2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bu gece yatmadan önce bebeğe sağdığım sütün yanında 30 ml mama verdik bebişi tok tuttu 3 saat uyudu. Normalde 1,5-2 saat uyuyırdu. Bilgi olsun size de😂 artık günde 1 kez mama vereceğim en azından 1 uykusu uzun olsun gece.
Önce emzirip sonra kalan sütü sağıyordum. Bugün tam tersini yaptım açlık sinyali vermedi pek, kusmadı da. Ama güzel opsiyon aklımda bulunsun hangi marka verdiniz? Bir de mamayı neye göre seçmek gerekiyor?

Hafif sallama felan yapıyorum dalmış gibi görünüyor ama bir yere koyduğumda ağlıyor🥲

Biz ilk mama verdiğimizde bayıldı resmen sonrasında oda olmadı çok aç benimki😅

Seninle günlerimiz yakındı sanırım acaba böylemi oluyor düzelirler inşallah 🫠
Evet canım sanırım senin doğumun cuma günü oldu, benimki Perşembe.

Geçecek tabii. Şu an uykusuzluktan ölüyorum 😵‍💫😵‍💫

Önce emzirip sonra kalan sütü sağıyordum. Bugün tam tersini yaptım açlık sinyali vermedi pek, kusmadı da. Ama güzel opsiyon aklımda bulunsun hangi marka verdiniz? Bir de mamayı neye göre seçmek gerekiyor?
Kendi kendime nazar değdirdim ya da çocuğum hasta oldu bu saate kadar 3 kez fışkırır gbi kustu. Sebebi ne olabilir bilen var mı

Ben hipp 1 veriyorum. Doğum yaptıpımda hastanede ilk günler onu veriyorlardı bende ondan devam ettim lazım olunca onu veriyorum . Bakabilirsiniz ona . Bir ölçek 30 ml zaten . Süt ne kadar verirsem vereyim sindirimi kolay olduğu için çok kosa sürede tekrar acıkıyor

Ben hipp 1 veriyorum. Doğum yaptıpımda hastanede ilk günler onu veriyorlardı bende ondan devam ettim lazım olunca onu veriyorum . Bakabilirsiniz ona . Bir ölçek 30 ml zaten . Süt ne kadar verirsem vereyim sindirimi kolay olduğu için çok kosa sürede tekrar acıkıyor
Kusma durumundan emin olamıyorum doktora danışayım o yüzden. Teşekkür ederim
Fazla içmiş olabilir mi :( fışkırır tarzda kusmayı bilmiyorum
Bana da fazla geldi ama kusması da fazla geldi bu defa 🙁

Kendi kendime nazar değdirdim ya da çocuğum hasta oldu bu saate kadar 3 kez fışkırır gbi kustu. Sebebi ne olabilir bilen var mı
Gazı çıkmadan mı yattı canım? Normal süt olarak kustuysa bir seferden korkma bence yeşil vs değilse masumdur. En fazla reflü olabilir sakin ol panik olma 🙏🏻

Reflü canım benim bebeğimde öyle kustu birkaç kez doktora götürdüm reflü olduğunu söyledi hemen yatırma emzirdikten sonra 15-20 dk dik tut bende çok korkmuştum burnundan gelmişti valla şimdi Azaldı Philips biberon iyi oluyor ve reflü yatağı tavsiye ederim

Reflü canım benim bebeğimde öyle kustu birkaç kez doktora götürdüm reflü olduğunu söyledi hemen yatırma emzirdikten sonra 15-20 dk dik tut bende çok korkmuştum burnundan gelmişti valla şimdi Azaldı Philips biberon iyi oluyor ve reflü yatağı tavsiye ederim
Reflü yatağındaydı zaten ama uykuyla hemen yatırdım diye oldu sanırım 🙁

Kızlar emziren annelere bir şer soracağım. Göğüs ucum yara değil ama aşırı hassas hissediyorum böyle olan var mı ?

Sütün bol olsun inşallah canım. Gece yorucu oluyor haklısın. Yardım eden var de mi? Gündüz uyuyabiliyor musun? 2 gündür bizde de gaz sorunu oldu. Kolaylıkla keyifle geçirelim bu günleri inşallah.
Annem var valla bana çok yardımcı evet bazen uyuyabiliyorum gündüz, sen hiç uğramaz oldun buralara nasılsın gaz sorunu da geçer inşallah hemen baya büyüttün sen artık bebisi 😍 bizde bgn 22 günlük olduk 😍

Kızlar üst üste çok soru sordum ama bu gece son bir soru dahasormak istiyorum :) bebeğimin vücudu sürekli sıcak . Yani kolları bacakları vs sıcacık. Klima açıkken de sıcak. Zıbınla duruyor aslında ama mesela benim kolum bacapım normal ısıdayken onunki çok daha sıcak . Ateşi de yok. Bi kaç haftadır böyle.
Yenidoğanlar böyle mi oluyor? Bebekten bebeğe değişen bi şey mi? Yoksa endişelenmeli miyim?
Tabi ki soracaksın canım aşk olsun burada birbirimizin deneyimlerinden yararlanmak için varız, sen öyle yazınca hemen bende baktım vücut ısısına bana normal geldi benim bebeğin ısısı ama sizin de normaldir, normal olmasa illaki bebeğin bi şekilde sinyal verirdi ağlardı ne bileyim başka bı durum olurdu normaldir endişe etme bence

Evet evet canım sen niye kendine eziyet ediyosun ki. Emzir, sağ daha da doymuyosa ver mamayı. Hiiiç dert etme, güzel gönlünü de üzme.
Deneme şansın oldu mu? Hangi makineyi aldın? Ne kadar süt çıktı
Dün akşam deneyebildim evet artma var sütte bu sağma işi de garip geliyor bana eee bebeğe emmek için bişey kalmayacak gibi diyorum ama 3 saate tekrar dolar demi meme dün gece baya geç sagabildim süt iyice azalmışti şimdi kızı emziriyorum emsin bidaha deneyecem arkadaşım da varmış vzn diye bi marka Medical bir ürün o dediki şimdilik alma bunu kullan sütün gelirse al diye onunla denedim yani

Bende hip 1 kullanıyorum biz onu biliyoruz diye onu almıştık öylesine sonra bebeğimin doktoru dediki evet iyi bir mama almışsınız ondan devam edelim dedi bende memnunum bu arada bu mamadan demir kutusu olan

Back
X