2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok geçmiş olsun. Benim oğlum 3 gün yoğun bakımda kalmıştı solunumla alakalı. O dönemde aynı odada bir kızla tanışmıştım bebeği sarılık olmuştu. Sonra dışarıda 2 ay sonra denk geldik. Bebek hala sarılıkmış. 3. Aya kadar böyle devam eder demiş. Nedeni de anne sütünün içinde o bebeği sarılık yapacak bir şey varmış. Ama doktor daha da emzir demiş.

Çok geçmiş olsun canım. Şuan nasıl?
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Dün gece uyumadigi için ve kan alırken çok ağladığı için yorgun düştü vücudu sıcak burnunu açıp emzirdim uyuyor şimdi ama arada bağırarak ağlıyor kan alma anları aklına geliyor galiba anlıyorlar artık sonuçlarımız çıkmış bizim kanında enfeksiyon çıkmış ve anemi demir eksikliği falan dedi chatgpt sonucunu atınca bakalım yarın doktor ne diyecek
Senin kuzun nasıl inşallah kan almadan çok etkilenmemiştir. Minicik bebeklerin kollarından nasıl alırlar bende anlamadım ama el daha çok acıtıyor demişti daha önce hemşire belki ondan kolundan aldılar bebişlerimizin. Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah gerçekten çok zormuş bebişlerin hasta olması

Normal bişe demekki rahatladım bebek arabasında gezdirirken bile çevreden duyuluyor şapır şupur sesi

İnsan herşeyi süte bağlıyor cidden çok yorucu bir süreç bizim aramızda iki gün var hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz hep

Dünden beri benim bebe de öyle. Hatta öyle bir emiyor ki eline zarar gelir mi diye korktum akşam . Şap şap sesler . Doyduğundan eminim. . Bir sürü süt içtikten sonra da yapıyor bunu çünkü. Nedenini bende çok merak ediyorum

Çok ağladı benim oğlumda canım. Kolu morarmış damar yolu aradılar herhalde. Çok sağol canım. Bebeklere hiç kıyamıyorum Çok çaresizler. Senin de yavruna şifa diliyorum canım

Mesajını okurken öyle duygulandım ki. İnsan gerçekten bazı şeyleri başına gelmeden anlayamıyor. Anladığını sanıyor. Ne iyi yapmışsın sana da getirenlerin çok olsun.
Bana pek getiren olmadı ama inşallah bundan sonra olur, amin Senin için yapabileceğim bir şey var mı diye soruyor herkes ama benim gibi yardım isteyemeyen biriyseniz 'canının sağlığı' deyip kapatıyorsunuz konuyu

Nörolojik gelişim göstergesi, çok olumlu bir şey

Nasıl oldu cnm bebiş , ben 37.5 da vermiştim hemen düşürüyor
Düştü şükür ama hep huysuzdu. Ah ah onların iyilileri için aşı ama çok huzursuz ediyor. Sabah olsun da kurtulalım inşallah 4 saate bir mi 6 saatte bir mi veriliyor bu calpol ? Bilginiz var mı ?

Düştü şükür ama hep huysuzdu. Ah ah onların iyilileri için aşı ama çok huzursuz ediyor. Sabah olsun da kurtulalım inşallah 4 saate bir mi 6 saatte bir mi veriliyor bu calpol ? Bilginiz var mı ?
Burada arkadaşlar 4 saat demişlerdi, bizim tekrar vermeye ihtiyaç kalmamışti umarım sizin de kalmaz iyi olur bebiş

Canım 6bsaatte bir ,acil düşmeyen ateş inatçı ateş olursa 4 saatte bir verebilirsin ama aşı için gerekli değil o kadar sık, gün de 4 kere den fazla verilmiyor calpol. Prospektüsünde de yazıyor geçmiş olsun şifa olsun

Kızlar ya geçen hafta mastit yüzünden doktora gittim. Antibiyotik yazdı ısrarla emzirdiğimi söyledim; hiçbir sorun olmaz emzirmeye devam edebilirsin, dedi. Antibiyotiği aldığım gün çocuğum çok huysuzlandı emerken ben de tadı değişti heralde diye önemsememiştim. Sonra ısırmaya çekiştirmeye başlayınca meme uçlarım mahvoldu. Sağıp vereyim dedim sütüm çok çok az çıktı. Zaten fazla da değildi. 3. gün sabah antibiyotiği bıraktım mastit de geçti bana göre. 3 gün oldu sütüm biraz arttı ama hala az. Ne yapacağımı şaşırdım tüm tuşlara basıyorum hala eskisi gibi değil. Böyle bir şey deneyimleyen var mı nasıl çözebilirim ben bu durumu

Kızlar bazen çok zorlanıyorum yahu. Bütün gece saatte bir meme için uyanır mı bir bebek aynı zamanda memeden süt içmeyip emzik niyetine kullanarak her seferinde yarım saat -40 dk kaldı . Sabaha kadar öyle sürdü . Hem uykusuzluk hemde bu kadar meme isteyip süt içmeden sadece orda uyuması ve emzik olarak emmesi baya gerdi gece beni. 5-6 saat altını değtirmedim ve normalde o süreyle değiltirmediğimde o kadar ağır olurdu ki bezi , dün o kadar memede kalmasına rağmen bezinde pek bir şey yoktu çok şaşırdım.
Zaten belliydi meme istiyor ama memeye gelince emmeyip uykuya dalıyor ya da emzik gibi emiyordu.
Sabah eşim 2 saat işe geç gitti de uyuyuverdim yoksa çok kötüydüm

Benimkide saatte bir uyanıyor hatta bugün 3 ten 5 buçuğa kadar 6 bile olabilir uyutamadım. Sonra 6:40 ta tekrar uyandı. Bazen sinirleniyorum sabrım taşıyor ama bebeğe de kızamıyoruz Sana bir şey sorucam canım seninde sonradan kanaman olmuştu kaç gün sürdü regl mı olmuşsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…