Kızlar merhaba pek yazamadım hep okusam da. Doğum yapan herkesi tebrik ederim, sağlıkla büyütmek dileğiyle

Ben 40+4 oldum hala doğumu bekliyorum. İlk doğumum, 40’a kadar beklemeyi hiç dert etmedim. Ama sonrasında her geçen gün insan daha fazla stres oluyor. 2 günde bir doktora gidiyorum. Bebeğin suyu, hareketleri iyi. Sancım, ağrım, nişan vs hiçbir belirtim yok. Sadece ara sıra karnımda toplanma şeklinde kasılma hissediyorum ama o da sık sık değil. Yurtdışındayım, bir problem yoksa 41+3e kadar müdahale etmeyi zorunlu görmüyorlar. Ama istersem doğumu başlatma yöntemlerini ya da planlı sezaryeni talep edebilirim daha öncesinde. Çok kararsızım beklesem mi ne kadar beklesem bu grupta da çok fazla normal doğum yapan arkadaşlar oldu ben de sizleri okudukça güç almıştım ama her geçen gün yapabileceğime olan inancım azalıyor artık. Sanki beynim bu düşünceye karşı ve o yüzden doğumu başlatmıyor bir türlü gibi hissediyorum. Suni sancı alıp “acil sezaryen”e dönme düşüncesi beni çok tedirgin ediyor. Sanırım en fazla 41+0’a kadar bekleyip daha sonra suni sancı vs almaksızın planlı sezaryen talep edeceğim. Benzer durumu yaşayan var mı hem görüşlerinizi dinlemek isterim hem de biraz paylaşmak istedim.