2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Babybjörn tarzı anakucağı da güzel o açıdan, yatay modda kullanıyorum ben uyuyor da zaman zaman. Zıplatmasını seviyor hamağı o açıdan duymamıştım ne tarz bir şeymiş acaba? Fotoğrafı var mı?
Onu aldım ama bence onun için çok erken onu ilerleyen zamanlarda kullanabiliriz gibi duruyor oturma pozisyonu alıyor ona koyunca yoksa evet güzel o.Resimdekini aldım umarım işe yarar

Eklentiler

• 1000011685.webp
    1000011685.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 24
Çok zor diye kendimş yerlere atasım var bugün. Tüm gün uyumayıp ağladı. Neyi var bir bilsem😞
Bizim bebeler bozuk 😂
Birine bişey olunca topluca olalım analarımızın hatrı kalmasın diyolar başka açıklaması olamaz 😅
Kundak,gözüne bere , emzik, dizde sallama dörtlüsünü şuan uyguluyorum bana mısın demiyor ha birde poposuna vuruyorum bunlar tek başına hep etkili olan yöntemlerim ama şuan hepsi birlikte işe yaramıyor dün eşime biraktim 2 saat yatayım alırım diye ben uyumadan o uyumuş şimdi yine eşime atasim var uyutsun diye ama kıyamıyorum o da erken uyanacak nasıl uyuttun diyorum bilmem ben uyumuşum bi uyandım ki uyumuş diyo 🤦🏻‍♀️ babalarda hemen uyusunlar bize kök söktürsünler tabi robotuz ya yada yorulmuyoruz 😫🤣

Bizim bebeler bozuk 😂
Birine bişey olunca topluca olalım analarımızın hatrı kalmasın diyolar başka açıklaması olamaz 😅
Kundak,gözüne bere , emzik, dizde sallama dörtlüsünü şuan uyguluyorum bana mısın demiyor ha birde poposuna vuruyorum bunlar tek başına hep etkili olan yöntemlerim ama şuan hepsi birlikte işe yaramıyor dün eşime biraktim 2 saat yatayım alırım diye ben uyumadan o uyumuş şimdi yine eşime atasim var uyutsun diye ama kıyamıyorum o da erken uyanacak nasıl uyuttun diyorum bilmem ben uyumuşum bi uyandım ki uyumuş diyo 🤦🏻‍♀️ babalarda hemen uyusunlar bize kök söktürsünler tabi robotuz ya yada yorulmuyoruz 😫🤣
Majvoldum tüm gece. Sadece memede duruyor ama halim kalmadı . 15 dk uyuyup uyanıyor😭

Kızlar uykusuzluğu vs çocuk zorluğunu anladım da bu fiziksel sıkıntılarımız ne zaman bitecek yahu. Doğumdan 58 gün geçmiş yeniden kanamam başlamış günlerdir bildiğiniz regl gibi . Doktora mesaj attım normal dedi ama ben kontrole gidecem. Şu sıcakta az derdim varmış gibi hir de kanama ped uğraş dur. Bebek uyumutor ve durmadan meme istiyor sürekli krem sürmeme rağmen göğüs ucu acısınsan ölüyorum.
Yahu çocuk işi felaket zormuş öyle böyle değil. Ne zaman düzelecem de azıcık insan moduna girecem😞

Majvoldum tüm gece. Sadece memede duruyor ama halim kalmadı . 15 dk uyuyup uyanıyor😭
Hepimiz yorulduk ama sen ekstradan çok yoruldun az daha sabredelim inşallah yakında rahat günler bizi bekliyordur arkadaşım 🤲🏻🥲(kucağımda dün akşamdan beri durmadan ciyaklayan bebeyle yazıyorum depresif ve umutsuz olmak yok biz başaracaz!)

Kızlar uykusuzluğu vs çocuk zorluğunu anladım da bu fiziksel sıkıntılarımız ne zaman bitecek yahu. Doğumdan 58 gün geçmiş yeniden kanamam başlamış günlerdir bildiğiniz regl gibi . Doktora mesaj attım normal dedi ama ben kontrole gidecem. Şu sıcakta az derdim varmış gibi hir de kanama ped uğraş dur. Bebek uyumutor ve durmadan meme istiyor sürekli krem sürmeme rağmen göğüs ucu acısınsan ölüyorum.
Yahu çocuk işi felaket zormuş öyle böyle değil. Ne zaman düzelecem de azıcık insan moduna girecem😞
Doktor muayenede rahminiz güzel toparlanmış dediyse tampon kullanmaya başlayabilirsiniz adet dönemlerinizde. Tampon pedden çok daha rahat bence.

Hepimiz yorulduk ama sen ekstradan çok yoruldun az daha sabredelim inşallah yakında rahat günler bizi bekliyordur arkadaşım 🤲🏻🥲(kucağımda dün akşamdan beri durmadan ciyaklayan bebeyle yazıyorum depresif ve umutsuz olmak yok biz başaracaz!)
Sağolun desteğiniz için💕💕 dün bu bebelere ne oldu bilmiyorum ama benimki de hala devam ediyor. Max 15 dk uyuyor ve kalkıp ağlıyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Doktor muayenede rahminiz güzel toparlanmış dediyse tampon kullanmaya başlayabilirsiniz adet dönemlerinizde. Tampon pedden çok daha rahat bence.
Adet olmadım henüz bu sezaryen sonrası kanama. Bazen leke leke gelirken bir anda regl gibi geliyor. 8-9 saat leke iken 1-2 saat regl kanamasına dönüyor. O yüzden şuan tampon işimi görmez daha kaç gün sürer bilmiyorum çünkü😞 doktorum emziren annelerde kanama daha uzun sürer dedi ama anlamadom bu kadar uzun sürmesi enteresan

Kızlar hem meme hem mama beslemesi yapanlar nasıl beceriyorsunuz bu işi? En çok korktuğum şey meme reddi ne zaman biberon versem memeyi istememeye başlıyor ne denediysem olmadı var mı fikir verebilecek olan? Zaten 3. Ayına girince iş yüzünden bu meme meselesi yalan olacak gibi bari o zamana kadar idare etseydik :(
Ben hem meme hem mama veriyorum biberon ile vermiyorum kaşık biberon ile veriyorum zaten biberonu almıyor öğürüyor. Kaşık biberon deneyebilirsin

Sanki ben yazmışımmgibiiii😅

Doğum paketine kalça usg dahil olabiliyor eğer özelde doğum yaptıysanız
Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doğum yaptım paket almamıştım
Şikayet varda birçok hastane için kalça usg dahil dediler süre doldu diyip ücret talep edildi yazılmış. Başıma gelecekleri önceden araştırmayı severim 😅
Bir usg bile 3000 civarı ise fiyat alıp sigortama bebikoyu ekletmeyi düşündüm şuan 🙄

Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doğum yaptım paket almamıştım
Şikayet varda birçok hastane için kalça usg dahil dediler süre doldu diyip ücret talep edildi yazılmış. Başıma gelecekleri önceden araştırmayı severim 😅
Bir usg bile 3000 civarı ise fiyat alıp sigortama bebikoyu ekletmeyi düşündüm şuan 🙄
Biz istanbuldayız, iki ultrason çekimi için 15 k diyip, bizim sağlık sigortamız var diye 5k’ya indirim yaptılar. Kesin o civardadır.

Back
X