Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende de aynı şey var artık o bölgedeki kemikler kendini doğuma hazırlıyor diye düşündüm ben😇 ama bazen dik yürüyemiyorum neredeyse çok ağrı oluyor
Ben o kadar komik yürüyorum ki kendime sinir olmaya başladım. eşim de çok gülüyor kilo almadım ben bi de zayifsin sadece karnın siş çok komiksin deyip duruyor. 😂😂😂

Ben o kadar komik yürüyorum ki kendime sinir olmaya başladım. eşim de çok gülüyor kilo almadım ben bi de zayifsin sadece karnın siş çok komiksin deyip duruyor. 😂😂😂
Benim kocam da benimle çok dalga geçiyor 🤣🤣 yatakta dönerken kamyon sesi çıkartıyor iki saat kendimi park edemediğim için djdjskkss

Kızlar nasıl tarif edeyim bilemedim bacak aralarındaki yani vajinadaki kemiklerim sızlıyor böyle yürürken kırılacak gibi çok güçsüz bir duygu veriyor bana :( ne oluyor böyle acaba sizde var mı?
Var canım var bitiriyor o ağrı beni

Bana eşim penguen gibisin dediğinden beri çok kötüyüm çok ağladım ne giysem de öyle gözükmesem diye sürekli kıyafet arıyorum 😥😥😥😥😥😥

Kız onu açana helal olsun bu sıcakta gebe halde 😅😅 ben de yufka alıp sarıp atarım artık haftaya. Kurabiye koydum pişirmeden, poğaça koydum, fındık koydum bu akşam da kayınvalidemle sarma saracağız. Haftaya köfte falan da yapmaya çalışayım biber doldururum yapabilirsem zaten fazla yerim de yok
Kız nebileyim dedim acaba bir tek benmi öyle kolaya kaçıyorum🤭Bana yardım eden yok bebekle zor ya bu kadarını yapmak bakalım ne yapa bilirim

Bana eşim penguen gibisin dediğinden beri çok kötüyüm çok ağladım ne giysem de öyle gözükmesem diye sürekli kıyafet arıyorum 😥😥😥😥😥😥
Yaa niye öyle düşünüyorsun 🥹🥹 bence çok güzeliz penguen halimizle 🫠🫠 şurda max bir ayımız kaldı bir daha bu kadar yakın olamayacağız bebişimizle lütfenn kendini üzme 🙏🏻🙏🏻 bilmiyorum tekrar istiyor musun ama belki de son hamileliğimiz olacak bence kendini sev, vücudunu sev 🫶🏻 kocalar kendi koca göbeklerine baksın hıhh

Yaa niye öyle düşünüyorsun 🥹🥹 bence çok güzeliz penguen halimizle 🫠🫠 şurda max bir ayımız kaldı bir daha bu kadar yakın olamayacağız bebişimizle lütfenn kendini üzme 🙏🏻🙏🏻 bilmiyorum tekrar istiyor musun ama belki de son hamileliğimiz olacak bence kendini sev, vücudunu sev 🫶🏻 kocalar kendi koca göbeklerine baksın hıhh
Bu ara o kadar her şeye üzülüyorum ki çok kötü geçiyor günlerim 😥😥 son zamanlarımız evet toparlanmam lazım 🙏🏻🙏🏻 teşekkür ederim

Kızlar buzluğa börek kurabiye sarma dışında ne atabiliriz öneriniz var mı? Sadece misafire değil sonrasında bize de çıkarıp yemelik ne yapabilirim
Yeşil fasulye, bezelye attım ayıklayıp. Biber dolması yaptıysam bi yemeklik fazla yapıp koydum. Bazen evde yenmeyen biber,havuç filan kalıyosa onları doğrayıp attım. Köfte de yapmayı düşünüyorum. Bir de kurabiye hamuru yaptım. Nohut, fasulye, yarma haşlayıp koydum 😂

Yeşil fasulye, bezelye attım ayıklayıp. Biber dolması yaptıysam bi yemeklik fazla yapıp koydum. Bazen evde yenmeyen biber,havuç filan kalıyosa onları doğrayıp attım. Köfte de yapmayı düşünüyorum. Bir de kurabiye hamuru yaptım. Nohut, fasulye, yarma haşlayıp koydum 😂
Benim dolabımda bu kadar yer yok ya 🙄 ben bolca köfte yapayım da en kolayı o olacak

Benim kocam da benimle çok dalga geçiyor 🤣🤣 yatakta dönerken kamyon sesi çıkartıyor iki saat kendimi park edemediğim için djdjskkss
Yemin ederim kahkaha attım çok iyi 😂😂
Ben nedense gülüyorum. e çocuk doğunca eski formuna döneceğim için ben de onunla dalga geçerim diye düşünüyorum.
İstedigin gibi görün sen can tasiyorsun. Üzme güzel canını 🥹💞

F FigenGngr Y yusra26 kızlar nasılsınız bebekleriniz iyi inşallah 💞
Selamlar, vallahi daha iyiyiz diyebilirim toparlanmaya çalışıyoruz inşallah her şey daha iyi olacak. Buna şükür diyelim. Bugün hanımefendi 34 + 6 çok turşular hanımlar. Biz şu an o haftasını canlı görmüş oluyoruz. Gün gün çok değişiyorlar . Rabbim sizlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Bence misafirse stoğu yapmak yerine süt olsun diye komposto , hoşaf hazırlığı yapın 💓

Kızlar masallah çok hamaratsıniz
Ben hala günlerimi işe git gel geçirdiğim için hiç öyle bir hazırlığa giremedim doğumdan önce bir hafta evde olacam ilham aldım sizden yaparım artık bisiler ama inanın şu halimizle bisiler yapmak sıcaklara katlanmakta ayrı bir marifet istiyor

Selamlar, vallahi daha iyiyiz diyebilirim toparlanmaya çalışıyoruz inşallah her şey daha iyi olacak. Buna şükür diyelim. Bugün hanımefendi 34 + 6 çok turşular hanımlar. Biz şu an o haftasını canlı görmüş oluyoruz. Gün gün çok değişiyorlar . Rabbim sizlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Bence misafirse stoğu yapmak yerine süt olsun diye komposto , hoşaf hazırlığı yapın 💓
Çok sevindim Y yusra26 dan da umarım güzel haberler gelir

julettae julettae canım sen biraz fazla yoruluyorsun enerjin kalmıyor bir bebek gelirken diğerini emziriyorsun iilk Bebek kaç yaşadı şuan

Kızlar çıktım MaşAllah almış oğluşum 2575 olmuş🤲🏻☺️ama yine gün vermedi büyüsün diyor daha haftaya yine görmek istedi beni acelemiz yok sancım çıkmadı şükür.Korunmayı sordum tüp kapatma dedi ama geri dönüşü yok başka korunma yöntemi senin nöbetlerini tetikler dedi birde spiral teklif ediyorum kapatmayı eşim istemiyor demek spiral 40 gün sonra doktor dedi takarız ama yine düşünün diyor.Nörölöji doktora gittim emzirmemek daha mantıklı diyor hastanede emzir yeter dedi zaten şimdiki mamalar çok iyi riske gerek yok bende öyle yapıcam..2 çocuk yeter birde dedi zaten dedik daha istemiyoruz.

Back
X