Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?
benimde ilk hamileliğimde suyum fazlaydı canım. şeker yüklemesi yaptırmıştım ama her şey normaldi. diyet yapmadım. sadece 36 haftalıkken suyum birden geldiği için acil sezeryan oldum. onun dışında çok ağırlaşmıştım. karnım normalden daha büyüktü. başka zararını görmedim

Çalışan arkadaşlar iş yerinde işinizi hafiflettiler mi? Bana sözde havalae ısınınca evden çalışma verilecekti. Ama şuan bu konu hiç açılmıyor. Havaların ısınnasıyla zorlanmaya başladım. 32. Haftaya 3 hafta var. Ben biraz daha çalışırım diyordum ama bu gidişle tam vaktinde izne ayrılacağım. İşe girtiğim günler başka en ufak şeye enerjim kalmıyor. Akşamları sadece uzanıyorum :(
hafif iş mi
yoo aynı tam gaz devam
ağustos ayında haftada 1 gün gelmemeyi dşünüyorum

benimde ilk hamileliğimde suyum fazlaydı canım. şeker yüklemesi yaptırmıştım ama her şey normaldi. diyet yapmadım. sadece 36 haftalıkken suyum birden geldiği için acil sezeryan oldum. onun dışında çok ağırlaşmıştım. karnım normalden daha büyüktü. başka zararını görmedim
Benimde pazartesi belli olacak canım aşırı mide bulantım var, verdikleri sıvının tadı nasıl acaba

Yok burada kendimiz buluyoruz bulamazsak zaten hastanedeki ebeler doğurtuyor önceki doğumumda öyle oldu 😔 kaç haftalık oldun nasıl geçiyor? Hangi ülkedesin memnun musun hastanelerden
Burdada oyle dogum anına kadar doktoru gormuyosun dogumda suratsız bır doktor gelmıstı daha unutmam suratını.bugun 29 oldum tam.ıngılteredeym hastanelerden pek memmun degılm ama hamıleye ıyı bakıyorlar.sureklı randevu gonderıyorlar ılgılenıyorlar.sız hangı ulkedesınız orada nasıl?

selamm ay tamda son aylarda nasıl kilo almayacaksın ki. asıl şimdi alınıyor. ben pilav, makarna , ekmeği çok minimum yiyorum. onun dışında hamur işi yemiyorum. simit ,şeker filan
biraz dikkat et en azından aynı kilodan gidersin
Evet yaa 🥹 İnşallah çok almadan gideriz doğuma

Maalesef😕 benim de bebeğin kilosu suyu normal, zaten direkt 24.haftada öğrendim şekeri 4 haftadır diyetteyim. Endokrine de göründüm değerlerin korkutucu ve ilaçlık olmadığını sadece diyetle devam edeceğimizi söyledi. Senin de değerlerin zaten öyle. Benim 1.saatim de yüksekti. Belki çok takılmaz bile senin doktorun, dönüş yapsın bakalım 😊
Sizin kaç çıkmıştı acaba 1. Ve 2. Saat. Benim doktorum beni korkuttu ya insüline başlarız dedi

Kızlar kontrölüm çok şükür çok iyi geçti 1400 olmuşuz MaşAllah😍🤲🏻yine dedim vajinal sancılarım var nst çekildi sancı çıkmadı su az içiyorsun ondan bir daha
gelirken elinde su şişesi göreyim dedi yoksa erken doğum olur..kilo baya almışsın ama kızmadı))3 hafta sonra çağırdı öyle🤗

Sizin kaç çıkmıştı acaba 1. Ve 2. Saat. Benim doktorum beni korkuttu ya insüline başlarız dedi
Açlık 86
1.saat 187
2.saat 156 çıktı benim.

Benim endokrin de kadın doğumcum da ılımlı yaklaştı, dikkat edeceğiz dedi sadece..
sizin kaç çıkmıştı?

Maalesef😕 benim de bebeğin kilosu suyu normal, zaten direkt 24.haftada öğrendim şekeri 4 haftadır diyetteyim. Endokrine de göründüm değerlerin korkutucu ve ilaçlık olmadığını sadece diyetle devam edeceğimizi söyledi. Senin de değerlerin zaten öyle. Benim 1.saatim de yüksekti. Belki çok takılmaz bile senin doktorun, dönüş yapsın bakalım 😊
Benim tokluk sekerim yuksek cikmis diyete devam dedi doktor yarin diyet listesi atacak senin diyet listen varmi

Burdada oyle dogum anına kadar doktoru gormuyosun dogumda suratsız bır doktor gelmıstı daha unutmam suratını.bugun 29 oldum tam.ıngılteredeym hastanelerden pek memmun degılm ama hamıleye ıyı bakıyorlar.sureklı randevu gonderıyorlar ılgılenıyorlar.sız hangı ulkedesınız orada nasıl?
Ben İsviçredeyim suratsız doktorlardan sonra Türk doktor buldum o da sezaryen yaparız kolay olur diyor 🥹
Hastaneler göremiyoruz çok çok acil ölümcül değilsek yani doğum harici görmedim 🤣🤣
Bir de doğumda doktor da görmedim sadece ebe oluyor hastanede doktor zaten başka yerde kendi binalarında bakıyorlar. doğum için büyük hastane ayarlıyor sancın gelince oraya git diyor. Doğumdan iki hafta önce hastaneye gidip bilgilerimi vereceğim bu sefer ebe buldum o benimle doğuma gelecek mi anlamadım ama onu görüştüğümüzde soracağım 🤦‍♀️

Benim tokluk sekerim yuksek cikmis diyete devam dedi doktor yarin diyet listesi atacak senin diyet listen varmi
Yok liste vermedi. 2 hafta diyetle birlikte günde 6 defa değer ölçtüm. Sonra tekrar endokrine göründüm, tüm değerlerim normal çıkınca (1-2 defa saptı sadece) artık sadece sabahları ve iki günde bir ölç şekerini ve beslenmene dikkat et dedi. Bu şekilde diyetle kontrollü gideceğiz doğuma kadar. Beyaz ekmek, tatlı, dondurma, pirinç, makarna hiçbir şey yemiyorum 1 aydır.

Kızlar kontrölüm çok şükür çok iyi geçti 1400 olmuşuz MaşAllah😍🤲🏻yine dedim vajinal sancılarım var nst çekildi sancı çıkmadı su az içiyorsun ondan bir daha
gelirken elinde su şişesi göreyim dedi yoksa erken doğum olur..kilo baya almışsın ama kızmadı))3 hafta sonra çağırdı öyle🤗
Çok sevindim maşallah ikimizinki de aynı kilo aynı doğum 😍🤣🤣
Hava sıcak zaten artık daha kolay su içersin 🙏🏻🙏🏻 her aklına gelince bir bardak bitir

Çok sevindim maşallah ikimizinki de aynı kilo aynı doğum 😍🤣🤣
Hava sıcak zaten artık daha kolay su içersin 🙏🏻🙏🏻 her aklına gelince bir bardak bitir
Kiloyu söyleyince aklıma sen geldin zaten😄
Bu gün öyle bir sıcak varki canım hep su istedi hemen dedim değerlendirmem lazım kolay kolay canım su istemez benim🤭

Back
X