- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
senin randevun saat kaçtaydıııDöner bence canım.Ne güzel almış MaşAllahbakalım benimki ne kadar olmuş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin randevun saat kaçtaydıııDöner bence canım.Ne güzel almış MaşAllahbakalım benimki ne kadar olmuş
![]()
Evet ya doktor olumsuz gibiydi ondan beni panik yaptı bir ay sonra belki dönmğş olur inşallahDaha çok vakti var, döner bence geri de dönebilir hiç belli olmuyor vallamaşallah kilosu da çok iyi
![]()
doktorlar hep en kötüyü söylüyor galibaEvet ya doktor olumsuz gibiydi ondan beni panik yaptı bir ay sonra belki dönmğş olur inşallah![]()
Aaa içim rahatladı.. çok teşekkür ederim paylaştığın içinBnmde oglumda hamıleyken 32 cı haftamda usgde bebek donmemıs daha dedı doktor eger donmezse sezaryan olursun dedı.bnde cok korkmustum bıde ılk hamılelıgımdı pek bılınclı degıldım sonra 34 cu haftamda ebe kontrolum vardı ebe elıyle karnıma baktı bebek donmus kafası assagıda dedı.yanı gecte donebılıyorlar.bu hamılelıgımdede gecen hafta gıttıgımde daha 27+6 dım donmemıs dedı erken olmasına ragmen
Açlık yokta 1. Saat ve 2. Saat yüksek çıkmış diyetisyene yönlendiirrir direkSelam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.
Rıca ederım ne demekAaa içim rahatladı.. çok teşekkür ederim paylaştığın içiniki hafta sonra ebe randevum var benimde ona da sorarım ayrıntılı bakalım
İnşallah döner bebeklerimiz sağlıkla gelir
Peki sezaryen mi oldun vajinal doğum muydu
Aman cikmasin maşallah diyinAçlık yokta 1. Saat ve 2. Saat yüksek çıkmış diyetisyene yönlendiirrir direk
Benm insilün direncim var direk sonuçta çıkar diye düşünüyordum ama hep dikkat ettim şansa çıkmadı şok oldum
4:45senin randevun saat kaçtaydııı![]()
Başta zorluyor diyet sadece, ben ilk 2 hafta markette ağladığımı biliyorumAman cikmasin maşallah diyindiyet yapcaz mecbur napalim
![]()
Ben de Türkiye’de değilim ama ilk defa ebe randevusu alabildim.. sezaryenden ben de çok korkuyorumRıca ederım ne demekTurkıyede elle ebe kontrol edıyormu bılmıyorum ıstersen bır soyleyın baksın donmus mu dıye.bnmkını elle hemen anladı donmus dedı bıde bebek donunce cok hafıflıyosun bn oyle olmustum.normal dogum yaptım sezaryandan korkuyorum acıkcası
ınsallh ya ınsallh saglıklıkla gelırlerr
![]()
20.ci hafta da makat geliş duruyor demişti 24de normalde dönmüştü çok hareketliler döner hiç merak etmeAy inşallahkaçıncı haftada döndü hatırlıyor musun
Zaten alişmistim artik ama ayni seyleri yemekten skldim artik stalalik domates semiz otu fasulye vs. Hep donusumlu yiyorum ama bal yiyen baldan usaniyorBaşta zorluyor diyet sadece, ben ilk 2 hafta markette ağladığımı biliyorumama sonra alışıyorsun ve aslında zaten besinsiz kalmıyorsun alman gereken faydalı kısmı alıp zararlı olanı almıyorsun, zoraki olarak iyi bir şeye yönlenmiş oluyoruz :)
İşte aynı sorun bndede var yanlızım ogluma bakacak kımse yokBen de Türkiye’de değilim ama ilk defa ebe randevusu alabildim.. sezaryenden ben de çok korkuyorumyalnızım çocuklara bakacak kimsem yok
Bizim rutinimizde haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama onun dışında bir ayrıcalık vermediler. Bir de gebeliğin en başından beri 1,5 saat erken çıkıyorum işten, o da yasal günlük çalışma süresi hamilelerde 7.5 saat diye. Ama beni de zorlamaya başlıyor, akşam hemen ayaklarımı uzatmak istiyorumÇalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum![]()
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sabah enerjim oluyor ama iş yerinde yorulduğum için artık evde yemek yapasım bile gelmiyorÇalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum![]()
beni de en çok ikisi zorluyorZaten alişmistim artik ama ayni seyleri yemekten skldim artik stalalik domates semiz otu fasulye vs. Hep donusumlu yiyorum ama bal yiyen baldan usaniyoralişmis vucut sekerli zararli sylere hele en cok gozumde tuten karpuz dondurma şu an
![]()
Ben de çok zorlanıyorum hamilelikte çalışmak gerçekten çok zor, eve gelir gelmez uyuyorum işim hafif olduğu halde. Ayrıca bir sağlık raporu edinebilirseniz işinizi hafifletmeleri lazım. ayrıca günde 7.5 saatten fazla da çalıştırılamazsınız.Çalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum![]()
Doktorum bana liste vermedi acaba devlet hastanesinde dahiliyeye gidip ordan diyetisyene mi yonlendirmesini istesem .beni de en çok ikisi zorluyorendokrin bana haftada bir , 1 top yiyebilirsin dedi ama daha yemedim, saklıyorum hakkımı
![]()
Yok burada kendimiz buluyoruz bulamazsak zaten hastanedeki ebeler doğurtuyor önceki doğumumda öyle olduİşte aynı sorun bndede var yanlızım ogluma bakacak kımse yokrandevuyu kendıler ayarlamıyor mu burda kendıler ayarlayıp mektup olarak gonderıyorlar