Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bu ay her şey o kadar yorucu ve zor ki evet canım inşallah bakalım
Kızlar günaydıınn Aile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor
Ben sağlık ocağına da düzenli gittim istedikleri tahlilleri verdim hep.

Kızlar günaydıınn Aile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor
ne güzel sizin aile hekimliğiniz böyle takip ediyor mu benimki hiç aramıyor bile

Gunaydin kızlar herkes panik yapiyor okuyorum yazıları bende de azalma var ama normal geliyor bana yeri daraldı cunku saat başı hareket etmesi gerekiyor o da olunca akışına bıraktım kasılma bende de oluyormuş ama düzensiz ve arada oluyor dogum sancısı olmadığı cok belli benimde derdim dogru düzgün hicbirseyin hazir olmaması 2 cocukta olunca iyice zorlaşıyor hersey güya 34.haftada hastane çantam hazir olacakti ama olmadı hala cunku gece yapmak zorundayım uykum geliyor iki bisi yapıp bırakıyorum dogurunca uyumcn diyorum uyu gitsin sabah pişmanlıkla uyanıyorum

Günaydınn
valla 1 çocuklar bende zor yetişiyorum , senin 2 çocukla çok zordur. eşyaların tamamsa çanta hazırlamakta bi şey yok. hastane yakınsa aslında çokta panik yapmamak lazım. eşin eksik olursa alır gelir.
iyi maşallah uyuyorsun benim hiç uykum olmuyor ya aslında uyu diyorum sonra uyuyamayacaksın ama işte yok gelmiyor

Günaydın güzel anneler.Gününüz güzel geçsin
Günaydın canım iki gecedir kasılmalar uyutmuyor beni
Bugün mutfağın storlari berbat onları yıkıyorum son rütuşlar yarına bir sil süpür biz tamamız
Günaydın kuzum yumurta gelmiş kapıya bak . Yikadin utuledinse herşeyin tamamsa bir uçtan başlayıp katlayıp dizmen lazım önemli olan başlamak durdukça zorlaşıyor hele de çocuklar varmış işin zor ama yinede bir liste yapıp toparla çünkü nerden baksan yarim gün sürüyor ben citcitili poşetler aldım ayrı ayrı koydum

Kuzu uyku konusunda uyuyabildigim kadar uyumak istiyorum çünkü ben eylul dogunca uykusuzluklar çekeceğimi dusunuyorum cunku oglum 22 aylik olacak o zaten arada kalkıyor yanıma geliyor uykumun içine ediyor bebekte uyumayacak öğlen bebek uyuduğunda uyuyayım da yapamam çünkü oglum ayakta olacak yalnız birakamcm onlari zarar verir çünkü oyle bi çocuk maalesef dedim son günlerin uyu uyabildigin kadar

Kuzu açıkçası utuledim yani organizelere de koydum çoğunu çantaya koyması kaldi ama işte eksiklerim var hala onları da halledip bi anda toplayıp kapatmak istiyorum nevresim takimi terlik vs. Kaldi yani cok bisi kalmadı çocuklarla cok zor gerçekten ama göze aldım kimseye sikayet edemiyorum çünkü eşime de tamam ben zorluğu kabul ediyorum yeter ki aldirmayalim demiştim söz verdim kıyamazdım çünkü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin kuzum

ya evet bende tahmin ediyorum bizimki 3 yaşında ama bende bebiş uyudu yatayım diyemicem herhalde denk getirebilirsek uyku saatlerini belki

Kızlar aranızda su sızıntısı yaşayan oldumu dikkat ediyorum iki gündür akıntı geliyor ama onunla beraber ıslaklık da var cok az geliyor ama acaba suyum mu sızıyor. Dün doktor su da azalma da başlamış deyince daha dikkat eder oldum kendimi tutamıyorum bı bakıyorum akmış

Kızlar ya bugün iş yerindeki ablalar konuşunca aklımı karıştırdılar Vajinal doğum yapanlara bi sorum var çok fazla yırtık ve dikişiniz oldu mu sonrasında oturmak kalkmak çok zor diyorlar ve yırtıklardan dikişlerden dolayı orada şekil bozukluğu olduğunu vs söylüyorlar tabi bu bahsettiklerim 50 yaşındakiler o zamanın şartlarıyla nasıl doktorlara gittikleri muamma böyle şeyler yaşayan var mı çünkü sonraki hayatımız için de önemli yani vajinanın falan şekli bozulsun istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…