Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Gunaydın bence bır gıdın doktora nst ye baglarlar en azından içiniz rahatlar.ben sızınkıne benzer bır durum 26 cı haftamda yasamıstım o korkuyu bılırım.bendede tualete gıttıgımde iç çamasırımda cok minik kan gormustum bıde bel kasık agrım baya vardı hemen gıttım aksam hastaneye idrar testı yaptılar yaptılar 40 dk nst ye bagladılar bıde doktor kanama alanı var mı nerden geldı dıye alttan baktı bır sey goremedı sorun yok dedıler eve gonderdıler ama bel ve kasık agrım 10 gun surmustu
Canım benim ya ne değişik bir ağrı sanki bağırsak spazmı geçiriyor gibiyim taş gibi karnım

Canım benim ya ne değişik bir ağrı sanki bağırsak spazmı geçiriyor gibiyim taş gibi karnım
Üşütmüş olabilir misin canım. Ağrı karnının üst tarafında ve beline vuruyor mu?

Yalancı kasılma yaşıyor olabilirsin o genelde karnın alt tarafında düzensiz aralıklarla olur ve dinlenince geçer. Nst mantıklı olmuş bizimle paylaş mutlaka nasıl olduğunu

Bu bana da olmuştu doğuruyorum sanmıştım iki gün sürdü sancılar doktor gaz sıkışması demişti o ara ben falafel dürün yemiştim o beni mafetmişti sonradan anlamıştım ondan oldugunu. Umarım doğum sancısı değildir şeninde gününde gelir 🙏🏻🙏🏻 ne yaptın nstde misin şu an

Canım kasılman düzenli değilse korkma ben 32+5te 4 saat süren düzenli sancıyla gittim hastaneye anında yatış yapıldı çünkü rahim ağzı kısalmış 1cm açılmam vardı 3 gün ilaç tedavisi gördüm ciğer geliştiriciler yapıldı ilaçlarla sancılarım kesildi ve eve geri geldim. O günden bu güne full yatak istirahatindeydim geçen gün kontrole gittim rahim ağzım kalınlaşmış bebek doğum kanalından biraz geri çekmiş kendini. Şimdi 34+2 deyiz hiçbir sıkıntım yok elhamdülillah. Yinede kontrole gitmekle iyi yapıyorsun ne olduğu anlaşılır en azından için rahatlar belki idrar yolu enfeksiyonu falandır tedavine başlanır

Canlar günaydın
sabaha kadar sancı çektim sanki üşürsün de karnın sertleşir öyle bir ağrı pembe akıntı bir kere gördüm bir daha gelmedi ağrım regle de benziyor doktora sorduk pembe akıntı olabilir sancılar belirli aralıklarla olursa gelin dedi.sanci hissi hep var sağ kasığımda ama belirli aralıklarla değil hastanede uzak gitmedik. inanın erken doğumla sezeryanla apar topar bebeğimi alsınlar istemiyorum. bekleyebildigim kadar bekleyecem eşime de gıcıgim sabaha kadar döndüm gittim geldim horul horul uyudu sabahta normal bir gün gibi işine hazirlanip gidiyordu söylenince kahvaltı hazırlığına başladı erkeklerin onda biri kadar umursamaz olmayı isterdim
Yakınlarda gaz yapacak birşeyler yediysen pndan olabilir geçen bende ağrıdan oturamıyordum aşure yemiştim gaz toplamış kasıklarım patlayacak karnım yarılacak gibi hissettim havalar sıcak ama bi ılık su iyi gelir kasıklarınıza

korkunu anlıyorum bende tırsıyorum
sakin olmaya çalış 35 de doğarsa da yaşam sınırını geçti diorlar. biraz küvezde kalır sadece
anksiyeten varmış panik olursa doğum tetiklenir

hediye gelir ama hediye alanlar 0-3 ay almaz ki
ben şahsen hediye olarak alacaksam bebek kıyafetlerini hep büyük alırım.
3 tane yenidoğan setim var. diğerleri 0-3 ay, bazıları 3-6 ay
7 tane yeter ama hepsini yenidoğan alma. karışık al 0-3 ay 3-6 ay. zaten çabuk büyüyorlar. bol bol giydirsen de hemen toparlıyor

bence normal gidiyorsunuz. son haftalarda olsan bebiş 3-4 kg olsa neysede

bende bende bende
huysuz aksi nalet oldum. eşim diyor ki herkese herşeye söyleniyorsun.
zaten kendimi beğenmiyorum. eşim nasıl beğensin diyorum. öpsün, ilgi göstersin hiç istemyiorum. kendine de dedim sanki sahte geliyor dedim. inşallah geçecek
Tamamdır her bedenden 7 tane olsun ozaman. Baktım yetmiyo yenilerini alırım, sağol canım❤️ Tercübesiz olmak başka oluyor ya, seni neler bekliyor tahmin edemiyorsun🥹

Kızlar iyi bir doktor buldum özelde bebeğin durumu iyi ancak gelişimi geri dedi inanamadim nasıl olur bir hafta ilerden giderken iki hafta geriye düştü 2250 saglikliymis sancim yokmuş tahlil verdik öğleden sora çıkacak

korkunu anlıyorum bende tırsıyorum
sakin olmaya çalış 35 de doğarsa da yaşam sınırını geçti diorlar. biraz küvezde kalır sadece
anksiyeten varmış panik olursa doğum tetiklenir

hediye gelir ama hediye alanlar 0-3 ay almaz ki
ben şahsen hediye olarak alacaksam bebek kıyafetlerini hep büyük alırım.
3 tane yenidoğan setim var. diğerleri 0-3 ay, bazıları 3-6 ay
7 tane yeter ama hepsini yenidoğan alma. karışık al 0-3 ay 3-6 ay. zaten çabuk büyüyorlar. bol bol giydirsen de hemen toparlıyor

bence normal gidiyorsunuz. son haftalarda olsan bebiş 3-4 kg olsa neysede

bende bende bende
huysuz aksi nalet oldum. eşim diyor ki herkese herşeye söyleniyorsun.
zaten kendimi beğenmiyorum. eşim nasıl beğensin diyorum. öpsün, ilgi göstersin hiç istemyiorum. kendine de dedim sanki sahte geliyor dedim. inşallah geçecek
Gebelik şekerim de yok. Ama bebek kilo alıyor diye multivitamin kullanmamı bile kesti. Yediklerime çok dikkat eder oldum 12 kilo almıştım. Doğuma bu kiloyla girmen lazımdı daha almaman lazım dedi. Yani şuan resmen kalori hesabı yapıyorum

Kızlar iyi bir doktor buldum özelde bebeğin durumu iyi ancak gelişimi geri dedi inanamadim nasıl olur bir hafta ilerden giderken iki hafta geriye düştü 2250 saglikliymis sancim yokmuş tahlil verdik öğleden sora çıkacak
Bunu kendi doktorun görmedimi geriden geldiğini belki farklı cihaz ölçümler farklı ola bilir

Gelişimi nasıl geri oluyor benim ki 2109 gram benimki daha geri o zaman :( ne olacakmış smdi

Gebelik şekerim de yok. Ama bebek kilo alıyor diye multivitamin kullanmamı bile kesti. Yediklerime çok dikkat eder oldum 12 kilo almıştım. Doğuma bu kiloyla girmen lazımdı daha almaman lazım dedi. Yani şuan resmen kalori hesabı yapıyorum
Bu ara doktorlar sanki annenin kilosuna çok fazla takılıyor gibi geldi 🤔 kaç kg ile hamile kaldın

Sancının olmamasına çok sevdindim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet canım erkek. Senin ?
Ayy bugun aklıma geldın Allahım ınsallah nasıp etmısındir dedım eskı ozel mesajımızdan kullanıcı adını buldum ve hamıleymıssın🥰🥰🧿🧿çoook sevındımmmm Allah saglıkla kucagına aldırsın kuzum opuyorum kafana takılan bısıy olursa yaz

Bugün bebiş değişik hareketler yapıyor ya toplanıyor gibi bazen canımı çok acıtıyor vajinama ağrılar giriyor falan neden olur ki

bazı doktorlar takıyorlar galiba bu kilo alımına
yürüyüş bari yapmayı dene, az yemekte tek başına yeterli değil
hareketlerimiz eskisi gibi değil çünkü

Bugün bebiş değişik hareketler yapıyor ya toplanıyor gibi bazen canımı çok acıtıyor vajinama ağrılar giriyor falan neden olur ki
kafası dönmüş mü
benimki de bazen yumruk atıyor, dün doktor kafası aşağıda dedi ondan galiba

Back
X