Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru gerçekten buradakilerde son dkya kadar işte direniyorlar hangisi iyi bilemiyorum bu durumdaTürkiye de olsa şimdi sezeryanla almışlardıbenim suyum gelmişti 36 da öğlene kalmadı sezeryana aldılar
julettae senin suyun şimdi sürekli geliyor susuz kalırsa ne olacak ki ne kadaf bekleyecekler acaba
Bilmiyorum ki kuzum salı günü gidicektim ilaç yazdrmaya o zaman doktora bı sorayım sağlık ocagindakiAile hekiminde düzenli kontrolde bakıyorlar bu değerlere. En son gittiğinde baktılar mı acaba. Bence de bir görün doktora. Bazen normal olarak da kaşıntı olabiliyormuş ama kolestazsa teşhis koyulsun
E nabızdan bi baksana canım. Baktılarsa çıkarBilmiyorum ki kuzum salı günü gidicektim ilaç yazdrmaya o zaman doktora bı sorayım sağlık ocagindaki
Evet işte hangisi iyi bilmiyoruz. Damardan su vermeyi de bilmiyordum ben mesela. Suyun azaldı mı hemen sezeryan yaparlar. Hep öyle duydum. Bakalım nasıl olacak seninkidoğru gerçekten buradakilerde son dkya kadar işte direniyorlar hangisi iyi bilemiyorum bu durumdadamardan su veriyor o öyle suyun geliyor diye hemen bitecek bir şey değil diyorlar yani ilk defa damardan su alıyorum vücudum ılık ılık oluyor haha çok garip serinlik geliyor
Gerçekten dediğiniz gibi gündüz hafifledi geceye göre Bende gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırımAynı şeyi geçen hafta ben yaşadım hemen doktora görünün karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Benim karaciğer enzimlerim çok yükselmiş bununla ilgili ilaç başladık duruma göre doğum da planlanabiliyor gebelik kolestazı olarak geçiyor bu tanı. Doktorunuza hemen sorun ve test yaptırın derim, çok geçmiş olsun, kaşıntı akşamları artıyor özellikle gündüz rahatlarsanız yanılgıya düşmeyin kontrol ettin mutlaka .
3 yıl önce hastanede almışlardı. Sağlık ocağı bi daha almamıştı. Değişti mi bilmiyorumKızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor![]()
Bana dedi ki ebe onlar ama bakıyor biz başka bir şeye bakıyoruz dedi. Anlamadım ? Yani çocuğa iki kere Ayni acıyı çektirmeye gerek var mı ? Bilemedim.3 yıl önce hastanede almışlardı. Sağlık ocağı bi daha almamıştı. Değişti mi bilmiyorum
Pilates topu var odada onunla egzersizler yapıyordum da sancı yok ki sadece su daha hızlı akıyor o yüzden bıraktımPeki pilates hareketleri yaptırıyorlar mi ya da merdiven in çık diyorlar mi ? Bu pelvik hareketi varya öne arkaya döndürme onu falan yapsan iyi gelmez mi acaba ? En azından hastane sürecin azalır sağlıkla kucağına alırsın
En nefret ettiğim şey oo topuk kanı yaa keşke biraz toparlayınca alınsa bari bir kere alsınlar neye bakıyorlarsa baksınlar canı gidiyor insanın çocuğun ayağı mosmor olmuştuBana dedi ki ebe onlar ama bakıyor biz başka bir şeye bakıyoruz dedi. Anlamadım ? Yani çocuğa iki kere Ayni acıyı çektirmeye gerek var mı ? Bilemedim.
Bir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdımKızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor![]()
Evet canımKızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor![]()
Etmeyin öyleDirekt ya benim kucağımda ya babasının![]()
Beli öne arkaya atıp pelvik hareketi acaba çocuğu aşağı indirir mi bu hafta pilateste yapmıştım belki sana da iyi gelir. Ama su gelmesi durumu ne olur bilmiyorumPilates topu var odada onunla egzersizler yapıyordum da sancı yok ki sadece su daha hızlı akıyor o yüzden bıraktım
4. Gün gel biz de topuk kanı alacağız dedi. Anlamadım doktora sorarım bu hafta hastane alacak mı diye. Hastanede verildiğini biliyordum ama sağlık ocağının da aldığını ebeden öğrendimBir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdım
Valla bende ondan hazır ettim acele ettim temizlik için dün benimde baya ağrım vardı evde hiçbir şey söylemedim panik yapmasınlar diye devam etseydi soylicektimAma ben size dedim çantalarınızı hazırlayın ne olur ne olmaz dedim. Bakın patır patır doğuruyorsunuz![]()
Bilmiyordum. İkisi de zorunlu anladığım kadarıyla. Çocugun canı yanacak endişem var yoksa sağlığı için biliyorumEvet canım