Dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor diye biliyorum.Kızlar sütümü sağdım 3 saat önce mastit olmaması için buzdolabında değil odada bozulmaz dimi? Maximum Ne kadar bekletmeli?bebeğime vermek istiyorum bu akşam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor diye biliyorum.Kızlar sütümü sağdım 3 saat önce mastit olmaması için buzdolabında değil odada bozulmaz dimi? Maximum Ne kadar bekletmeli?bebeğime vermek istiyorum bu akşam
Oh çok şükür rabbim mutluluğunuzu daim etsin muhabbetinizi,sevginizi artırsın inşallahCanın sağ olsun senin yaz tabiiBazılarımız şanssızız işte olur öyle iyisiyle kötüsüyle burada çok fazla şey paylaşıyoruz
Hem herkesin şansı da şanssızlığına denk geliyor nihayetinde, mesela ben çok şükür eşimi buldum kimseyi aratmıyor, iyi ki de o var
gideyim de yemeğe sevdiği bir şeyler yapayım bari
![]()
Evet bir öğün mama verilebilir güzel uyuyorlar gerçekten mamadan sonraBende bu gece mama vereceğim. Sütümü sağarak vermeme rağmen miktarını bilerek ve bol vermeme rağmen sanırım sindirimi iyi olduğu içib hemen acıkıyor ve gece mahvoluyorum . 1-1,5 saatte uyanıyor artık ruh sağlığımı bozacağıma gece 1 öğün mama vereceğim en azından ilk uykusuz biraz daha uzun olsun 3 saat belki uyur. Deneyip görecez![]()
Sagmaya başlayacam bgn inşallah gelirCanım üzülme. Çene kasları çok gelişmiş değil henüz o yüzden iyice çekemiyor. Tüm kahverengi kısmı yani en azından bi kısmını ağzına soktuğundan emin ol. Bi de kesinlikle sağ. Sağmazsan sütün azalabilir. Sağım hem artırır hem de mama vermezsin yine kendi sütünü verirsin. Ya da verdiğin mamadan daha azına ihtiyacın olur
Oda sicakliginda 4 saat, buzdolabinsa 4 gun, derin dondurucuda 4 ay.Kızlar sütümü sağdım 3 saat önce mastit olmaması için buzdolabında değil odada bozulmaz dimi? Maximum Ne kadar bekletmeli?bebeğime vermek istiyorum bu akşam
O sureler guncellenmis. 4 sene once oyle demislerdi bize de.Dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor diye biliyorum.
Sütün bol olsun inşallah canım. Gece yorucu oluyor haklısın. Yardım eden var de mi? Gündüz uyuyabiliyor musun? 2 gündür bizde de gaz sorunu oldu. Kolaylıkla keyifle geçirelim bu günleri inşallah.Evet biz 20 günlük olduk baya alıştık ama benim sütüm az olduğu için eds yöntemiyle mama da veriyorum ya şimdi sanki sütüm baya arttı gibi ama mama içmeden doymuyor emzirmek bir saat sürüyor 3 saatte bir uyanio bebeği uyandırıp emziriyorum falan çok yoruldum çok gerginim, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu az mı çok mu derken sürekli bir stres, bakalım neler olacak
Amin inşallah canım. Biz de gaz sancısı başladı iki gündür. Ben de zorlanıyorum geceleri.Emzirme oturdu uykulara da alışıyoruz derken gaz sancıları geldisabah 5'ten sonra artık kendimi kaldıramıyorum eşim alıyor bebeği sağdığım sütü veriyor. Dönüşümlü ebeveyn olduk
ama buna da şükür modundayım
Kolaylıkla sağlıkla büyüsünler![]()
Sağdığımın hepsini içemez zaten 30 cc veriyorum ama emip üstüne biberonla içince kusuyor bence anlamıyor doyduğunu.. bugün sadece sabah verdim biberonla başka vermedim. Şu saate kadar normal kakalı çişli bezleri devam etti. İnşallah sadece memeye geçeriz.Kaç günlük bebeğin canım? Bi de kaç cc süt veriyosun. Sağdığının hepsini veriyosan çok geliyodur kusuyodur
Sünneti hayırlı uğurlu olsun canım. Kafasını yıkayınca bizimki de ağladı.Maşaallah sizeBugün bizim de tam 10 gün oldu. İlk banyosunu yaptırdık. Sünnet sargısı da açılmıştı, göbeği de düşmüştü, doktor yıkayabilirsiniz dedi biz de yıkadık. Sudan çok keyif almış gibi değildi ama iyi gelmiş olmalı ki bütün gün uyudu.
sanki banyodan sonra yüzüme çok büyümüş gibi geldi bilmiyorum bir değişti sanki çocuk.
![]()
Allah kolaylık versin canım. Ev işi yemek şu dönemde zor gerçekten. İnşallah 40 ları çıkınca daha kolay olur.Annem geçen hafta buradaydı ama gitti. Gun icinde yalnızım maalesef, epey zorlaniyorum ama inşallah 40i çıkınca bir nebze rahatlayacagimizi düşünerek dayanıyorum diyelim. Kaldı 17 gun:)
Kendim yapıcam artık alıpEvde sen mi takacakmişsin bandiyani söylenecek çok şey var da
kendi ellerinde yok muymuş hani sağlık ocağı ya
Hmm öyle mi? Arkadaşlar da yazmışlar yukarda şimdi gördüm sanırım 4 4 4 müş.O sureler guncellenmis. 4 sene once oyle demislerdi bize de.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağma işine zor diyorum ama sanırım emzirmekte çok zorKızlar benim bebek uyumuyor ya ağlıyorum yorgunluktan uykusuzluktan sürekli emiyor memede iki dk uyuyup uyanıyor böyle olan var mı![]()
Aminn hepimiz atlatsak sağ salim şu süreçleri. Annem bile şaşkın ne yapcaklarını bilemiyorlar. Süt yok aç desem var gazı yok sebebi ne anlamıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun. Sağma işine zor diyorum ama sanırım emzirmekte çok zor![]()
Gözlerinin beyazına kadar sararmış gün içinde bazen saralık azalıyor sonra yine belli ediyor. bu gün doktor değerin biraz düştüğünü söyledi çok şükür.Mavi işık yüzünden artık her şeyi sarı görüyorum.Bebeğin kendi uyanıyorsa o kadar yüksek bi sarılık değeri çıkmaması gerekiyor gibi. Sen nasıl görüyorsun kuzunu, sarardı-karardı mı gerçekten de çok. Çünkü oğlum da sarılık olmuştu, şimdi kızım da sarılık ve kendi kendilerine çok çok az uyanırlar
Cocuk doktorumuz bize omuz hizasinda yatirabikirsiniz demisti. Yani boyun boslukta kalmayacak, omuzla birlikte yastikta yatacak. Benim oglum da oyle daha rahat ederdi.Kızlar bebepi üst bedeniyle beraber ince bi yastığa yatırmamda sakınca var mı sizce ? Bebeğim o şekilde daha rahat uyuyor