- 22 Ağustos 2022
- 409
- 246
- 33
- 23
77 ile doğuma gitim şuan 67 küsürüm ama yiyiorum emzirirken almam inşallahKızlar doğum sonrası kilolarınız ne durumda ben hamilelikte 10kg almıştım 5kg doğumdan sonra gitti 5kg hala duruyor emzirmek kilo verdiriyor hipotezi yalanmış galiba ben bir o kadarda yiyorum çünkü![]()
bnce bekleyin bi iki gğn geciksin temmuz 7 den sonra test yapın rahat olırsjnuz beklemek zor ama biliyorum hepşmiz bu yollardan geçtik bn gecikmemden 3 gün önce yaptım değerim 326 çıkmıştı çıkabilir yani sizinkideMerhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olun