Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlaar bebek arabası konusunda çok kararsızım yaa 🥹 Siz hangi modelleri aldınız veya ikinci bebişse öncekinde ne kullanıp memnun kaldınız

Kızlar şeker yüklemem olucak sanırım bu ayın sonu aç karnına dedi gel doktorum ikinci bebeği olunlar yaptıracakmısınız?burdan olan arkadaşlarım var ilkte çıkmadıysa yaptırma diyorlar zararlı kafam karıştı iyice

Kızlar şeker yüklemem olucak sanırım bu ayın sonu aç karnına dedi gel doktorum ikinci bebeği olunlar yaptıracakmısınız?burdan olan arkadaşlarım var ilkte çıkmadıysa yaptırma diyorlar zararlı kafam karıştı iyice
Doktorun yaptir dediyse yaptir canim benim tanıdığım biri yakin zamanda doğum yapti onlarda etraftan etkilenip şeker yüklemesi zararli diye yaptirmamişlardı sonrasinda bebek şekerden dolayi tedavi gördü 20 gün halada gelip gidiyorlar Tabiki seni korkutmak istemem ama doktorlarin dediğinden çikmamk lazim gerisi takdiri ilahi.

lisede en yakın arkadaşımın ismi melisti. gerçekten çok güzel bir isim <3 ada ve ela da harika bence ya kızım olsa çok kafam karışırdı heralde
Öykü ismini de eşim önerdi heralde en son kura çekeriz biz bu kararsızlıkla 😂
cahil insandan daha kötüsü varsa cehaletiyle insanlara zarar veren insandır! inşallah güzel kalpli oğlunuzda zerre etkisi kalmaz çok iyi iki kardeş olsunlar o komşu da nazar etmeden kapak olsun 🤲🏻
Neyseki henüz küçük ve erkek çok duygusal davranmadı unuttu. İnsanlardan uzaklaşmak istiyorum gerçekten hep olumsuzluk içindeler

Kizlar detaylı ultrasondan çıktım 5dakika sürdü ya normal ultrasondan hiç bir farkı yoktu bebeğin yüzünü falan da göremedim. 21+4 günlüğüm kilosu 428 boyu 24cm mis normal deyil mi bu değerler bu haftalarda gidenler varmı? Çok şükür kuzucum sağlıklı kız olduğu da netleşti 🧿
Merhaba ben hem eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hem de kendi özel muayenesi olan prof. Doktoruma gittim. Eğitim araştırmada yaklaşık 15 dk sürdü belki daha kısa bile olabilir aynı şekilde rapor yazdı bana da imzalattı. 15 dk sonra yüzü gözükmediği için yarım saat sonra tekrar girdim onda da 5 dk gördü ölçtü kapattı. Bana dönük ekranı yoktu kendisi de rapora latince tıp dilinde söylediği için açıkçası nelere baktı çok ayrıntılı bilemiyorum ama bir sıkıntı görse söylerdi. Çünkü fetal dna sonucuma daha önceki kan sonucuma vs hepsini istedi. Hatta çıkışta bir daha bana işin düşmez gibi duruyor dedi riskli bir durumun yok dedi.

Kendi doktorumda da sohbetle birlikte 10 dk sürmüştür beynine kalbine ayaklarına kollarına baktı ama damarlara vs baktı mı hiç bilmiyorum. O da sıkıntı yok canını sıkma bu kadar defansa da gerek yok dedi. Amniyosentez yaptırmama gerek var mı demiştim de.

O yüzden canınızı sıkmayın inşallah bir şeyi yoktur olsa da doktorlar elbette söylerdi diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın.

Kızlaar bebek arabası konusunda çok kararsızım yaa 🥹 Siz hangi modelleri aldınız veya ikinci bebişse öncekinde ne kullanıp memnun kaldınız
Ben delirmek üzereydim araştırmaktan 😄 biraz bütçeyle de alakalı tabi, ben parama kıyabilsem cybex easy twist alırdım ama puset, adaptör, araba derken 50 binlere çıkıyordu, o kadar da vermek istemedim.
Maxi Cosi Leona 2 aldım. Birkaç arkadaşım bagi neo’yu da çok övdü. Peg perego, cybex deneyen arkadaşım bagiyle çok rahat ettiğini söylemişti.

Ay ben cybex priam aldım tr de düzgün model yoktu ve çok pahalıydı almanyadan getirdiler kayınpederimler çok güzel bi arabaa

Merhaba ben hem eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hem de kendi özel muayenesi olan prof. Doktoruma gittim. Eğitim araştırmada yaklaşık 15 dk sürdü belki daha kısa bile olabilir aynı şekilde rapor yazdı bana da imzalattı. 15 dk sonra yüzü gözükmediği için yarım saat sonra tekrar girdim onda da 5 dk gördü ölçtü kapattı. Bana dönük ekranı yoktu kendisi de rapora latince tıp dilinde söylediği için açıkçası nelere baktı çok ayrıntılı bilemiyorum ama bir sıkıntı görse söylerdi. Çünkü fetal dna sonucuma daha önceki kan sonucuma vs hepsini istedi. Hatta çıkışta bir daha bana işin düşmez gibi duruyor dedi riskli bir durumun yok dedi.

Kendi doktorumda da sohbetle birlikte 10 dk sürmüştür beynine kalbine ayaklarına kollarına baktı ama damarlara vs baktı mı hiç bilmiyorum. O da sıkıntı yok canını sıkma bu kadar defansa da gerek yok dedi. Amniyosentez yaptırmama gerek var mı demiştim de.

O yüzden canınızı sıkmayın inşallah bir şeyi yoktur olsa da doktorlar elbette söylerdi diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın.
Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inşallah

Doktorun yaptir dediyse yaptir canim benim tanıdığım biri yakin zamanda doğum yapti onlarda etraftan etkilenip şeker yüklemesi zararli diye yaptirmamişlardı sonrasinda bebek şekerden dolayi tedavi gördü 20 gün halada gelip gidiyorlar Tabiki seni korkutmak istemem ama doktorlarin dediğinden çikmamk lazim gerisi takdiri ilahi.
Doktorum yaptır diyor biranda şekeri yüklüyorlar bize ac karnına mecbur bende yaptırıcam bu gidişle yine

Doktorum yaptır diyor biranda şekeri yüklüyorlar bize ac karnına mecbur bende yaptırıcam bu gidişle yine
Bende kararsizdim ama bu olaydan sonra kesin yaptırma karari aldim gebelikte şeker çok sinsi oluyormuş en azindan ônlem alirlar diyet vs canim cikarsa inşallah cikmaz tabi

Merhaba kızlar bende ayrıntılı yaptırdım lakin yüz üstüydü herşeyi göremedi iki hafta sonra tekrar çağırdı birde önceki gebeliğim 32. Haftada erken doğumla sonuçlandığı işin riskli grubuna dahil edildim ve bugün itibari ile kan sulandırıcı başlandı sebebini bilemiyorum hala iştahımda hiç yok midemde kötü kiloda almadım daha alır gibi oluyorum ishalle geri gidiyor 6. Aya giriyoruz hala kilo almayan varmı benim gibi gelişiminde sorun yok diyorlar ama

Bende kararsizdim ama bu olaydan sonra kesin yaptırma karari aldim gebelikte şeker çok sinsi oluyormuş en azindan ônlem alirlar diyet vs canim cikarsa inşallah cikmaz tabi
İlkte koşarak düşünmeden yaptırdım o zaman çok şükür şekerim çıkmamıştı İn şa Allah bundada olmaz yaptırmasam sonra sorun çıkarsa kendimi suçlarım sonuçta tatlı tüketiyorum

Kızlar şu kemiğimde inanılmaz bi ağrı yaşıyorum günlerdir oturmak kalkmak yürümek eziyet oluyor resmen varmı benim gibi bu bölgesinde ağrı yaşayan yada daha önceki gebeliklerinde yaşamış olan. Bir yandan bel fıtığı bir yandan bu ağrı çok zorlanıyorum.

Eklentiler

• IMG_4847.webp
    IMG_4847.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba , acaba aranızda tetanoz aşısı vurulan var mı? Ben henüz olmadım korkuyorum açıkçası hamile iken ilaç içemiyorken aşı vurulmak mantıklı gelmiyor

Merhaba , acaba aranızda tetanoz aşısı vurulan var mı? Ben henüz olmadım korkuyorum açıkçası hamile iken ilaç içemiyorken aşı vurulmak mantıklı gelmiyor
Merhaba, ben 2 gün önce vuruldum. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Bebeğin hareketlerinde de bir değişiklik olmadı o gün. Bende tereddüt ettim bir miktar ama sonrasında aşıyı olmamam yüzünden , bebeğe bir şey olursa diye korkup oldum. Bence iyi ki de oldum , vicdanen rahatım şuan. Tabii son karar sizin🥰

Back
X