- 4 Ocak 2023
- 742
- 1.579
- 43
Benim ilkinde 40 günden önce bitip 15 gün sonra normal adet döngüm başlamıştı hep aylık düzenli olmuştum. Ben de emziriyordum. Doktor rahmin hızlı toparlanmış normal döngün başlamış demişti. Belki sizin de o şekilde olmuştur diye düşündüm. Bakın bakalım kaç gün sürecek, sonra tekrarlayacak mı? Belki aylık olmaya başlamışsınızdır. İkinci hamileliğimde de 4 ay boyunca 2-3 gün leke şeklinde gelip 2-3 gün gelmediği vs düzensiz bir şekilde hep ara ara lekelenme olmuştum. Ama ped kullanmayı gerektirecek kadar çok değildi, günlük sabah akşam çamaşır değiştirmem yeterli geliyordu. Doktor bunlar adet kanaması değil sadece rahimde kalan kalıntılar atılıyor, normal bir lekelenme, sorun yok günlük hayatına dönebilirsin demişti. İlişki filan da serbestti yani. Doktora gitmeniz iyi olur bence alttan muayeneyle daha iyi anlaşılır.
Ben de berbat bir haldeyim, sırf yastık ıslansa yine iyi komple sırtım yatak sırılsıklam uyanıyorum her gece, sonra ayak ucuma yatmaya başlıyorum, tekrar uyandığımda orası da sırılsıklam olmuş. Ama bizim evde klima yok ben ona bağlıyorum. Camları ardına kadar açıyorum ama esmiyor esmiyor maalesef![]()
Biraz arastirdim da doğumdan sonra oluyormuş
Yarın kontrolum var doktoruma bir sorarim