- 30 Aralık 2019
- 1.223
- 2.000
- 133
- 34
Ben varım canimKızlar amniyosentez sıvısı aldıran var mı aranızda ? Yakında veya daha önce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canimKızlar amniyosentez sıvısı aldıran var mı aranızda ? Yakında veya daha önce?
Nasıl bir tecrübeydi bana anlatır mısın korkuyorum. Bebisin nasıl ? Umarım sağlıklıdırBen varım canim
Yasamadım ama doktora git bence direkt eminim güvenli bir krem vardırKizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Ve geceleri uyuyamiyorum yanma kasintidan
Sirkeli su iyi geliyo diye okumuştum canım bi dene istersenKizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Canim korkulacak bisi yok bebişim iyi sağlıklı bende korkmuştum ilk başta ama çok şükür bisi olmadi 5 dakikalık iş zaten bi de isin ehli dr.lar yapiyorNasıl bir tecrübeydi bana anlatır mısın korkuyorum. Bebisin nasıl ? Umarım sağlıklıdır
özelde mi yaptırdın peki sonuç çok mu geç çıkıyor? Nasıl karsr verdin şüpheniz neydiCanim korkulacak bisi yok bebişim iyi sağlıklı bende korkmuştum ilk başta ama çok şükür bisi olmadi 5 dakikalık iş zaten bi de isin ehli dr.lar yapiyor
Ben aylardır bu haldeyim. Doktor normal olduğunu söyledi. Magnezyum yazdı. Ama pek işe yaradığı söylenemez. Bazen yerimden kalkamıyorum, doğrulamıyorum bile.Kızlar 22hafhalik hamileyim belime kamp gibi bi agri giriyor dönemiyorum resmen bu normal mi
Sağol canımCanim dogum günün kutlu olsun sende bogasin demek aynı burctaniz![]()
Geçmiş olsun.Ben gebeliğimden önce yaşadım ben günlük pedlerden mantar olmuştum onu kullanarak tedavi oluyordum geçmiyordu onu bıraktım fitille geçti gitti çok şükür..çok kötü bir şey yani bana göre kötü korku filmi gibi.Sen şimdi gebe olduğu için mutlaka doktoruna söyle daha çok ilerlemesinKizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Ben de olmuştu krem kullandım travazol. Bir de turna yemişi kurusu alıp yemiştim bilmiyorum etkisi var mıdır ama vajinal florayı dengeliyormuş.Kizlar vajinal mantar sorunu yasayan var mi hamileliginde neler yaptiniz?bebege zarari var mi? Ilk gebeligim tedirginim..
Ben de gebelikten önce günlük pedler yüzünden oldum. inanılmaz kaşıntı yapıyordu kullanmayı bırakınca geçtiGeçmiş olsun.Ben gebeliğimden önce yaşadım ben günlük pedlerden mantar olmuştum onu kullanarak tedavi oluyordum geçmiyordu onu bıraktım fitille geçti gitti çok şükür..çok kötü bir şey yani bana göre kötü korku filmi gibi.Sen şimdi gebe olduğu için mutlaka doktoruna söyle daha çok ilerlemesin
Evet malesefki her kese o pedler iyi gelmiyorBen de gebelikten önce günlük pedler yüzünden oldum. inanılmaz kaşıntı yapıyordu kullanmayı bırakınca geçti
Benim en memnun kaldığım kaşıntı yapmayan ped bambu beije oldu tavsiye ederimEvet malesefki her kese o pedler iyi gelmiyor
Sağol canım ama yok asla birde o pedlere dönmemBenim en memnun kaldığım kaşıntı yapmayan ped bambu beije oldu tavsiye ederim
Evet ben de hiç sevmiyorum ya hele ki regl olmayı falanSağol canım ama yok asla birde o pedlere dönmemo dönemlerde bende çok ped denedim çünkü hiç bırakmak istemiyordum ama gördümki olmuyor
![]()