Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Neresinden yakalarsan kâr

Aynen 10 yaşındaki oğlumla da ilgileniyorum o da zorluyor yaş farketmiyor yani inanın çocuğun varsa bunlar olacak hepsinin ilgiye bakıma ihtiyacı var
Tabi canım kardeşim gebelik haberini kızlara söyleyince büyük kız ağladı benim derslerim ne olucak sonra o biri ağladı sen bebeği daha çok seviceksin diye artık ben evin küçük çocuğu olmucam diyesonradan tabi anlatıncaki öyle bir şey asla olmucak şimdi mutlular

Kızlar sigara böreğini normalde ben hazır alırım sadece içliğini doldururum siz kendinizmi yapıp koyuyorsunuz buzluğa?

Ne kadar sinir bozucular, benim bile burda sinirim bozuldu

Resmen bir dönemi kesip bictiler hatta bu bir doğum kontrolü yönetimi olarak Türkiye de proje diyenler bile var sezeryan sayaseinde doğum oranı düşmüş ben zaten fazla nüfus isteyen biri degilim iyi oldu da öteki türlü yarım yamalak olduk hala belim agrir en ufak bir ayağımı islatsam

Evlilik değilde boşanma şöyle oldu aklıma geldi kız dur
2 Ağustos'ta evlendimdi
On yıl sora 2 Ağustos'ta boşandım

Tabii ya en ufak ayak usumesinde dikişler agriyormus

sen bakliyat 5 dk filan deme at at
çocuk uyudu mu yemek mi yapıcan, karnını mı doyurcan. ben o dönemden korkuyorum valla. en az işle yemek yapacak kıvama getirmek istiyorum
soğan bozulmuyor kokutmuyor donuyor zaten
pide güzel oluyor

Ve hiçbir şey atmayan ben acaba diyorum yarın ne yetiştire bilirsem atayım ya iyi yaptın sen
daha atmadım bi sigara böreği
diğerlerini yapıcam yavaş yavaş
Kızlar sigara böreğini normalde ben hazır alırım sadece içliğini doldururum siz kendinizmi yapıp koyuyorsunuz buzluğa?
a101 den hazır üçgen yufka aldım. arasına koydm lor peynirini. öyle koydum. paçanga gibi de yapabilrisin. pratik oluyor

Ay ne hamaratsınız ya ben buzluk için hiçbir zaman bir şey yapmadım yine yapmadım.. yapsam ne yapayım bilemedim smdi gerçi sizin misafirler oluyor ben tekim ondan heralde onu hiç düşünmedim

Evet çok şükür kazandı .Kayıt aşkım yatılı gideceği için pansiyona o tarihte evraklarını alıp gidecek sorasi döner gelir heralde bende uzaktan evrak yollamanin yollarını ariyorim okulu ikna edebilirsem

Yok artık ya kocaman çocuk resmen kv ne diyor neden öyle yapmış
Kayinvalidem hayatta değil canim Biz evlendiğimizde rahmetli olmuştu eminim çok emeği vardr haytta olsaydi sorardim eşim zor bi çocukmş inşallah benim oğlum babasi gibi zor bi çocuk olmaz .

Yarın sigara böreği yapayım bendebende öyle yapıyorum yufka alıp

Kayinvalidem hayatta değil canim Biz evlendiğimizde rahmetli olmuştu eminim çok emeği vardr haytta olsaydi sorardim eşim zor bi çocukmş inşallah benim oğlum babasi gibi zor bi çocuk olmaz .
Allah rahmet etsin canım.İn şa Allah iştahlı bebeklerimiz olur

Kızlar nasıl tarif edeyim bilemedim bacak aralarındaki yani vajinadaki kemiklerim sızlıyor böyle yürürken kırılacak gibi çok güçsüz bir duygu veriyor bana ne oluyor böyle acaba sizde var mı?

Kız onu açana helal olsun bu sıcakta gebe halde ben de yufka alıp sarıp atarım artık haftaya. Kurabiye koydum pişirmeden, poğaça koydum, fındık koydum bu akşam da kayınvalidemle sarma saracağız. Haftaya köfte falan da yapmaya çalışayım biber doldururum yapabilirsem zaten fazla yerim de yok

Kızlar nasıl tarif edeyim bilemedim bacak aralarındaki yani vajinadaki kemiklerim sızlıyor böyle yürürken kırılacak gibi çok güçsüz bir duygu veriyor bana ne oluyor böyle acaba sizde var mı?
Bende de aynı şey var artık o bölgedeki kemikler kendini doğuma hazırlıyor diye düşündüm ben ama bazen dik yürüyemiyorum neredeyse çok ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…