Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn Çok geçmiş olsun benimde koku hassasiyetim başladı ve akıntım bile kokuyor afedersinizGünaydın kızlar nasılsınız
Benim koku hasasiyeti bulantı geri geldi başımda çok ağrıyor bu gebeliğimde![]()
Baş ağrısı bendede oluyor malesefGünaydın kızlar nasılsınız![]()
Benim koku hasasiyeti bulantı geri geldi başımda çok ağrıyor bu gebeliğimde![]()
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun benimde aynı şekilde kokular mahvetti beniGünaydınn Çok geçmiş olsun benimde koku hassasiyetim başladı ve akıntım bile kokuyor afedersinizçok zormuş hamilelik
Geçip tekrar devam ediyor yaBaş ağrısı bendede oluyor malesef
Biraz saçların beyazlayacak o kadarKızlar selam
15+0’dayken ultrasona girdim ve bebişimizin erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşkınım, kız olduğuna o kadar emindim ki merak bile etmiyordum aslında ultrasonuşimdi kendimi yeniden hamile olduğumu öğrenmiş gibi hissediyorum
oğlan annesi olmak nasıl olacak acaba, tecrübelilerden yorum isterim
![]()
Evet öyle oluyor hiç ilk gebelikte yaşamadım meselaSağol canım sanada çok geçmiş olsun benimde aynı şekilde kokular mahvetti beni
Geçip tekrar devam ediyor ya
Bende canım ilkinde yaşamadım can sıkıcı vallaEvet öyle oluyor hiç ilk gebelikte yaşamadım mesela
Bende kendimkinden memnun değilim değiştiricem o yüzden önermiym arkadaşlar önerirse banada fikir olurKızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Ben bosch serie 6 kullanıyorum memnunum ama makinelerde türkiye avrupa yapımı farkı varmış benimki tr yapımı avrupada üretileni al ve kesinlikle 10 kg alKızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
19. Hafta hiçbir şey almadım dahakızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
Kaçıncı haftada kız dedi doktorKızlar yarın kontrolüm var cinsiyet icin yine bakacak doktor kiz diye emindim isim bile yazdırdım yarın erkek derse çok fena patlcmbi korku sardı beni yaa keşke emin olsaydı kendi kendime emin oldum
![]()
Bakarımm özelden bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazzzBanda bakarmısın
Bu site çok güzel ya çok farklı bilgiler varraaa doğru çıktı kız diyor Heryerden baktım erkek diyordu
Kız nasıl dayandınn19. Hafta hiçbir şey almadım daha
Bana da bakabilir misin acaba sat 9 Aralık 13.01.1999 doğum günümbakayım sanason adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at
![]()
Yaaa öylemi valla deliricem asla yıkamıyorBende kendimkinden memnun değilim değiştiricem o yüzden önermiym arkadaşlar önerirse banada fikir olur