Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bende de aksine kimse olmasın istiyorum. Eşimle ve o anki surecimle mesgul olayım diyorum ama kv mutlaka her ana girmek isteyecek. Bu bile geriyor beni. Eşime bugün söyledim en azından hastane ortamında kimsenin odada uzun uzun durmasını istemiyorum diye. Kendimle mi ugrasayim milletin suratini mi çekeyim.
Benim ikinci doğumum sadece eşim ve ben vardık öyle güzeldik o yüzden üçüncüye ikna oldum hemen 🙏🏻
En azından gelenler yanınızda çok kalmayıp gitse daha iyi olur kendinize bebeğinize odaklanırsınız keşke uyarabilsen kimseyi kırmadan :/
Benim ilk doğumum annem vardı öyle kötü davrandı ki bana o travmadan sonra 9 yıl ara verdim düşün tabiki senin annen öyle değildir ama yalnız olmak bana çok iyi geldi

KIZLAR YARDIM

Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
merhaba benim de aynı problemim vardı. doktor rennie duo diye bir şurup verdi tadı berbat diş macunu gibi. ama içtiğim an dakikasında kesiyor ve bebeğe de geçmiyormuş. doktoruna da danış dilersen

Benim ikinci doğumum sadece eşim ve ben vardık öyle güzeldik o yüzden üçüncüye ikna oldum hemen 🙏🏻
En azından gelenler yanınızda çok kalmayıp gitse daha iyi olur kendinize bebeğinize odaklanırsınız keşke uyarabilsen kimseyi kırmadan :/
Benim ilk doğumum annem vardı öyle kötü davrandı ki bana o travmadan sonra 9 yıl ara verdim düşün tabiki senin annen öyle değildir ama yalnız olmak bana çok iyi geldi
Annemle de konuşacağım. Beni yoracagini sanmıyorum ama en azından bilirim ki yardım için yanımda diğerlerinin derdi torun görme, ben değilim. O yüzden odada durmamalarini isteyeceğim 🙏kirilirlarsa kirilsinlar 🤣

Annemle de konuşacağım. Beni yoracagini sanmıyorum ama en azından bilirim ki yardım için yanımda diğerlerinin derdi torun görme, ben değilim. O yüzden odada durmamalarini isteyeceğim 🙏kirilirlarsa kirilsinlar 🤣
Evet çok iyi yaparsın odadayken hadi siz gidin ben dinleneyim vs de diyebilirsin çok duran olursa 🤣

Günaydınn kızlar
Regenesis Max kullananlar ekstra demir ilacı kullanıyor musunuz ?
benim vitaminin içinde demir yoktu. doktorum demir ilacı verdi ama dokunduğu için kullanamadım. doktoruma sordum da Regenesis Max içinde demir varsa ona döneyim mi diye daha cevap gelmedi

Günaydınn kızlar
benim vitaminin içinde demir yoktu. doktorum demir ilacı verdi ama dokunduğu için kullanamadım. doktoruma sordum da Regenesis Max içinde demir varsa ona döneyim mi diye daha cevap gelmedi
Bilmiyorum canım günaydın 🌞 ben hepsini tek tek alıyorum

Günaydınn kızlar
Bana regenesisin yanında ekstra demir de verdi feramat alıyorum diğer demirler mahvetmişti bu çok iyi geldi bana

Günaydın kızlar 👧
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlı😍

Selam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışım😭 Çok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum🥹 Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz🥲 Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak..

Günaydın kızlar 👧
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlı😍
Harika, ben 5. Haftadan beri koltuktan zor kalkıyorum nefes nefese kalıyorum 😅 ablalarıma yaptırırım büyük ihtimalle sağ olsunlar

Selam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışım😭 Çok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum🥹 Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz🥲 Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak..
Ben de kilo alamıyorum diye üzülüyorum 😢 herkesin derdi farklıymış 🙄

Bence çok iyi zaten kaldı 3 ay 6 7 kilo daha alsan bile 15 kilo almış oluyorsun canını sıkma hiç 🙏🏻

Günaydın kızlar 👧
ya bunu düşünmek bile beni o kadar yoruyor kiiii :D evim rezalet pis temmuzun 13ünde 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım o zamana bırakacağım mecbur.. evde sürüsüyle iş var bana bir beş kişi lazım kdfkssd

Back
X