Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Bnmde oglumda hamıleyken 32 cı haftamda usgde bebek donmemıs daha dedı doktor eger donmezse sezaryan olursun dedı.bnde cok korkmustum bıde ılk hamılelıgımdı pek bılınclı degıldım sonra 34 cu haftamda ebe kontrolum vardı ebe elıyle karnıma baktı bebek donmus kafası assagıda dedı.yanı gecte donebılıyorlar.bu hamılelıgımdede gecen hafta gıttıgımde daha 27+6 dım donmemıs dedı erken olmasına ragmen
Aaa içim rahatladı.. çok teşekkür ederim paylaştığın için🙏🏻 iki hafta sonra ebe randevum var benimde ona da sorarım ayrıntılı bakalım 🙏🏻🙏🏻
İnşallah döner bebeklerimiz sağlıkla gelir ☺️🧿🧿
Peki sezaryen mi oldun vajinal doğum muydu

Selam kizlar ben bugun seker yuklemesi yaptirdim sonucu doktoruma attim wtsaptn ama henuz donmedi anlayan varmi sonuctan.
Açlık yokta 1. Saat ve 2. Saat yüksek çıkmış diyetisyene yönlendiirrir direk
Benm insilün direncim var direk sonuçta çıkar diye düşünüyordum ama hep dikkat ettim şansa çıkmadı şok oldum

Eklentiler

• IMG_5284.webp
    IMG_5284.webp
    24 KB · Görüntüleme: 28
Aaa içim rahatladı.. çok teşekkür ederim paylaştığın için🙏🏻 iki hafta sonra ebe randevum var benimde ona da sorarım ayrıntılı bakalım 🙏🏻🙏🏻
İnşallah döner bebeklerimiz sağlıkla gelir ☺️🧿🧿
Peki sezaryen mi oldun vajinal doğum muydu
Rıca ederım ne demek🥰Turkıyede elle ebe kontrol edıyormu bılmıyorum ıstersen bır soyleyın baksın donmus mu dıye.bnmkını elle hemen anladı donmus dedı bıde bebek donunce cok hafıflıyosun bn oyle olmustum.normal dogum yaptım sezaryandan korkuyorum acıkcası🤦‍♀️ınsallh ya ınsallh saglıklıkla gelırlerr🙏🙏🙏

Aman cikmasin maşallah diyin😄diyet yapcaz mecbur napalim😕
Başta zorluyor diyet sadece, ben ilk 2 hafta markette ağladığımı biliyorum 😂 ama sonra alışıyorsun ve aslında zaten besinsiz kalmıyorsun alman gereken faydalı kısmı alıp zararlı olanı almıyorsun, zoraki olarak iyi bir şeye yönlenmiş oluyoruz :)

Rıca ederım ne demek🥰Turkıyede elle ebe kontrol edıyormu bılmıyorum ıstersen bır soyleyın baksın donmus mu dıye.bnmkını elle hemen anladı donmus dedı bıde bebek donunce cok hafıflıyosun bn oyle olmustum.normal dogum yaptım sezaryandan korkuyorum acıkcası🤦‍♀️ınsallh ya ınsallh saglıklıkla gelırlerr🙏🙏🙏
Ben de Türkiye’de değilim ama ilk defa ebe randevusu alabildim.. sezaryenden ben de çok korkuyorum:( yalnızım çocuklara bakacak kimsem yok

Çalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum :(

Başta zorluyor diyet sadece, ben ilk 2 hafta markette ağladığımı biliyorum 😂 ama sonra alışıyorsun ve aslında zaten besinsiz kalmıyorsun alman gereken faydalı kısmı alıp zararlı olanı almıyorsun, zoraki olarak iyi bir şeye yönlenmiş oluyoruz :)
Zaten alişmistim artik ama ayni seyleri yemekten skldim artik stalalik domates semiz otu fasulye vs. Hep donusumlu yiyorum ama bal yiyen baldan usaniyor🤣alişmis vucut sekerli zararli sylere hele en cok gozumde tuten karpuz dondurma şu an🤣

Ben de Türkiye’de değilim ama ilk defa ebe randevusu alabildim.. sezaryenden ben de çok korkuyorum:( yalnızım çocuklara bakacak kimsem yok
İşte aynı sorun bndede var yanlızım ogluma bakacak kımse yok😔randevuyu kendıler ayarlamıyor mu burda kendıler ayarlayıp mektup olarak gonderıyorlar

Çalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum :(
Bizim rutinimizde haftada 1 gün evden çalışma hakkımız var ama onun dışında bir ayrıcalık vermediler. Bir de gebeliğin en başından beri 1,5 saat erken çıkıyorum işten, o da yasal günlük çalışma süresi hamilelerde 7.5 saat diye. Ama beni de zorlamaya başlıyor, akşam hemen ayaklarımı uzatmak istiyorum

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sabah enerjim oluyor ama iş yerinde yorulduğum için artık evde yemek yapasım bile gelmiyor 🫢 her gün erkenden uyuyorum kocamın yüzünü unuttum, ev temizliği falan hikaye oldu… ben de haftaya ayrılacağım yıllık izin alıp

Zaten alişmistim artik ama ayni seyleri yemekten skldim artik stalalik domates semiz otu fasulye vs. Hep donusumlu yiyorum ama bal yiyen baldan usaniyor🤣alişmis vucut sekerli zararli sylere hele en cok gozumde tuten karpuz dondurma şu an🤣
beni de en çok ikisi zorluyor 😂 endokrin bana haftada bir , 1 top yiyebilirsin dedi ama daha yemedim, saklıyorum hakkımı 😄

Ben de çok zorlanıyorum hamilelikte çalışmak gerçekten çok zor, eve gelir gelmez uyuyorum işim hafif olduğu halde. Ayrıca bir sağlık raporu edinebilirseniz işinizi hafifletmeleri lazım. ayrıca günde 7.5 saatten fazla da çalıştırılamazsınız.

GEBE VEYA EMZİREN KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 7 –
Sağlık raporu ile gerekli görüldüğü takdirde gebe çalışan, sağlığına uygun daha hafif işlerde çalıştırılır.

İşte aynı sorun bndede var yanlızım ogluma bakacak kımse yok😔randevuyu kendıler ayarlamıyor mu burda kendıler ayarlayıp mektup olarak gonderıyorlar
Yok burada kendimiz buluyoruz bulamazsak zaten hastanedeki ebeler doğurtuyor önceki doğumumda öyle oldu 😔 kaç haftalık oldun nasıl geçiyor? Hangi ülkedesin memnun musun hastanelerden

Back
X