- 29 Haziran 2022
- 3.704
- 2.092
- 83
- 32
Çok zor diye kendimş yerlere atasım var bugün. Tüm gün uyumayıp ağladı. Neyi var bir bilsemGece mesaisinde bol şanslar hepimize
Huniler kafalarda bebişler kucaklarda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor diye kendimş yerlere atasım var bugün. Tüm gün uyumayıp ağladı. Neyi var bir bilsemGece mesaisinde bol şanslar hepimize
Huniler kafalarda bebişler kucaklarda![]()
Onu aldım ama bence onun için çok erken onu ilerleyen zamanlarda kullanabiliriz gibi duruyor oturma pozisyonu alıyor ona koyunca yoksa evet güzel o.Resimdekini aldım umarım işe yararBabybjörn tarzı anakucağı da güzel o açıdan, yatay modda kullanıyorum ben uyuyor da zaman zaman. Zıplatmasını seviyor hamağı o açıdan duymamıştım ne tarz bir şeymiş acaba? Fotoğrafı var mı?
Bizim bebeler bozukÇok zor diye kendimş yerlere atasım var bugün. Tüm gün uyumayıp ağladı. Neyi var bir bilsem![]()
Majvoldum tüm gece. Sadece memede duruyor ama halim kalmadı . 15 dk uyuyup uyanıyorBizim bebeler bozuk
Birine bişey olunca topluca olalım analarımızın hatrı kalmasın diyolar başka açıklaması olamaz
Kundak,gözüne bere , emzik, dizde sallama dörtlüsünü şuan uyguluyorum bana mısın demiyor ha birde poposuna vuruyorum bunlar tek başına hep etkili olan yöntemlerim ama şuan hepsi birlikte işe yaramıyor dün eşime biraktim 2 saat yatayım alırım diye ben uyumadan o uyumuş şimdi yine eşime atasim var uyutsun diye ama kıyamıyorum o da erken uyanacak nasıl uyuttun diyorum bilmem ben uyumuşum bi uyandım ki uyumuş diyobabalarda hemen uyusunlar bize kök söktürsünler tabi robotuz ya yada yorulmuyoruz
![]()
Aynısının kırmızısı var bende . Sever bebeğiniz ilkakiOnu aldım ama bence onun için çok erken onu ilerleyen zamanlarda kullanabiliriz gibi duruyor oturma pozisyonu alıyor ona koyunca yoksa evet güzel o.Resimdekini aldım umarım işe yarar
Hepimiz yorulduk ama sen ekstradan çok yoruldun az daha sabredelim inşallah yakında rahat günler bizi bekliyordur arkadaşımMajvoldum tüm gece. Sadece memede duruyor ama halim kalmadı . 15 dk uyuyup uyanıyor![]()
Doktor muayenede rahminiz güzel toparlanmış dediyse tampon kullanmaya başlayabilirsiniz adet dönemlerinizde. Tampon pedden çok daha rahat bence.Kızlar uykusuzluğu vs çocuk zorluğunu anladım da bu fiziksel sıkıntılarımız ne zaman bitecek yahu. Doğumdan 58 gün geçmiş yeniden kanamam başlamış günlerdir bildiğiniz regl gibi . Doktora mesaj attım normal dedi ama ben kontrole gidecem. Şu sıcakta az derdim varmış gibi hir de kanama ped uğraş dur. Bebek uyumutor ve durmadan meme istiyor sürekli krem sürmeme rağmen göğüs ucu acısınsan ölüyorum.
Yahu çocuk işi felaket zormuş öyle böyle değil. Ne zaman düzelecem de azıcık insan moduna girecem![]()
Sağolun desteğiniz içinHepimiz yorulduk ama sen ekstradan çok yoruldun az daha sabredelim inşallah yakında rahat günler bizi bekliyordur arkadaşım(kucağımda dün akşamdan beri durmadan ciyaklayan bebeyle yazıyorum depresif ve umutsuz olmak yok biz başaracaz!)
Adet olmadım henüz bu sezaryen sonrası kanama. Bazen leke leke gelirken bir anda regl gibi geliyor. 8-9 saat leke iken 1-2 saat regl kanamasına dönüyor. O yüzden şuan tampon işimi görmez daha kaç gün sürer bilmiyorum çünküDoktor muayenede rahminiz güzel toparlanmış dediyse tampon kullanmaya başlayabilirsiniz adet dönemlerinizde. Tampon pedden çok daha rahat bence.
Ben hem meme hem mama veriyorum biberon ile vermiyorum kaşık biberon ile veriyorum zaten biberonu almıyor öğürüyor. Kaşık biberon deneyebilirsinKızlar hem meme hem mama beslemesi yapanlar nasıl beceriyorsunuz bu işi? En çok korktuğum şey meme reddi ne zaman biberon versem memeyi istememeye başlıyor ne denediysem olmadı var mı fikir verebilecek olan? Zaten 3. Ayına girince iş yüzünden bu meme meselesi yalan olacak gibi bari o zamana kadar idare etseydik![]()
Ben çektirdim canım 3.487 tlÖzelde kalça usg çektiren var mı? Fiyatlar nasıl acaba malum 28 gün geçti ücret alırlar diye düşünüyorum
Benim gideceğim hastanede 3600 tl imiş daha gitmedimÖzelde kalça usg çektiren var mı? Fiyatlar nasıl acaba malum 28 gün geçti ücret alırlar diye düşünüyorum
+1 gece 3:30 dan sonra uyku yok..sürekli memede duruyor emip uyuyor yatağına koyduğumda uyanıyorÇok zor diye kendimş yerlere atasım var bugün. Tüm gün uyumayıp ağladı. Neyi var bir bilsem![]()
Sanki ben yazmışımmgibiiiiKızlar uykusuzluğu vs çocuk zorluğunu anladım da bu fiziksel sıkıntılarımız ne zaman bitecek yahu. Doğumdan 58 gün geçmiş yeniden kanamam başlamış günlerdir bildiğiniz regl gibi . Doktora mesaj attım normal dedi ama ben kontrole gidecem. Şu sıcakta az derdim varmış gibi hir de kanama ped uğraş dur. Bebek uyumutor ve durmadan meme istiyor sürekli krem sürmeme rağmen göğüs ucu acısınsan ölüyorum.
Yahu çocuk işi felaket zormuş öyle böyle değil. Ne zaman düzelecem de azıcık insan moduna girecem![]()
Doğum paketine kalça usg dahil olabiliyor eğer özelde doğum yaptıysanızÖzelde kalça usg çektiren var mı? Fiyatlar nasıl acaba malum 28 gün geçti ücret alırlar diye düşünüyorum
Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doğum yaptım paket almamıştımDoğum paketine kalça usg dahil olabiliyor eğer özelde doğum yaptıysanız
Biz istanbuldayız, iki ultrason çekimi için 15 k diyip, bizim sağlık sigortamız var diye 5k’ya indirim yaptılar. Kesin o civardadır.Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doğum yaptım paket almamıştım
Şikayet varda birçok hastane için kalça usg dahil dediler süre doldu diyip ücret talep edildi yazılmış. Başıma gelecekleri önceden araştırmayı severim
Bir usg bile 3000 civarı ise fiyat alıp sigortama bebikoyu ekletmeyi düşündüm şuan![]()