Bende 7.günden bildireyim halimi

saçım başım dağınık 4 gün oldu duş almayali iğrenç hissediyorum kendimi her tarafım süt tuvalete gitmek en büyük lüksüm annemde olmama rağmen böyleyim

Oglusta sarılık olduğu için sürekli uyumak istiyor uyandıramıyorum uyurken de emmiyor ama uyanık olduğu zamanlarda kocaman aşk yasiyoruz

Bugün eşime birakip üstümü değiştirdim (asla kimseye bırakmak bakımını yaptırmak istemiyorum bırakamıyorum

) eşime seslendim ne durumdasınız diye sesimi duyunca gülerek uyanmış tospiğim koşup opucuklere bogdum hemen

Bolca yorgunluk uykusuzluk ama bir o kadarda aşkla devam ediyor serüvenimiz sezeryan ağrılarım bugün iyice azaldı narkozun etkisi geçtikte beynim gozlerimden akacakmış gibi ağrı bıraktı ve anestezi iğnesinin olduğu bölgede bel ağrısı kaldı inşallah onlarda çabuk geçer diye dua ediyorum dikişlerden biride enfeksiyon kaptı çabuk fark edip pamsumanlayinca kurudu oğluşun ikinci duşunu aldirdik bugün göbek bağı çok minik bağlantıyla kaldı 2 güne düşer galiba ondan da kurtulursak hastane kontrolünden sonra evimize geçeriz maceralarimizin aslı orda başlar

Bizde durumlar böyle hamileligi çok sevip böyle olursa 10 tane doğururum diyen ben bir daha asla diyor

şakası bı yana ama en az 8 yıl ve bu günleri unutmadikca ikinciye cesareti bulamam ben 2.ve fazlası cocugu olanlara rabbim yardım etsin inşallah gerçekten yürek ve cesaret ister