- 12 Haziran 2024
- 1.199
- 972
- 43
Neresinden yakalarsan kârİyi dayanıyorsun ben işten çıktıktan sonra dedim kesin çalışamazmışım zorluyor baya. Bir de senin çocuğun var. Kolay bir dönemden geçmiyorsun allah yardım etsin37 ye kadar devam edecek misin
Kız senin kızın lise kazanmadı mı? Okula gitmesi için erken değil mi okullar te eylülde açılıyor
Ay ben de iki gün önce başladım shdjsjsj şimdiye kadar hiç yapmamıştım sonlarda bütün tuşlara basıyorum artık dhdjfj
Tabi canım kardeşim gebelik haberini kızlara söyleyince büyük kız ağladı benim derslerim ne olucak sonra o biri ağladı sen bebeği daha çok seviceksin diye artık ben evin küçük çocuğu olmucam diyeAynen 10 yaşındaki oğlumla da ilgileniyorum o da zorluyor yaş farketmiyor yani inanın çocuğun varsa bunlar olacakhepsinin ilgiye bakıma ihtiyacı var
Ne kadar sinir bozucular, benim bile burda sinirim bozulduBence biz anneleri etrafımızdakiler yoruyor. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür. Dün mesela dr'a gittik eşim diyor ki bu çocuk kilo almamış 2 hafta önceye göre. Halbuki 350 gr almış daha ne alsın 10 kilo mu doğuracağım. Hiç açıp da bu hafta kaç kg olması gerekiyor diye bakmaz anca yorum yapar. Kv arıyor soruyor söylüyorum en az 3 kg olsun diyor. Görümcem eski makineler az ölçüyor sen o kilodan 200 gr daha düş diyor. Vallahi yüreğime su serpmeleri lazımken kor atıyorlar hamile insanla böyle konuşulur mu yoruldum artık.
Resmen bir dönemi kesip bictiler hatta bu bir doğum kontrolü yönetimi olarak Türkiye de proje diyenler bile var sezeryan sayaseinde doğum oranı düşmüş ben zaten fazla nüfus isteyen biri degilim iyi oldu da öteki türlü yarım yamalak olduk hala belim agrir en ufak bir ayağımı islatsamPilatese devam ama bu hafta gitmedim yarın gideceğim haftaya da giderim 38 de bırakırım diye dusunuyorum çok iyi geliyor bana pilates evde de pilates topuyla oynuyorum
Ne kötü donemlerdi şimdi bunu yapamıyor olmaları çok iyi oldu. Sonuçta primini her şeyi alıyor hastanede daha az kalmak için sezeryanla alıyorlardı anne adaylarını.
Allah'ım acılarını göstermesin gelemeyecek diye üzülüyordum gelecem dedi Dünya benim olduTabi canım bak annem yanımda kaç yaşımdayım
Evlilik değilde boşanma şöyle oldu aklıma geldi kız durgerçekten ya nasıl denk gelmiş hepsievlilik yıldönümünüz ne zaman , oda ağustos deme
yapabiliyorsan yap yap çok güzel bi şey
ben artık dayanamadım bıraktım. hem kızımla ilgilenemiyordum hem yoruluyordum bıraktım
normal doğum yapamazsak bile pilates çok yararlı oluyor. özellikle doğumdan sonra anlayacaksın
Tabii ya en ufak ayak usumesinde dikişler agriyormusResmen bir dönemi kesip bictiler hatta bu bir doğum kontrolü yönetimi olarak Türkiye de proje diyenler bile var sezeryan sayaseinde doğum oranı düşmüş ben zaten fazla nüfus isteyen biri degilim iyi oldu da öteki türlü yarım yamalak olduk hala belim agrir en ufak bir ayağımı islatsam
sen bakliyat 5 dk filan deme at atİçli köfte kültürü bizde hiç yokkız mantıyı kim açacak
Bakliyatlar düdüklüde beş dkda pişiyor ya onları koymam ben heralde
Soğan bozulmuyor mu? Bütün buzluğu kokutmaz mı?
Pide çok mantıklıymış aslında gelene gidene bile olur
daha atmadımVe hiçbir şey atmayan ben acaba diyorum yarın ne yetiştire bilirsem atayım ya iyi yaptın sen
a101 den hazır üçgen yufka aldım. arasına koydm lor peynirini. öyle koydum. paçanga gibi de yapabilrisin. pratik oluyorKızlar sigara böreğini normalde ben hazır alırım sadece içliğini doldururum siz kendinizmi yapıp koyuyorsunuz buzluğa?
Ay ne hamaratsınız yaben sigara böreği koydum.
iç harç hazırlayıp pide yaptırıp onu atıcam. çok pratik oluyor çıkart ısıt ye
içli köfte yaptırıcam. oda çok pratik oluyor,
nohut, kuru fasülye haşlayıp onları atıcam. çıkarıp salçalarım hazır yemek olur
bide soğan doğrayıp atmayı düşünüyorum. bazen soğan doğramak bile zor geliyor ya :)
bunlar aklımda şimdilik
Evet çok şükür kazandı .Kayıt aşkım yatılı gideceği için pansiyona o tarihte evraklarını alıp gidecek sorasi döner gelir heralde bende uzaktan evrak yollamanin yollarını ariyorim okulu ikna edebilirsemİyi dayanıyorsun ben işten çıktıktan sonra dedim kesin çalışamazmışım zorluyor baya. Bir de senin çocuğun var. Kolay bir dönemden geçmiyorsun allah yardım etsin37 ye kadar devam edecek misin
Kız senin kızın lise kazanmadı mı? Okula gitmesi için erken değil mi okullar te eylülde açılıyor
Ay ben de iki gün önce başladım shdjsjsj şimdiye kadar hiç yapmamıştım sonlarda bütün tuşlara basıyorum artık dhdjfj
Kayinvalidem hayatta değil canim Biz evlendiğimizde rahmetli olmuştu eminim çok emeği vardr haytta olsaydi sorardim eşim zor bi çocukmş inşallah benim oğlum babasi gibi zor bi çocuk olmaz .Yok artık ya kocaman çocuk resmen kv ne diyor neden öyle yapmış
Yarın sigara böreği yapayım bendesen bakliyat 5 dk filan deme at at
çocuk uyudu mu yemek mi yapıcan, karnını mı doyurcan. ben o dönemden korkuyorum valla. en az işle yemek yapacak kıvama getirmek istiyorum
soğan bozulmuyor kokutmuyor donuyor zaten
pide güzel oluyor
daha atmadımbi sigara böreği
diğerlerini yapıcam yavaş yavaş
a101 den hazır üçgen yufka aldım. arasına koydm lor peynirini. öyle koydum. paçanga gibi de yapabilrisin. pratik oluyor
Allah rahmet etsin canım.İn şa Allah iştahlı bebeklerimiz olurKayinvalidem hayatta değil canim Biz evlendiğimizde rahmetli olmuştu eminim çok emeği vardr haytta olsaydi sorardim eşim zor bi çocukmş inşallah benim oğlum babasi gibi zor bi çocuk olmaz .
Kız onu açana helal olsun bu sıcakta gebe haldeKızlar sigara böreğini normalde ben hazır alırım sadece içliğini doldururum siz kendinizmi yapıp koyuyorsunuz buzluğa?
Bende de aynı şey var artık o bölgedeki kemikler kendini doğuma hazırlıyor diye düşündüm benKızlar nasıl tarif edeyim bilemedim bacak aralarındaki yani vajinadaki kemiklerim sızlıyor böyle yürürken kırılacak gibi çok güçsüz bir duygu veriyor banane oluyor böyle acaba sizde var mı?
Bende de aynı şey var artık o bölgedeki kemikler kendini doğuma hazırlıyor diye düşündüm benama bazen dik yürüyemiyorum neredeyse çok ağrı oluyor
Eda ülkü hocaya gidiyorum ben normal kontrollerimeAa hangi doktora gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?