Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
aaaaaaa :( nerde yasıyosunuzzz
hangilerini aldınn

ben de alıcam 1 tane başlangıç için yeter herhalde ya
Hatay'da, ben bundan aldım aslında evin girişine 1 tane almıştım ama görüntü ve ses kalitesi, gece görüşü yani bütün özellikleri beni cezbetti ayrıca hafıza kartı takarsan internetsiz kayıtta yapıyor ama daha sonra telefondan izleyebilirsin, internet varsa telefondan canlı izleyip dinleyebiliyorsun hatta sende konuşup sesin karşı tarafa gidiyor gece görüşü ve sesi inanılmaz net , hareket algılayınca telefonuna bildirim geliyor. Bebek odası içinde bir tane almıştım ama internet yok 🤷🏻‍♀️🙄

Eklentiler

• 1000002846.webp
    1000002846.webp
    26 KB · Görüntüleme: 47
Hatay'da, ben bundan aldım aslında evin girişine 1 tane almıştım ama görüntü ve ses kalitesi, gece görüşü yani bütün özellikleri beni cezbetti ayrıca hafıza kartı takarsan internetsiz kayıtta yapıyor ama daha sonra telefondan izleyebilirsin, internet varsa telefondan canlı izleyip dinleyebiliyorsun hatta sende konuşup sesin karşı tarafa gidiyor gece görüşü ve sesi inanılmaz net , hareket algılayınca telefonuna bildirim geliyor. Bebek odası içinde bir tane almıştım ama internet yok 🤷🏻‍♀️🙄
aa çok iyii ama wifi destekli almak istemiyorum ben. geçen videolar sızdı ya :/

Kızlar normalde bebeğin karnımda haraketlerini dıştan görüyorum ama mesela şimdi ve çok zaman böyle aşağıda yani vajinada kıdıklanma oluyor sankı çıkıcak ordan İn şa Allah anlata bilmişim..sizdede oluyormu?
Yaaa ne güzel bakalım bana doktor ne söylicek bazen o kadar aşağıda oluyorki sanki elleriyle oynuyor orda🤭
son birkaç gündür bende de bu var ve ben çok korktum. sanki böyle aniden çişim gelmiş gibi bir baskı oluyor ve geçiyor. kafası mı aşağıda dedim ama gıdıklıyormuş gibi de geliyor valla çözemedim :D ama o baskı hissi inanılmaz rahatsız edici birden şok oluyorum

aaa o zaman netten al geç
ben öyle durumda yol parasına yorgunluğa değmez deyip alıyorum :D
çok mu pinti oldum ben kız, bu hayat beni böyle yaptı :D
Annelikle birlikte çocuğun gelecek kaygısıda yükleniyor sanırım 😅😂🤣 banada böyle oldu, şu inflerı ve fenoları anlayamıyorum o yüzden 🙄 gerçi onların tuzu kuru genelde hepsi sponsorlu

🤣 Bebek odasında ne görecekler 🫣 emzirmeyi kameranın görmediği bir açıda yaparız olur biter. Ben bunları almıştım artık, o yüzden yapabileceğim bir şey yok ama geneli wi-fi destekli oluyor

🤣 Bebek odasında ne görecekler 🫣 emzirmeyi kameranın görmediği bir açıda yaparız olur biter. Ben bunları almıştım artık, o yüzden yapabileceğim bir şey yok ama geneli wi-fi destekli oluyor
hepsi öyle cidden de :D benim de kedilerim için xiaomi var evde oturma odamda duruyor. elde cihazlı bir şey istiyorum annem bakarken daha rahat olsun diye

hepsi öyle cidden de :D benim de kedilerim için xiaomi var evde oturma odamda duruyor. elde cihazlı bir şey istiyorum annem bakarken daha rahat olsun diye
O zaman tek çare telsiz 🤣 İnternet yok diye ben bir tane internetsiz çalışan telsiz alacağım galiba

cam balkonum benimde aynı :( bazen geliyor kalkıp sileyim oturarak diyorum sonra eşimden korkup vazgeçyiorum :D
bide kızın el izleri hep
kimse yardım etmez ki ya. annemin kendine faydası yok , kayınvalidem de gelmez. gelse de içime sinmez
ücretli yaptırsam evim o kadar büyük değil değmez gibi geliyor. yavaş yavaş eşim siler ya
halıları da yıkatırım tamam işte
Eşin yapıyosa sen hiç uğraşma ben de sadece günlük işleri yapıyorum sonuçta bebeklerimiz her şeyden önemli 🙂
Ben de aşıyı yaptırdım bu arada benim ebe yokmuş iyi olduğu olmadığı başkasına gittim aynı aşıya niye o kadar para vereceksin dedi tek doz yeterli olur dedi zaman da kalmamış 2.doz için

Evet
H haziran cicegim isim olarak hala ilay mı düşünüyorsunuz :) biz bi ara doğa diye düşündük şimdi yine ilay a döndük :D
Evet teyzesi bilekliğimiz bile hazır ekliyorum 🙂eşimle durup durup ne güzel isim diyoruz bence çok güzel ya da bize mi öyle geliyo bilmiyorum 🙂

Eklentiler

• 1000032274.webp
    1000032274.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 47
evet ya bende o sızıntılar yüzünden korktum.
Annelikle birlikte çocuğun gelecek kaygısıda yükleniyor sanırım 😅😂🤣 banada böyle oldu, şu inflerı ve fenoları anlayamıyorum o yüzden 🙄 gerçi onların tuzu kuru genelde hepsi sponsorlu
ooo onlara bedava geliyor. reklam yapsınlar diye
bi tane öyle arkadaşımız, kardeşimiz yok ki :D
aa öyle deme. virüs gibi sızıp gece çocuğu korkutuyorlarmış. gece yarısı kamera hareket ediyormuş,sesler geliyormuş. sadece emzirme çekecekler diye düşünme. eşimde wifisini kapatırsan bi şey olmaz diyor ama kim uğraşacak onunla

Evet
Evet teyzesi bilekliğimiz bile hazır ekliyorum 🙂eşimle durup durup ne güzel isim diyoruz bence çok güzel ya da bize mi öyle geliyo bilmiyorum 🙂
yaaa maşallah ona :KK36: güle güle güzel günlerde kullansın.
biz ilk bi iki yanlış anlama olunca soğumuştuk. sonra başka isimler bulduk ama bi türlü cuk oturmadı.
ilay ın tınısı hoşumuza gitti açıkçası. bıcır bıcır bi isim

yaaa maşallah ona :KK36: güle güle güzel günlerde kullansın.
biz ilk bi iki yanlış anlama olunca soğumuştuk. sonra başka isimler bulduk ama bi türlü cuk oturmadı.
ilay ın tınısı hoşumuza gitti açıkçası. bıcır bıcır bi isim
İlay mı devamı yok mu filan diyolar bize de ilayda gibi ama ben hiç vazgeçmedim zamanla herkes alışır kızım büyüyünce kendi söyler zaten yanlış söylenirse 🙂
Teşekkür ederiz inşallah 🥰

Bu yüzden çok kafam karışıyor, o siteden o siteye gidiyorum beynim yoruldu 😅
O kadar haklısınız ki ben de diyorum üçün beşin hesabını yapıp durma bulduğun yerden al geç sonra daha uygununu bulunca kendimi enayi gibi hissediyorum. O kadar çok kalem var ki her birini nerde uygun diye araştırmakla geçiyor günüm😅😅😅

Önümüzdeki hafta kendimi bir ebebek mağazasına atarsam alacağım ihtiyaçlarını ☺️
Herkes yenidoğan çok alma diyor,siz nasıl yaptınız
benim yeğenim var daha 1 yaşında. ilk torun olduğu için ona çok fazla kıyafet almıştık biz ablam onları hep bana verdi. Bir de benim heves edip aldıklarım var ... bizim sürüyle kıyafetimiz oldu haliyle. almamaya çalışıyorum ama benim de ilk bebeğim heves var :D pişman olacağım büyük ihtimalle

Back
X