Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bugün dehşet kasılmalarım var baya yordu sürekli bir yere semsert toplanıyor sırtımda ağrıyor tüm gün yattım yuvarlandım oysa yormadım kendimi

Saat kaçta ve merak ediyorum sancıyı nasıl veriyorlar serum şeklinde mi? Bana iki tane angusta 25 mg hap verdi ebeler onu içtim 2 saat sonra başladı sancılarım
Sabah 8 de hastanede olacağız ama simdiden heyecan bastı. Doktor 12 den sonra hiçbir şey yeme dedi su içme dedi. Ben su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum
İnşallah sancimi alır, bir güzel açılır, çocuğu kucağıma sağlıkla alırım.
Ay benim ölçsün hep ölçsün ben evdede öyleyim bak tansiyon aleti hep yanımda anksiyetem var
Aynı öyleyim bende iki tane var yüksek ciktigijda teyit ediyorum

Hayırlı akşamlar kızlar. Benim doğum 1 Ekim gibi göründüğü için hem Eylül annelerini hem Ekim annelerini takip ediyorum. Dünden beri 2 grupta da bir sürü anne bebeğinin hareketlerinin yavaşlamasından ve karnının sertleşmesinden bahsetmiş şaka gibi. Haftaları farklı bir sürü kişi aynı gün aynı şikayeti yazmış. Ben de onlardan biriyim. 2 gün önce deli gibi tepinen çocuğum 2 gündür sadece hafif hafif sallanıyor içerde o da çok nadir yani. Ayrıca sabah uyandığımda karnım öyle sertleşmiş ve kasılmıştı ki yamuk yumuktu. Ben de panikledim doktora gittim. Artık böyle şeyler normal dedi. Yeri daraldığı için hareketleri yavaşlar dedi. O kasılmalar da braxton hicks dedi normalmiş yani. Ama yine de gidip kontrol ettirmekte fayda var Allah korusun

Bebek iki gecedir bu saatlerde fırıl firil dönüyor vuruyor uyutmuyor resmen alt kismima bıçak saplanıyor çıkmaya çalışıyor sanki karnım taş gibi oldu

Bebek iki gecedir bu saatlerde fırıl firil dönüyor vuruyor uyutmuyor resmen alt kismima bıçak saplanıyor çıkmaya çalışıyor sanki karnım taş gibi oldu
Şuan bende öyleyim yaklaşık 1 haftadır sabaha kadar hareket ediyor uyutmuyor sebebi nedir acaba

Banada kafası büyük tarama yapmadın mı dedi gece saat 3 tü ya bu denir mi başıma kaynar sular yıkıldı sabaha kadar ağladım oysa her ay gidiyorum kontrole güzeldi gayet ama bu seferki kötü oldu
Canım kafası büyük dediyse sıkma canını oğlumda bana da hep aynısını dediler 3 hafta önde gidiyor dediler çok şükür hiçbir şey de olmadı içini ferah tut hatta oğlum kakasını yapmasaydi normal doğum yapacaktım

Canım bu doktor yeni ilk defa gittim buna başka hastanedeydim ordan bu hastaneye geçiş yaptım bana en yakın bu hastane gelişim geriliğinden dolayı yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastane lazım oda bana yakın iki tane var. Her ihtimale karşı bana yakın olsun olurda kuvezde kalırsa sütümü götürebileyim gidip görebileyim istiyorum. Oğlumu da bırakacak pek bir yer yok onu da peşimden sürüklemek istemiyorum. Bugün bana diyo Annem ben çok yoruldum hep hastaneye mi gitcez

Seni bu kadar bekletmeleri bana baştan beri çok tuhaf geliyor niye pazartesi ki bir ay geride kalmış bir bebek için? Yatış falan verip takip etseler bari hayrına
Bende anlamadım her doktor farklı konuşuyor geçen hafta ki iyi dedi soru sormama izin vermedi saati dolunca hemen gitti bugün ki başka doktor du oda ayrı konuştu ya zaten nst çekiliyor biliyorsunuz bebekte hareket az neyi bekliyorlar bilmiyorum

İnsallah sağlıkla gelsin canım stres yapma sende insallah bebislerimiz sağlıklı olacak benimkinde de bas büyük karnı geride ama olumsuz düşünmek istemiyorum
İnşallah canım benim. Stres yapmayayım diyorum ama bazen ister istemez modum düşüyor yarın ilk işim ütü işini halledip çantayı hazırlamak

Aynen canım katılıyorum 37haftadayız daha yenı dedi kaç aydır kontrole gidiyorum hıc bırseyı yoktu maaşallah bu sefer demez mi kafa ben şok hele o gece saat 3 te psikolojimi anlatamam
Seni çok iyi anlıyorum bana her hafta birşey diyorlar Perşembe günü suyu gayet iyi dedi doktor bugün de azalma var dedi kafasına hiçbir demediler bugün küçük bacakları gibi dedi her kontrol de canımı sıktılar

Aynen öyle doktor dediğin karşındakını anlamalı bende çok çektim doktorlardan..az kaldı canım azcık sabır et yapıcak bir şey yok
Pazartesi ola hayrola diyorum canım çünkü zaten elimden başka birşey gelmiyor inşallah herşey güzel olacak

İyi bir perinatolog bulup gitmen lazım senin özel mözel ne bulursan devlet hastanesinde oyalanıyorsun gibime geldi biri diyor iyi biri diyor geri. Bunun tek doğrusu yok mu ya çocuk her hafta farklı çıkamaz bence. Varsa böyle bir durum yatış verip araştırması gerekirdi
Kızlar ağrı mi sancı mi kram mi gerçekten anlamıyorum ama çok rahatsız vücudum Uyutmuyor beni vallahi yoruldum
Artık bebekler çok büyüdü vücudu zorluyor bence benimde uykusuzluktan başım çatlıyor artık uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum kramp mı sancı mı anlamadığım ağrılarım oluyor kontrolde cuma günü

Kızlar ağrı mi sancı mi kram mi gerçekten anlamıyorum ama çok rahatsız vücudum Uyutmuyor beni vallahi yoruldum
şükür öyle ağrılarım yok ama uykum gelmiyor yaaa. gece 12 yi geçiyordu zorla yattım kapattım gözümü
tık yok
ki ben 9 da -10 da yatardım uykuyu severim ama yok uyuyamıyorum
adile naşit gibi bakıyorum yatakta
senin son 2 gün mü şimdi

Kızlar günaydıınn Aile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor

Kızlar günaydıınn Aile hekimliğinin istediği tahlilleri yaptırıyor musunuz. Zaten kadın doğum takipliyim bir de aile hekiminin istediği tahlilleri yaptırmak biraz zor geliyor
günaydınnn al bendende o kadar.
35. haftanda gel dedi sağlık ocağı ama çok üşeniyorum. ararsa hastanede yaptırıcam dicem.
bide bizim sağlık ocağı hergün kan almıyor. bazı günler var o günlerde kan alıyor
doktorunda yaptırdığın tahlil sonuçlarını sağlık ocağındaki hemşireye verirsen kabul ederler bence
benimki öyle bi şey olunca kabul ediyor.

Ben yap
Ben yaptırmıyorum ordaki hemşire msj atıyo bana son verdiğim kanların sonuçlarını vs istiyor geliyormuş gibi gösteriyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…