2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
önceki doğumumda o kadar yorulmuş ve acıkmıştım ki eşim kuşbaşı kebap dürüm almıştı hayatımda yediğim en güzel yemekti çiçek falan görmedi benim gözüm 😄 bunda da aynı kebaptan istiyorum dedim bu sefer büyük porsiyon servis al diyorum bende mi bi terslik var 😂 sabaha kadar hastanede kalmıştık sabah ta sıcak çıtır simit getirmişti ondan da istiyorum dedim şimdiden bunları sipariş verdim 🤣
Aa insan çok acıkıyor . Ben sancı çekiyordum eşim birkaç çeşit sandviç almış birini yiyemezsen diğerini yiyeyim diye bile düşünmüş ama hiçbir şey yiyemedim acı çekiyordum doğum yapınca sancı çektiğim odadan bütün eşyaları doğumhaneye getirmişlerdi doğumdan sonra direkt servise çıkılıyormuş daha doğumhanede bebeğimi vs tartarlarken biz eşimle o sandviçleri yemeye başladık stresten yorgunluktan öyle acıkmışız ki hayatımızda yediğimiz en güzel sandwiçlerdendi 🤣 hem mutluluk hem sancı yok çok keyifli oluyor doymak 😍😂 seni anlıyorum o yemeğin tadı o yüzden çok güzel gelir 🙏🏻🙏🏻 inşallah canım yine afiyetle yemek nasip olur 🩷💙

Canım çoook iyi yapmışsın kocam benimle bebeğimle ilgileniyor çiçekçiyle vs uğraşamazdı vs diye de eklersin sanki adamın işi gücü yok onun çiçeğiyle uğraşacak . O kadına dikkat et artık belli etme ama gözün üstünde olsun her derdini anlatma
Aynen canım araya mesafe koydum uzun zamandır ama yinede durmuyor arada arayıp benden benim hayatımla ilgili bisiler öğrenmek istiyor açık vermiyorum kendisi de aynı diyip gecistiyor şimdilerde sürekli bebeğin resmini atmamı istiyor görüntülü aramami istiyor beni de darliyor güya ilgili görünmüş oluyor esasen bebegi yok tüp Bebek denedi tutmada kendisine dualar ettim Allah'ım ona da versin diye 🙏

Yakınımda hastane yok cnm oturduğum yer hastanelere çok ters😔Hayırlısı yarına kadar takip edeyim gece yine gelirse eşim götürür olmazsa .
Aynen canım sem bebiş hareketlerine bak ve bol sulu şeyler tüket su az gelmez demişlerdi gelse aşırı şiddetli gelir demişti doktor hatta 2 gün önce gece hastaneye gittim kadının suyu gelmış muane oldu tekrar suyu geldi su durmaz mış sancı da yaparmış sende bunlar yoksa korkma

Aa insan çok acıkıyor . Ben sancı çekiyordum eşim birkaç çeşit sandviç almış birini yiyemezsen diğerini yiyeyim diye bile düşünmüş ama hiçbir şey yiyemedim acı çekiyordum doğum yapınca sancı çektiğim odadan bütün eşyaları doğumhaneye getirmişlerdi doğumdan sonra direkt servise çıkılıyormuş daha doğumhanede bebeğimi vs tartarlarken biz eşimle o sandviçleri yemeye başladık stresten yorgunluktan öyle acıkmışız ki hayatımızda yediğimiz en güzel sandwiçlerdendi 🤣 hem mutluluk hem sancı yok çok keyifli oluyor doymak 😍😂 seni anlıyorum o yemeğin tadı o yüzden çok güzel gelir 🙏🏻🙏🏻 inşallah canım yine afiyetle yemek nasip olur 🩷💙
😅😅😅Bende o lahmacunu bir yedim sora duzelmedim benimki seEryan yask

Ayy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Eşim bana doğum yaptığımda ithal sarı güller getirecekti çiçekçi arkadaşı var gittiğimizde o söylemişti
Doğum yapınca kosturmacadan hengameden o cicekler bir türlü gelemedi çiçekçi de kaç kere aradı hatta gördüm aramasını belki sevdiğim çiçek gelmedi dedim 😔😔
Bilezik demiştim alacaktı onu da almamış ona dediki ben beğenemedim sen ne istersen onu Alacam beraber gidelim buraya kadar aman üstüne gitmeyem dedim sonuçta ikimizde yiprandik zor bir süreçti bu
Benim yakın arkadaim var başka şehirden hanım efendi çiçek için kocamı aramış hem kendin al hemde benim adıma al demiş bizimkide sorasinda fırsat bulamams alamamış arayıp söylememiş hemde açmamış telefonları
Gecen arkadasim söyledi bana eşimde ordan dediki firstim olmadı bende laf soktum kendisi de almadı zaten diye
Kız bugün yine aramış diyorki Esin neden dönmedi bir durum mu var bende artık sinirlendim ısıtıp ısıtıp niye önüme getiriyorsa bu durumu
Dedimki çiçek sepeti diye bişi var ki gelen çiçekler çikolatalar da oldu yok kimseye ulasmamista falan da bahane ben iki gün kaldım o hastanede
eşime gelince arkadaşım soruyor böyle böyle diyor ikimizde beni kirdiniz en yakın arkadaşın cicekci istesen bir telefonla getirtirdin falan dedim sustu kaynanm da vardı seslenmedi gitar çalmaya başladı bugün surat asacam ilk lohusa depresyonum hayırlı olsun 🥴😓🥺🥺beklentiler üzüyor
Yani o telaşla unutması normal ama arkadaşının ısrarla eşini araması yada almaması sana hatırlatması tuhaf
Kasti bence yapmış günahını almak istemiyorum ama adresini biliyorsa çicek sepetinden bile yollar kocanı arayıp yada senı arayıp rahatsız etmez

Yani o telaşla unutması normal ama arkadaşının ısrarla eşini araması yada almaması sana hatırlatması tuhaf
Kasti bence yapmış günahını almak istemiyorum ama adresini biliyorsa çicek sepetinden bile yollar kocanı arayıp yada senı arayıp rahatsız etmez
Aklın yolu bir gerçekten bende böyle düşündüm canım

Hediye konusunda benim eşimde odundur anlamaz hiç ilk doğumumda almadı söylemedin ki demişti 🤓 söylemedin ki ne ya? Sonra anneler günü gelmişti o zamanda almamıştı bende bıraktım hbirşey beklemiyorum artık ondan. bazıları yapmak istemiyor demek ki zamanla bende ona yapmayı bıraktım

Kizlar ben geldim imza atıp çıktım hastaneden perinatolog bakti ölçümler normal cikti sadece karinn bolgesi 1 hafta ilerde ama bu dogum olacağını göstermiyormuş kan şekeri ölçümü icin kalmak istemedim açıkçası o yüzden izin verdiler eşimde imza atınca evimdeyim cocuklarimlayim cok sukur 🙏

Kizlar ben geldim imza atıp çıktım hastaneden perinatolog bakti ölçümler normal cikti sadece karinn bolgesi 1 hafta ilerde ama bu dogum olacağını göstermiyormuş kan şekeri ölçümü icin kalmak istemedim açıkçası o yüzden izin verdiler eşimde imza atınca evimdeyim cocuklarimlayim cok sukur 🙏
En güzeli insanın evi vakti saati gelene kadar Allah hastanelere düşürmesin

Bebeğımde sarılık çıktı doktor diyor yüksek diyor işık tedavisi olsun dedi makinede durmadı ya ağladı ya gözlüğünü çıkartti sabaha kadar biz asla bakamayız böyle sonra kustu şimdi diyorlar yoğun bakımına alak orda iyi bakıcaklar işte durmadan ağlıyorum
Geçmiş olsun canım benim sarılık var diye üzülme ya farkedilmeseydi ben mesela ölçüm bile yaptırmadan geldim içim içimi yiyor iyikide bakmışlar sıkma canını

Aynen canım sem bebiş hareketlerine bak ve bol sulu şeyler tüket su az gelmez demişlerdi gelse aşırı şiddetli gelir demişti doktor hatta 2 gün önce gece hastaneye gittim kadının suyu gelmış muane oldu tekrar suyu geldi su durmaz mış sancı da yaparmış sende bunlar yoksa korkma
Yok sancım canım su olsa sancım gelirdi dediğin gibi

Bebeğımde sarılık çıktı doktor diyor yüksek diyor işık tedavisi olsun dedi makinede durmadı ya ağladı ya gözlüğünü çıkartti sabaha kadar biz asla bakamayız böyle sonra kustu şimdi diyorlar yoğun bakımına alak orda iyi bakıcaklar işte durmadan ağlıyorum
Canım niye ağlıyorsun sarılık bu bir iki güne düşer hepsinde az çok oluyor hem hastanedesiniz zaten ne güzel bakarlar ona hiç üzülme sende dinlen sütün gitmesin

Canım niye ağlıyorsun sarılık bu bir iki güne düşer hepsinde az çok oluyor hem hastanedesiniz zaten ne güzel bakarlar ona hiç üzülme sende dinlen sütün gitmesin
Evde oğlum var daha küçük yoğun bakımında benden ayrı yeni doğan umarım yarına iyi haber alırım her yerim ağrıyor şimdi bana sabah olmaz

Back
X