Ah benim ilk kızımdaki gibi .Evet Süper ötesi alerji yaptı 1 haftadır hala atlatamadik![]()
Nasıl yani hipoalerjenik mamalar mi yapıyor böyle?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah benim ilk kızımdaki gibi .Evet Süper ötesi alerji yaptı 1 haftadır hala atlatamadik![]()
Katılır gibi değil de çığlık atıyor, ağlıyor evet. 2 hafta kadar oluyor bu huy, gaz mı sıkıştırıyor, korkuyor mu anlamıyorum ben de uykudan nasıl fırlıyorum bilmiyorumKızlar merhaba. Gece uykusundan çığlık atıp katılır gibi ağlama durumu başladı 1 haftadır. Kendinde değil gibi oluyor. Bunu yaşayan var mı?
Ya arkadaşlar bu Gönülal kafamı çok karıştırıyor. Benim bebeğim aşırı huzursuz mesela, kilosundan mı? Ama aylık kontrollerinde normal alıyor hatta son ay hepimizinki gibi düşüş oldu. Yani bir ayda 2 kilo almadı ki. Neden bu kadar sett bu konuda anlamıyorum
Nerden alıyorsunuz danışmanlık?Kızlar merhaba, nasılsınız? Biz bugün 5 ay 5 günlük olduk ve çalıştığım için uykusunu bir an evvel düzene koymak için uyku danışmanlığı almaya başladık. Sizlerden de alan var mı?
Neocate denediniz mi? Benim bebeğim aşırı derece kısıyordu bir bezinde de kanlı mukuslu kaka vardı anne sütü+mama gidiyorduk. Çocuk alerji doktoruna sev ettiler. Sırtına alerji testi yaptı hoca. Süt yumurta ve guluten alerji yaptı. Kan sonuçlarımız çıkmadı daha. Doktor raporla Neocate mama yazdı. Ama onu da kusuyor. Bana diyet yapmamı söylemişti. 3 gün sütümü sağdım ona içirmedim. Sütümü içirmeye başladım kusmuyor artık sütümü.Evet Süper ötesi alerji yaptı 1 haftadır hala atlatamadik![]()
Benimkide ağlayarak uyumayı alışkanlık etti bu sorunu bir türlü çözemiyorumHer uykusunda ağlaya ağlaya uyuma sadece benimkinde yok değil mi bunun bi dönem olmasına ve geçecek olmasına çok ihtiyacım var çok uykusu var o kadar çok ağlıyor ki pes ediyorum ben de sonunda bu yanlış mı daha çok mu uğraşmalıyım pes ettiğim için mi her seferinde ağlıyor kafam çok karışık ama daha fazla ağlamasın dayanamıyorum
Pes edip napıyosun? Onu ağlamaya terk etmiyosun sanırım. Bebekler ağlarHer uykusunda ağlaya ağlaya uyuma sadece benimkinde yok değil mi bunun bi dönem olmasına ve geçecek olmasına çok ihtiyacım var çok uykusu var o kadar çok ağlıyor ki pes ediyorum ben de sonunda bu yanlış mı daha çok mu uğraşmalıyım pes ettiğim için mi her seferinde ağlıyor kafam çok karışık ama daha fazla ağlamasın dayanamıyorum
Çok yorgun oluyor muhtemelen ve biraz da mizaç meselesiHer uykusunda ağlaya ağlaya uyuma sadece benimkinde yok değil mi bunun bi dönem olmasına ve geçecek olmasına çok ihtiyacım var çok uykusu var o kadar çok ağlıyor ki pes ediyorum ben de sonunda bu yanlış mı daha çok mu uğraşmalıyım pes ettiğim için mi her seferinde ağlıyor kafam çok karışık ama daha fazla ağlamasın dayanamıyorum
Aynrn valla eyvah bişey oldu diye fırlıyor bende. O an memede istemiyor.Katılır gibi değil de çığlık atıyor, ağlıyor evet. 2 hafta kadar oluyor bu huy, gaz mı sıkıştırıyor, korkuyor mu anlamıyorum ben de uykudan nasıl fırlıyorum bilmiyorum![]()
Biz o evreyi geçtik şu an direkt ıhhh diye sinirlenir gibi yapıp kendini yay gibi geriyor ve ağlıyorGece 4_5,kez kalkıyor.çoğaldı. bi de çığlık atıyor ve kendine gelmeden ağlıyor. Bu da yeni.çıktı.
Yalnız olmadığınız kesin zira benimki de öyle ama olmayan da çok var diye düşünüyorum. Korkarım mizaç meselesi biraz da veya (umarım) bizim bebeklerimiz duygularını regüle etmeyi henüz kavrayamadılar, kendilerini sakinleştiremiyorlar ve dış dünyaya adapte olmaları daha uzun sürüyor ve muhtemelen 6.ay civarı düzelecekHer uykusunda ağlaya ağlaya uyuma sadece benimkinde yok değil mi bunun bi dönem olmasına ve geçecek olmasına çok ihtiyacım var çok uykusu var o kadar çok ağlıyor ki pes ediyorum ben de sonunda bu yanlış mı daha çok mu uğraşmalıyım pes ettiğim için mi her seferinde ağlıyor kafam çok karışık ama daha fazla ağlamasın dayanamıyorum
Tamamen başka bir sebeple kendime beceremiyorum ben annelik yapamıyorum derken bu yazıyı okudumKızlarrr yürüyüş yapayım dedim bugün eşim yok yine aldım bebek arabasını parka gittik işte sonra kıyamet koptu bir elimde bebek arabası kucağımda oğlum eve basıl geldim bilmiyorumofff çok sıkıldım napcam bilmiyorum ben bakamıyor muyum neden yetemiyorum yetişemiyorum hep böyle oluyo
Sanırım öyle ama çok zormuş beTamamen başka bir sebeple kendime beceremiyorum ben annelik yapamıyorum derken bu yazıyı okudumki hergun annelik yapamadığımi, beceremedimiğimi düşünüyorum ama sanırım bu hepimizin hissettiği ve uzunca bir zaman asla tatmin olamayacağımız bir his, geçenlerde yine çok bunaldım ben bırakıp gideyim ya zaten beceremiyorum annelik yapamıyorum diye ağlarken görümcem geldi küçük oğlu 13 yaşında ve dedi ki kaç yıllık anneyim ama hala beceremiyorum diye düşünüyorum, mesela çocuklarla ilgili bişey söylese biri ,hemen kendimi suçluyorum ben annelik yapamıyorum diye dedi. Yani Melek kendine gel hiç bir zmn emin olamayacaksin evet işte şimdi anne oldum beceriyorum yeterliyim diyemeyeceksin dedi. Anneliğin şanından sanırım
Ben de kendi oğluma okurken seninkine de okuyayımÇok teşekkür ederimokuyoruz ve gerçekten iyileştirici gücü var elhamdülillah
![]()
Dünya çok korkutucu bir yer ve güvende hissettikleri tek yer bizizAynen niye böyle ya? Başka bir yere koyunca uyanıyor. Sürekli kucakta uyku.
Hep aynı, bire bir… İyi olacaklar ya yakında düzeleceğiz inşallah hepimizGece 4_5,kez kalkıyor.çoğaldı. bi de çığlık atıyor ve kendine gelmeden ağlıyor. Bu da yeni.çıktı.
Şu aydınlık zihnine maşallahPes edip napıyosun? Onu ağlamaya terk etmiyosun sanırım. Bebekler ağlarbazen çok ağlar, durmadan ağlar, senin emdiğin sütü burnundan getirircesine ağlar. Ama elbet susar. Geçecek, çok yakın bir zamanda değil ama geçecek. Uykusu geldiği için ağlıyor çünkü korkuyor uyumaktan ve zorlanıyor uykuya dalmaya. Desteği mutlaka vermelisin, kucak, sallama, meme, mama artık her ne ise. Çünkü burda desteklenen bebekler sadece uykuya geçmiyor aynı zamanda güvenli bağlanma için bir bağ oluşturuyor, orada bebeğin aynı zamanda zihinsel gelişimi destekleniyor. Bu yüzden "desteksiz uyumalı" denilen şey tam bir yalan, modern zaman yalanı. Buna kanıp da neden uyumuyor deme sakın. O ağladıkça sabır çek, dualar oku, eğer mümkünse bi su iç. Geçecek. Bazı günler daha zor bazı günler sadece zor olacak ama inan bana geçecek
stabil bir hayatımız olamaz artık, inişler çıkışlar olacak. Bazen bu inişler daha uzun zamanımızı alacak
Bunlar bi noktada da kendime not. Çünkü çok ama çok ağlayan bir kızım var ömrü uzun olsunbazen yorgunluktan adımı unutuyorum, ağlamasından çıldıracak gibi oluyorum, şefkatimi elden bırakmamak için çok zorlanıyorum. Biliyorum geçecek ve fakat 'şu an' çok zor