Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
benim yeğenim var daha 1 yaşında. ilk torun olduğu için ona çok fazla kıyafet almıştık biz ablam onları hep bana verdi. Bir de benim heves edip aldıklarım var ... bizim sürüyle kıyafetimiz oldu haliyle. almamaya çalışıyorum ama benim de ilk bebeğim heves var :D pişman olacağım büyük ihtimalle
Benim de ilk bebeğim,5 yıldır devam eden bir mücadelenin ardından geliyor inşallah 🙏

evet ya bende o sızıntılar yüzünden korktum.

ooo onlara bedava geliyor. reklam yapsınlar diye
bi tane öyle arkadaşımız, kardeşimiz yok ki :D

aa öyle deme. virüs gibi sızıp gece çocuğu korkutuyorlarmış. gece yarısı kamera hareket ediyormuş,sesler geliyormuş. sadece emzirme çekecekler diye düşünme. eşimde wifisini kapatırsan bi şey olmaz diyor ama kim uğraşacak onunla
Ya işte wifiyi kapatırsan bir anlamı kalmıyor çünkü canlı izleyemiyorsun ve hareket olunca bildirim gelmiyor maalesef, yani ben hep evdeyim aslında, iki kayıptan ve 10 yıldan sonra Allah izin verirse kavuşacağım oğluma o yüzden onu hiç yalnız bırakmam kamerayada gerek kalmaz bence 🫣

son birkaç gündür bende de bu var ve ben çok korktum. sanki böyle aniden çişim gelmiş gibi bir baskı oluyor ve geçiyor. kafası mı aşağıda dedim ama gıdıklıyormuş gibi de geliyor valla çözemedim :D ama o baskı hissi inanılmaz rahatsız edici birden şok oluyorum
Aynen çok rahatsız edici bu gün mesela yok olduğunda korkuyorum

kıslar sizin bebişko hep düzenli mi hareket ediyor?
geceleri yakın saatlerde hareketleri ama gündüz saatleri pek düzenli değil.. takip nasıl sağlanır bilmiyorum

geceleri yakın saatlerde hareketleri ama gündüz saatleri pek düzenli değil.. takip nasıl sağlanır bilmiyorum
benimki de pek düzgün değil ama hemen hemen her gün hareket ettiği belli başlı saatler var, onlar dışında random sanki

benimki de pek düzgün değil ama hemen hemen her gün hareket ettiği belli başlı saatler var, onlar dışında random sanki
Ay iyi bari ben de korkuyorum. bu ara çok dinlenemedim yurtdışına gittik gezdim eve geldik boya badana yaptırdım temizlik derken kendimi dinlenemedim ki onu hissedeyim :D iki gündür falan dinlenme modundayım daha net hissediyorum :D

İlay mı devamı yok mu filan diyolar bize de ilayda gibi ama ben hiç vazgeçmedim zamanla herkes alışır kızım büyüyünce kendi söyler zaten yanlış söylenirse 🙂
Teşekkür ederiz inşallah 🥰
-ilayda mı
-nilay mı
şuan yeni isim olduğu için sanırım aşina değiller. dediğin gibi büyüyünce zaten aşina olurlar

bazen açıkınca hareketleniyor bazen bakıyorum gece wc ye kalkınca uyanıyor, bazen tatlı yiyince. hala tam ne zaman hareketleniyor çözemedim.
bazen tık tık atıyor mesela kalp atışı gibi hıçkırık sanırım
düzenli değil ama maşallah gün içinde çoğaldı artık

Y yusra26 canım nasılsın, halen hastanede misin? haberdar et bizi
Evet hala hastanedeyim sancim çogaldi dün ilaçlarla durdurdular ama ben mahvoldum Rabbim kimseyi dusurmesin hastaneye 8 yil bekledim bu bebegi hamileligimin boylr gececegini hic düşünmezdim psikolojikmen cok kotu durumdayim kizlar dua beklerim sizlerden😭😭😭

Back
X