Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
canım amniyosentez neden yaptırmıştın? inşallah iyidir sonuçların
Genetik rahatsızlık maalesef, dün mesaj geldi sonuçlar çıktı diye bu gün aldım kromozom iyi çıkmış çok şükür ama genetik olanı bekliyoruz inşallah sağlıklıdır 🤲🏻😢 ama sonlandırmayacağım bu 3üncü gebeliğim diğer ikisini sonlandırmak zorunda kaldım ama ne olursa kısmetim diyip doğuracağım Allah izin verirse çünkü

İşini hakkıyla yapan doktorlar iyiki varlar neyse bidaha hamile kalırsam bana ders oldu Ankara'da iyi bir doktor bulur ona giderim boşa gitmiş oldum buraya ona üzüldüm sağlık olsun
Sonuçta birşey kaybetmiş değilsin iyi biryer araştırıp tekrar yaptırırsın birşey olmaz 🙏

Kötü niyetle söylediğini bildiğim için. İsmini doğunca öğrensinler fesatlar her konuda içime kurt düşürmeye çalışıyorlar. Karnın niye büyümedi bizi mi kandırıyosun bile dediler düşün
Gerçekten böyle insanlara ağzının payını vermek lazım ayıp olmaz, ben ilk gebeliğimde 20. Haftaya kadar 36 beden giyiyordum bana da söylediler

Genetik rahatsızlık maalesef, dün mesaj geldi sonuçlar çıktı diye bu gün aldım kromozom iyi çıkmış çok şükür ama genetik olanı bekliyoruz inşallah sağlıklıdır 🤲🏻😢 ama sonlandırmayacağım bu 3üncü gebeliğim diğer ikisini sonlandırmak zorunda kaldım ama ne olursa kısmetim diyip doğuracağım Allah izin verirse çünkü
canım inşallah iyidir dualarım seninle
çok şükür bak iyi çıkmış inşallah çok çok iyi olur

Bizde genetik rahatsızlık var daha önceden 2 gebelik sonlandırmak zorunda kaldım çok pişmanım bunda CVS yapıldı labaratuvar kabul etmedi daha sonra amniyosentez yapıldı kromozom sonucu çıkmış çok iyi Allah'a şükür bir sorun yok genetik için olanı bekliyoruz ama sonuç ne çıkarsa kısmetim diyip doğuracağım Allah izin verirse çünkü bu süreçleri yaşamamak için PGT yaptırdım 4 embriyo taşıyıcı geldi ama hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadı 1. Transfer 1 embriyo negatif, 2. Transfer 2 embriyo kimyasal, 3 transfer 1 embriyo yine negatif oldu sonra ilk adette hemen hamile kaldım
Hadi inşallah genetikte temiz gelir sonra rahat nefesle doğumu bekleriz hepimiz ☺️

İsme karar veremiyoruz ki bir verebilsek en son beren ela dedik oğlum anne lütfen melis koyalım diyor ben rüyamda başka isim gördüm öyle karışık ortalık 😀
Oglunun önerisi de guzelmis. senin gönlünden ne geçiyorsa onu koy için rahat olur en azından 😍 biz erkek olunca direk kağan dedik çok değiştirmeye niyetim yok kv biraz bozuk tabi eşinin adını koymadık diye ama umrumda değil insanları mutlu edeceğim diye kendimi mutsuz etmek istemiyorum bu süreçte 🤣

Oglunun önerisi de guzelmis. senin gönlünden ne geçiyorsa onu koy için rahat olur en azından 😍 biz erkek olunca direk kağan dedik çok değiştirmeye niyetim yok kv biraz bozuk tabi eşinin adını koymadık diye ama umrumda değil insanları mutlu edeceğim diye kendimi mutsuz etmek istemiyorum bu süreçte 🤣
Hiç sevmiyorum büyüklerin isimlerinin verilmesini. Tertemiz bir insan kimsenin hatırasını taşımak zorunda değil. Oğlumun adı selim kendi harflerinden oluştuğunu farketmiş anne lütfen bu olsun diyip duruyor miniğim ☺️

Hiç sevmiyorum büyüklerin isimlerinin verilmesini. Tertemiz bir insan kimsenin hatırasını taşımak zorunda değil. Oğlumun adı selim kendi harflerinden oluştuğunu farketmiş anne lütfen bu olsun diyip duruyor miniğim ☺️
Ya kıyamam yavruma şimdiden bağ kurmaya çalışıyor. Düşünün belki içinize siner Melis zaten tını da güzel 😍☺️❤️

Yok artık ya 😂 en iyisi laf söyleyenlere söyledikleri lafı sokmak başka türlü olmaz 😒
evet bence de :D

ya ne kadar tatlı yerim

Bilerek sogutmya calisiyor isimden. yok şunun ismi de kağan yok bunun ismi de kağan diye soğutmaya çalışıyor ama son bir kere daha bir şey desin lafımı söyleyeceğim. O son darbeyi bekliyorum 😅

Ya kıyamam yavruma şimdiden bağ kurmaya çalışıyor. Düşünün belki içinize siner Melis zaten tını da güzel 😍☺️❤️
Alışmaya başladık sanki o söyledikçe. Muhtemelen kıramayız onu zaten çok duygusallaştım hassasım oğluma karşı. Annemin komşusu kardeşin olunca onu sevecekler senin pabucun dama atılacak demiş çocuk nasıl içerlediyse anne onu benden daha mı çok seveceksiniz dedi bütün gün ağladım :) sonra güzel güzel anlattım ona herşeyi sen öğreteceksin sen en yakın arkadaşı olacaksın falan filan öyle alıştı bebek fikrine. Şimdi sürekli karnımı seviyor ismini düşünmüş. Ay bak yine ağladım 🥹

Back
X