Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ben birgün baya tekmelerini falan çok net hissediyorsam iki üç gün hissetmiyorum artık 20+ yani bebek normal midir forumlarda falan üzücü şeyler okuyup panik atak yaşıyorum elimden geldiğince girip okumamaya çalışıyorum artık

Kızlar benim ilk gebeliğim yatak ne almak gerekiyor 0-6 ay anne yanı var park yatak var beşik var büyüyen beşik var açık montessori var kapalı montessori var beynim çorba oldu araştırmaktan kuzular için en iyisi hangisi yatağı ne zaman ayırırız kafamda deli sorular bebeğim için iyi olsun bana kolaylık olsun tipi güzel olsun maddi olarak da çok sarsmasın derken hiçbir şeye karar veremiyorum

Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün detaylı ultrason a girdim daha önce nipt testi 4 lü tarama vs yaptırmıştım. Risk çıkmadı ense kalınlığım 0.49 cm yani normal , bebeğimin boyu 21+2 de 30 cm. Ama doktor atnalı böbrek görünümü gördü. Bu fonksiyonel bir etki göstermez dedi sadece turner sendromuyla gelir dedi başka destekleyici bulgun yok ama için rahat etsin dersen amniyosentez baktır dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Genetik testlerim temiz ensesi boyu vb her şeyi normalken atnalı var dediği için her şey altüst oldu sanki. Kız bebeklerde turner görünüyormuş vs vs. Bu konuda fetale güvenerek ilerlemeli miyim? Tanı testi değil fetal ama %99 gibi bir doğruluk payı var çok kötüyüm yaşayan oldu mu?
Bence sen bir başka doktordan fikir al sonuçta fetal yaptırdın temiz çıktı benim ilk gebeliğimde fetal temiz çıkmıştı ama detaylıda suyum fazla çıktı doktordan sebebini sorunca çok saydı bana onların içinde çocuğun yarım dudak doğa bilir dedi isterseniz amniyosintez yaptırın dedi ben yaptırmadım ve suyum diyetle normale döndü tabi o zaman çok stres yaşadım

Kızlar benim ilk gebeliğim yatak ne almak gerekiyor 0-6 ay anne yanı var park yatak var beşik var büyüyen beşik var açık montessori var kapalı montessori var beynim çorba oldu araştırmaktan kuzular için en iyisi hangisi yatağı ne zaman ayırırız kafamda deli sorular bebeğim için iyi olsun bana kolaylık olsun tipi güzel olsun maddi olarak da çok sarsmasın derken hiçbir şeye karar veremiyorum
Ben oğluma anne yanı aldım ve kendi odasına büyüyen beşik..gece bizim odada uyuyordu 6 aydan sonra oğlen uykusunda kendi odasında şimdi 15 aylık anne yanı beşiğinden ayırdım gece kendi odasında uyuyor tabi kamerayla bakıyorum sık sık kalkıyorum amacım kendi odasına alışsın.

Ben oğluma anne yanı aldım ve kendi odasına büyüyen beşik..gece bizim odada uyuyordu 6 aydan sonra oğlen uykusunda kendi odasında şimdi 15 aylık anne yanı beşiğinden ayırdım gece kendi odasında uyuyor tabi kamerayla bakıyorum sık sık kalkıyorum amacım kendi odasına alışsın.
yataklardan memnunsanız marka model söyleyebilir misiniz rica etsem, gece uykusunda da 15 aylıkken ayırdınız dimi doğru anladım, 6-7 aylıkken tamamen oda ayırmak konusunda ne düşünüyorsunuz benim gördüğüm anne yanı olanlar hep 6 aya kadar

Kızlar cok üzgünüm ya 4senedir aynı evde duruyorum bu gün ev sahibi aradı evi satacağım diye emlakçı geldi resimlerini çekti evin ilana koydu o kadar üzgünüm ki buradaki komşularım çok iyi sitenin olanakları çok iyi şimdi böyle bir ev bulmam hemde durduğum fiyata imkansiz oğlumda ağlıyor arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum diye okulu eve çok yakındı mecbur okul değişecek bütün düzenimiz alt üst olacak alan kişi kesin çıkarır nerden çıktı bu bilmiyorum sabah beri aklimda dönüp duruyor 🥹

Geçen gün ben cıvıl den Kanz dreamer plus marka açik gri park yatak+anne yani beşiği+sallanıyor+ sinekliği de var bu özellikleri olan yatak aldım 3.499 TL ye geldi.içine de kraftin 699 TL ye düşen yatağini aldım canım 70×120 fiyat olarak bize uygun geldi düşünürseniz cıvıl magazina bakın derim

Kızlar cok üzgünüm ya 4senedir aynı evde duruyorum bu gün ev sahibi aradı evi satacağım diye emlakçı geldi resimlerini çekti evin ilana koydu o kadar üzgünüm ki buradaki komşularım çok iyi sitenin olanakları çok iyi şimdi böyle bir ev bulmam hemde durduğum fiyata imkansiz oğlumda ağlıyor arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum diye okulu eve çok yakındı mecbur okul değişecek bütün düzenimiz alt üst olacak alan kişi kesin çıkarır nerden çıktı bu bilmiyorum sabah beri aklimda dönüp duruyor 🥹
Belki alan kişi de kiraya verecek hemen kötüyü düşünmeyin..Artı hemen yarın satilacakta değil.

Bence sen bir başka doktordan fikir al sonuçta fetal yaptırdın temiz çıktı benim ilk gebeliğimde fetal temiz çıkmıştı ama detaylıda suyum fazla çıktı doktordan sebebini sorunca çok saydı bana onların içinde çocuğun yarım dudak doğa bilir dedi isterseniz amniyosintez yaptırın dedi ben yaptırmadım ve suyum diyetle normale döndü tabi o zaman çok stres yaşadım
Evet ben farklı doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏻 yaşamayan bu stresi bilemez gerçekten

Belki alan kişi de kiraya verecek hemen kötüyü düşünmeyin..Artı hemen yarın satilacakta değil.
Kiraya verse bile daha yüksek fiyata vermek için bizi çıkartır gibi geliyor inşallah şansımıza yatırım yapmak için alan bizi çıkarmayan birisi çıkar komşularım öyle iyiki aile gibiyiz her iyi kötü günümde yanimdalar bu oo kadar büyük bir şans ki çok büyük boşluğa düşerim inşallah alan çıkarmaz

Meltem smart beşik almıştım ilk bebeğime anne yanı oluyor zaten kademe kademe indirdim yatağı da güvenli oldu 4-5 yaşa kadar kullanır bence çıkıyo da önü yatak oluyor

Kızlar MR görüntüsü anlayan var mıdır ya bir rica etsem yakını vs baktırabilcek biri varsa görüntü atıcam

yataklardan memnunsanız marka model söyleyebilir misiniz rica etsem, gece uykusunda da 15 aylıkken ayırdınız dimi doğru anladım, 6-7 aylıkken tamamen oda ayırmak konusunda ne düşünüyorsunuz benim gördüğüm anne yanı olanlar hep 6 aya kadar
Elelebaby anne yatağı bende olanı çok memnunum büyüdükçe yukarı katını çıkarttım baya kullanılır ama kendi odasında olan yatağı beğenmedim büyüyen beşik ama sallayınca dolaplar oynuyor yerinden bir kaç ay geçtikten sonra.. büyük yatak olarakda kullanmıcam ileride yeni yatak alırım bunu kardeşi kullanır sadece aldığımda yanlarında dolapları vardı ve takım olarak almıştım ondan beğendim.Ben 14 aylıkken mecbur ayırdım çünkü kardeşi olunca ikisi bir odada uyuyamazdı..belkide kardeşi gelmeseydi daha geç ayırırdım 6 aylıkken çok erken bana göre

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-10-20-48-20-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-05-10-20-48-20-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    31 KB · Görüntüleme: 29
Hemen satılmaz belki alan da kiracı ister çıkartmaz :/ siz o ara etrafınızdaki evlere bakın belki çevrenizde kiralık vardır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X