Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Tek doktor balım ya mahrumiyet bölgesi gibi bir tane özel hastane var zaten Çankırı memleketim ama bu tarz şeyleri asla gelişmemis bilseydim Ankara'ya giderdim bütün sinirlerim zıpladı yani şuanda
kendini sıkıntıya sokma canım benim. arayıp durumu öğren bence ona göre hareket edersin. korkulacak bir şey yoktur muhtemelen 🌺🌺

Ben de detaylıya haftaya gidicem ama çok pahalı fiyatı. 5.600 tl dedi Erdem Hastanesi. Başka hastaneleri de aradım ama hep yüksek fiyat çekiyorlar. Birde öyle 10-15 dakikada hemen bitti falan derse içim acır verdiğim paraya 🙄😬 Yüzünü de görmeyi çok istiyorum ya oğluşum geçen muayenede sırtını dönmüştü yüzü görünmüyordu inşallah yine aynısını yapmaz😭
Hangi şehirdesin ist Anadolu yakası 3800 yapan yerler var doktorum özellikle özel hastaneler yapmayın onlar istediğiniz ayrıntılıyı yapmıyor dedi
Bu adam niye bakmadı doğru düzgün ya doktoru arayıp söylesem mi sinir oldum walla
Özel hastane değilmi klinik değil Benm doktorum özel hastaneler ayrıntılı diye bu şakilde bakıyor bizim istediğimiz gibi bakmıyor kliniğe git dedi demekki seninki o şekil yapmış raporu iste doktorum istiyor de sonrada bu doktorum istediği gibi ayrıntılı değil organlarına bakılmamış de

Devlet hastanesi gittin demedim farkındaysan
NEden gergin olduğunuzu anlamadım? Günde kaç tane hastaya bakıyor yazdığınız için devlet hastanesi olmadığı detayını verdim gunde 3tane hastaya bakıyor devlet hastanesi gibi yoğunluğu yok ondan söyledim özel olduğunu

Hangi şehirdesin ist Anadolu yakası 3800 yapan yerler var doktorum özellikle özel hastaneler yapmayın onlar istediğiniz ayrıntılıyı yapmıyor dedi

Özel hastane değilmi klinik değil Benm doktorum özel hastaneler ayrıntılı diye bu şakilde bakıyor bizim istediğimiz gibi bakmıyor kliniğe git dedi demekki seninki o şekil yapmış raporu iste doktorum istiyor de sonrada bu doktorum istediği gibi ayrıntılı değil organlarına bakılmamış de
Evet çok mantıklı raporu isteyip bu şekilde söyleyecegim

NEden gergin olduğunuzu anlamadım? Günde kaç tane hastaya bakıyor yazdığınız için devlet hastanesi olmadığı detayını verdim gunde 3tane hastaya bakıyor devlet hastanesi gibi yoğunluğu yok ondan söyledim özel olduğunu
Ben sakinim şükür ama sizin için ayni şeyi düşünemeyecegim, sizi savunmak istemistim görüyorum ki hata etmişim. Kadın kadının kurdudur lafının dogrulugunu kanıtlıyor bu durum.

Ben sakinim şükür ama sizin için ayni şeyi düşünemeyecegim, sizi savunmak istemistim görüyorum ki hata etmişim. Kadın kadının kurdudur lafının dogrulugunu kanıtlıyor bu durum.
Size ne dedim kötü olan Allah aşkına niye kurt oluyorum ben şimdi ya 😂 kısa sürdüğünü yazdım sizde süresine takılmamı saçma buldunuz kaç hastaya bakıyor normal dediniz savunma bunun neresinde anlayamadım savunulacak zaten bir durum yokki ortada genede size kötü birşey demedim ki devlet hastanesi deyil dedim çok hastaya bakmıyor 3hastaya bakıyor o yüzden yazdım onu da size kötü birşey söylemedim ben. Neyse buraya birbirimize destek olmak için yazıyoruz bosverin birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz sizi kırmak adına birşey yazmadım

Tekrar merhaba, hala çok seyrek hissediyorum ama arada dikkatli bakınca dışarıdan gözüküyor kesinlikle pozisyondan olduğunu düşünüyorum neyse yarın görürüz artık doktoruma 15. Haftada gitmiştim en son, ne zaman geliyim dedim 20. Haftada gel demişti biraz geçirdim ama neyse bakalım acaba detaylıyı da yarın mı yapar yoksa daha sonra mı çağırır birde bu gün amniyosentez sonucum çıkmış diye mesaj geldi İnşallah sonuç iyidir. Sen detaylı yaptırdın mı?
Ben dün yaptırdım canım perinatoloji yaptı benimkini kendileri verdi günü. İnşallah temizdir sonucun neden yapıldı amniyosentez? Ben fetal dna yaptırmıştım

Tekrar merhaba, hala çok seyrek hissediyorum ama arada dikkatli bakınca dışarıdan gözüküyor kesinlikle pozisyondan olduğunu düşünüyorum neyse yarın görürüz artık doktoruma 15. Haftada gitmiştim en son, ne zaman geliyim dedim 20. Haftada gel demişti biraz geçirdim ama neyse bakalım acaba detaylıyı da yarın mı yapar yoksa daha sonra mı çağırır birde bu gün amniyosentez sonucum çıkmış diye mesaj geldi İnşallah sonuç iyidir. Sen detaylı yaptırdın mı?
canım amniyosentez neden yaptırmıştın? inşallah iyidir sonuçların

İsme karar veremiyoruz ki bir verebilsek en son beren ela dedik oğlum anne lütfen melis koyalım diyor ben rüyamda başka isim gördüm öyle karışık ortalık 😀
Ben dün yaptırdım canım perinatoloji yaptı benimkini kendileri verdi günü. İnşallah temizdir sonucun neden yapıldı amniyosentez? Ben fetal dna yaptırmıştım
benim fetal dna çöpe gitti off :(

ela şahane bence

Kizlar detaylı ultrasondan çıktım 5dakika sürdü ya normal ultrasondan hiç bir farkı yoktu bebeğin yüzünü falan da göremedim. 21+4 günlüğüm kilosu 428 boyu 24cm mis normal deyil mi bu değerler bu haftalarda gidenler varmı? Çok şükür kuzucum sağlıklı kız olduğu da netleşti 🧿
Benimki 40 dk sürdü eğitim araştırma hastanesinde doç dr perinatolog yaptı herşeyine detaylı baktı artk karnımın içi acıdı oraya bastır buraya bak görmeye çalıştı yüzünü göstermedi ona ayrı uğraştı 5 dk kısa geldi bana

Anadolu yakasındayım evet. Hangi hastane? Söylerseniz bir arayıp sorim olmadı ya çünkü cidden pahalı.🥴

benim fetal dna çöpe gitti off :(

ela şahane bence
Öyle düşünme olsun fetalde bir tarama testi diğerinde için daha rahat olur
Ela isminde çok nettim iş yerindeki biri komşumun kızının adı ela otizmli dedi soğuttu beni isimden durduk yere keske söylemeseydim

Evet özelde yaptırdım 3500lira detaylı ultrason ücreti sonra da hekime görünecek sonuçlar dediler 5bin lira para aldılar normal muayeneden asla bir farkı yoktu
Benim detaylıyı yapacak olan doktor profesör hem kadın dogumcu hem de perinatolog ekstra bir paradan bahsetmediler ama öyle bir şey olursa sonuçları alır kendi doktoruma götürürüm bu arada muayene özel için gerçekten çok kısa sürmüş

Öyle düşünme olsun fetalde bir tarama testi diğerinde için daha rahat olur
Ela isminde çok nettim iş yerindeki biri komşumun kızının adı ela otizmli dedi soğuttu beni isimden durduk yere keske söylemeseydim
evet öyle canım :)
kız nolcak milyonlarca ela vardır sen dee

Benimki 40 dk sürdü eğitim araştırma hastanesinde doç dr perinatolog yaptı herşeyine detaylı baktı artk karnımın içi acıdı oraya bastır buraya bak görmeye çalıştı yüzünü göstermedi ona ayrı uğraştı 5 dk kısa geldi bana
İşini hakkıyla yapan doktorlar iyiki varlar neyse bidaha hamile kalırsam bana ders oldu Ankara'da iyi bir doktor bulur ona giderim boşa gitmiş oldum buraya ona üzüldüm sağlık olsun

Bizde genetik rahatsızlık var daha önceden 2 gebelik sonlandırmak zorunda kaldım çok pişmanım bunda CVS yapıldı labaratuvar kabul etmedi daha sonra amniyosentez yapıldı kromozom sonucu çıkmış çok iyi Allah'a şükür bir sorun yok genetik için olanı bekliyoruz ama sonuç ne çıkarsa kısmetim diyip doğuracağım Allah izin verirse çünkü bu süreçleri yaşamamak için PGT yaptırdım 4 embriyo taşıyıcı geldi ama hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadı 1. Transfer 1 embriyo negatif, 2. Transfer 2 embriyo kimyasal, 3 transfer 1 embriyo yine negatif oldu sonra ilk adette hemen hamile kaldım

Back
X