alla alla nişan, su filan yok dimiKızlar bugün dehşet kasılmalarım var baya yordu sürekli bir yere semsert toplanıyor sırtımda ağrıyor tüm gün yattım yuvarlandım oysa yormadım kendimi
Yok her şey normal sadece sırt ağrısı ve kasılma oluyor kasılma sırasında yürüyorum rahatlamak içinalla alla nişan, su filan yok dimi
Sabah 8 de hastanede olacağızSaat kaçtave merak ediyorum sancıyı nasıl veriyorlar serum şeklinde mi? Bana iki tane angusta 25 mg hap verdi ebeler onu içtim 2 saat sonra başladı sancılarım
Aynı öyleyim bende iki tane var yüksek ciktigijda teyit ediyorumAy benim ölçsün hep ölçsün ben evdede öyleyim bak tansiyon aleti hep yanımdaanksiyetem var
Şuan bende öyleyim yaklaşık 1 haftadır sabaha kadar hareket ediyor uyutmuyor sebebi nedir acabaBebek iki gecedir bu saatlerde fırıl firil dönüyor vuruyor uyutmuyor resmen alt kismima bıçaksaplanıyor çıkmaya çalışıyor sanki karnım taş gibi oldu
Şuan bende öyleyim yaklaşık 1 haftadır sabaha kadar hareket ediyor uyutmuyor sebebi nedir acaba
Canım kafası büyük dediyse sıkma canını oğlumda bana da hep aynısını dediler 3 hafta önde gidiyor dediler çok şükür hiçbir şey de olmadı içini ferah tut hatta oğlum kakasını yapmasaydi normal doğum yapacaktımBanada kafası büyük tarama yapmadın mı dedi gece saat 3 tü ya bu denir mi başıma kaynar sular yıkıldı sabaha kadar ağladımoysa her ay gidiyorum kontrole güzeldi gayet ama bu seferki kötü oldu
Canım bu doktor yeni ilk defa gittim buna başka hastanedeydim ordan bu hastaneye geçiş yaptım bana en yakın bu hastane gelişim geriliğinden dolayı yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastane lazım oda bana yakın iki tane var. Her ihtimale karşı bana yakın olsun olurda kuvezde kalırsa sütümü götürebileyim gidip görebileyim istiyorum. Oğlumu da bırakacak pek bir yer yok onu da peşimden sürüklemek istemiyorum. Bugün bana diyo Annem ben çok yoruldum hep hastaneye mi gitcezCanım doktorun özel de mi ve sürekli gittiğin doktor mu
Eğer özelse bir kezde devlete mi gitsen yada devletse başka bir doktordan mi randevu alsan gercekten pazartesiye cok vakit var bu kadar beslenmemis hareket etmeyen bir bebek konusunda neden pazartesi diyor
Kordon dolanabilir suyu da azalmış ne bilim birsüru bişi geliyor insanın aklına bunca ay taşıdın hasretle bekliyorsun lütfen beni dinlersen başka bir doktora görünüver fikir olur hem
Bende anlamadım her doktor farklı konuşuyor geçen hafta ki iyi dedi soru sormama izin vermedi saati dolunca hemen gitti bugün ki başka doktor du oda ayrı konuştu ya zaten nst çekiliyor biliyorsunuz bebekte hareket az neyi bekliyorlar bilmiyorumSeni bu kadar bekletmeleri bana baştan beri çok tuhaf geliyor niye pazartesi ki bir ay geride kalmış bir bebek için? Yatış falan verip takip etseler bari hayrına
İnşallah canım benim. Stres yapmayayım diyorum ama bazen ister istemez modum düşüyor yarın ilk işim ütü işini halledip çantayı hazırlamakİnsallah sağlıkla gelsin canım stres yapma sende insallah bebislerimiz sağlıklı olacak benimkinde de bas büyük karnı geride ama olumsuz düşünmek istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum bana her hafta birşey diyorlar Perşembe günü suyu gayet iyi dedi doktor bugün de azalma var dedi kafasına hiçbir demediler bugün küçük bacakları gibi dedi her kontrol de canımı sıktılarAynen canım katılıyorum 37haftadayız daha yenı dedi kaç aydır kontrole gidiyorum hıc bırseyı yoktu maaşallah bu sefer demez mi kafa ben şok hele o gece saat 3 te psikolojimi anlatamam
Pazartesi ola hayrola diyorum canım çünkü zaten elimden başka birşey gelmiyor inşallah herşey güzel olacakAynen öyle doktor dediğin karşındakını anlamalı bende çok çektim doktorlardan..az kaldı canım azcık sabır et yapıcak bir şey yok
İyi bir perinatolog bulup gitmen lazım senin özel mözel ne bulursan devlet hastanesinde oyalanıyorsun gibime geldi biri diyor iyi biri diyor geri. Bunun tek doğrusu yok mu ya çocuk her hafta farklı çıkamaz bence. Varsa böyle bir durum yatış verip araştırması gerekirdiBende anlamadım her doktor farklı konuşuyor geçen hafta ki iyi dedi soru sormama izin vermedi saati dolunca hemen gitti bugün ki başka doktor du oda ayrı konuştu ya zaten nst çekiliyor biliyorsunuz bebekte hareket az neyi bekliyorlar bilmiyorum
Artık bebekler çok büyüdü vücudu zorluyor bence benimde uykusuzluktan başım çatlıyor artık uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum kramp mı sancı mı anlamadığım ağrılarım oluyor kontrolde cuma günüKızlar ağrı mi sancı mi kram mi gerçekten anlamıyorum ama çok rahatsız vücudum Uyutmuyor benivallahi yoruldum
şükür öyle ağrılarım yok ama uykum gelmiyor yaaa. gece 12 yi geçiyordu zorla yattım kapattım gözümüKızlar ağrı mi sancı mi kram mi gerçekten anlamıyorum ama çok rahatsız vücudum Uyutmuyor benivallahi yoruldum
günaydınnn al bendende o kadar.Kızlar günaydıınnAile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor
Ben yaptırmıyorum ordaki hemşire msj atıyo bana son verdiğim kanların sonuçlarını vs istiyor geliyormuş gibi gösteriyor sadeceKızlar günaydıınnAile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?