinde sürekli negatif şeyler konuşulmaya başladı.
dün akşam oturdum ağladım. acaba yanlış zamanda mı hamile kaldım, bu bebek bu kadar negatif konuşmalarla, olumsuz enerjiyle doğduktan sonra nasıl olur. çok şükür bizim evimizle ilgili şeyler değl ama sonuçta etkiliyor.
ben bunları duymak istemiyorum kardeşim gidin başka yerde konuşun desem sanki eşimi yalnız bırakacakmışım gibi geliyor
çok sıkıldım
evet ya genelde bundan sonra alınıyorpusetim var ama alacağım arabaya uymayacak bence. yeniden almak istemiyorum onu
herkes bundan sonra kilo alırsın diyor bana
2.5 çok iyi yaa
evet hormonlar da var tabi. geçecek inşallahcanım benim gebe olduğun için daha fazla etkileniyor olabilirsin. eşinden destek almayı denemelisin bence. ister istemez çevremizdeki olaylardan etkileniyoruz biz etkilemediğini düşünsek bile. ağlaman gayet normal artık hormonlar sağolsun.. sen yine de yapabildiğin kadar duymamaya çalış malesef elde olmuyor her zaman çözüm
benim kızım 6 ay bile yatmadı. ilk zamanlar arabada kullanmak için çok işe yarıyor. bende satmıştım şimdi arkadaşımdan emanet alıcam.bana ablam joienin pusetini verdi ama o da her arabaya uymuyor puset çok lazım bişey mi? yeniden almak mantıklı gelmedi bana max 6 ay yatacak içinde
İki tane bakılmış canımBen de bu dertle uğraşıyorum ve 2. Sefer idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum 2 kez de monurol kullandım. Lokosit kaç çıkıyor sizde?
Anam eklememiş miyiz hatırlamıyorum ki ekleyiver beni dekızzzz ben seni listede bulamaıyorum neden
yok musun
Sağol canım gebeliğimin başından beri böyle geçmedi düşünüyorum evde bir bitkisel bir çözüm bulabilir miyim diyeGeçmiş olsun kuzum aman dikkat et![]()
Şuan hassas olduğumuz için fazla etkileniyoruz ama her bebik nasibi zamanında gelir canım sen içselleştirmemeye çalışgünaydınn kızlar
ben biraz kaygılıyım. aile ile ilgili olaylardan dolayı evin içinde sürekli negatif şeyler konuşulmaya başladı.
dün akşam oturdum ağladım. acaba yanlış zamanda mı hamile kaldım, bu bebek bu kadar negatif konuşmalarla, olumsuz enerjiyle doğduktan sonra nasıl olur. çok şükür bizim evimizle ilgili şeyler değl ama sonuçta etkiliyor.
ben bunları duymak istemiyorum kardeşim gidin başka yerde konuşun desem sanki eşimi yalnız bırakacakmışım gibi geliyor
çok sıkıldım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun, bol bol su iç dinlen![]()
Ben de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorumbenim kızım 6 ay bile yatmadı. ilk zamanlar arabada kullanmak için çok işe yarıyor. bende satmıştım şimdi arkadaşımdan emanet alıcam.
zaten taş çatlasın 3 ay-4 ay kullanıyoruz. sonra yenidoğan uyumlu oto koltuğuna geçeriz
Ben 4 kilo vermiştim, 2'sini geri aldım şu an totalde -2'yim halakızlar kaç kilo aldınızzzz