- 22 Kasım 2023
- 893
- 582
- 23
- 29
İnşallah temiz gelir sonuçlar. Kalbinizi ferah tutunKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu.
Maalesef emzirmede böyle bir durum oluyor. Birçok amaçla memeyi kullanıyor. Rahatlama, gaz, açlık vs. Mesela benimki 2 gündür kaka yapmak için kullanıyorKızlar bazen çok zorlanıyorum yahu. Bütün gece saatte bir meme için uyanır mı bir bebekaynı zamanda memeden süt içmeyip emzik niyetine kullanarak her seferinde yarım saat -40 dk kaldı . Sabaha kadar öyle sürdü . Hem uykusuzluk hemde bu kadar meme isteyip süt içmeden sadece orda uyuması ve emzik olarak emmesi baya gerdi gece beni. 5-6 saat altını değtirmedim ve normalde o süreyle değiltirmediğimde o kadar ağır olurdu ki bezi , dün o kadar memede kalmasına rağmen bezinde pek bir şey yoktu çok şaşırdım.
Zaten belliydi meme istiyor ama memeye gelince emmeyip uykuya dalıyor ya da emzik gibi emiyordu.
Sabah eşim 2 saat işe geç gitti de uyuyuverdim yoksa çok kötüydüm
Mastitte uzman benimKızlar ya geçen hafta mastit yüzünden doktora gittim. Antibiyotik yazdı ısrarla emzirdiğimi söyledim; hiçbir sorun olmaz emzirmeye devam edebilirsin, dedi. Antibiyotiği aldığım gün çocuğum çok huysuzlandı emerken ben de tadı değişti heralde diye önemsememiştim. Sonra ısırmaya çekiştirmeye başlayınca meme uçlarım mahvoldu. Sağıp vereyim dedim sütüm çok çok az çıktı. Zaten fazla da değildi. 3. gün sabah antibiyotiği bıraktım mastit de geçti bana göre. 3 gün oldu sütüm biraz arttı ama hala az. Ne yapacağımı şaşırdım tüm tuşlara basıyorum hala eskisi gibi değil. Böyle bir şey deneyimleyen var mı nasıl çözebilirim ben bu durumu
Aradaki farkı kapatmaya çalışıyordur annesiKızlar bazen çok zorlanıyorum yahu. Bütün gece saatte bir meme için uyanır mı bir bebekaynı zamanda memeden süt içmeyip emzik niyetine kullanarak her seferinde yarım saat -40 dk kaldı . Sabaha kadar öyle sürdü . Hem uykusuzluk hemde bu kadar meme isteyip süt içmeden sadece orda uyuması ve emzik olarak emmesi baya gerdi gece beni. 5-6 saat altını değtirmedim ve normalde o süreyle değiltirmediğimde o kadar ağır olurdu ki bezi , dün o kadar memede kalmasına rağmen bezinde pek bir şey yoktu çok şaşırdım.
Zaten belliydi meme istiyor ama memeye gelince emmeyip uykuya dalıyor ya da emzik gibi emiyordu.
Sabah eşim 2 saat işe geç gitti de uyuyuverdim yoksa çok kötüydüm
Uyuyor bir şey anlamamıştır diye düşünmüştüm. Mecburiyetten dılardaydık aslında. Ablasının pikniği, sporu derken. Kayınvalidemin de işi vardı bırakamadım. Tüm öğleden sonra dışardaydık resmen. Çok terliyor birde arabada da pusette de.Bebek arabası sarsıntısı bile yoruyor bencesüreyi yavaş yavaş artırmak daha iyi olabilir
Verem aşısını tek bir günde yapıyorlar. bir ihtimal gittiğiniz yerde sağlık ocağında misafir olabilirsiniz ama verem aşısı yine sıkıntı onlarla koordineli olmak lazımKızlar normalde aşıları 15indeydi şimdi yazdılar 29una almış sağlık ocağı ama biz tatile gidecektik. Başka çözümü var mı:/
Bebeğim doğduğunda emzik alıyordu uzun süre. Sonra memeye alışınca 15 gün kadar vermedim ne olur ne olmaz diye. Sonrasında da ne yaptıysam almıyor emziğiAradaki farkı kapatmaya çalışıyordur annesibenimkide öyleydi baktım hem yorgunluktan süt azalıyor hemde yara olacak emzik verdim. Emzik vermek istemiyordum aslında ama bize o çözüm oldu. Belki deneyebilirsin çok yoruluyorsan
Sol mememde sorun yoktu antibiyotik sonrası solda da %70 gibi azaldı. Şimdi daha iyi ama bence antibiyotikten oldu bu. Hemen düzeldi mi sizinki ya da ne kadar sürede düzeldi?Mastitte uzman benimmastit veya kanal tıkanıklığı olduğunda sütümün çok azaldığını bende fark ettim. Hatta 2-3 hafta bebeğim hiç kilo almadı. Meme grevi yaptı sinirlenip. Hiç bir şey yapmadım, zamana bıraktım. Kendiliğinden düzeldi. Antibiyotik yüzünden değil mastit yüzünden azalıyor süt bence. Birde sağımda benim hiç gelmiyordu makineye, senin yine az da olsa gelmiş. Sütüm vardı emince açık olan kanallardan geliyordu ama normale göre az olumca sinirlemiyordu bence. Kısaca Stres yapma zamana bırak. Düzeliyor
Mavi rengi 900 tl ye inmiş ilgililerine duyurulurArkadaşlar biraz alakasız bir şey yazacağım ama ben çok rahat ettim, belki sizin de ihtiyacınız vardır diye yazayım dedimBir arkadaşım doğum günümde hediye olarak lohusa zamanlarında giyersin diye bana bir gömlek almıştı. Bu kadar makbule geçeceğini düşünmemiştim. Bol kesim, müslin kumaş. O kadar işime yaradı ki gittim farklı bir renginden daha aldım. Önden düğmeli, hemen çıkar emzir. Yakası açık, ferah. Göbeği ve fazla kiloları muazzam kapatıyor. Teri göstermiyor. Tam lohusa işi. Her yere giyebiliyorum. Emzirme sütyeniyle giyseniz bile belli olmuyor. Altına da bol kesim bir pantolon giyince fena kombin olmuyor. Benim gibi ne giyeceğim ben diye zorlananlar varsa belki işine yarar diye linkliyorum Lohusa Gömleği
Buna daha yeni baktım. Sıcak görmeden erirse 2 gün kadar diyordu. Ama dışarda erimiş ben olsam riske atmamKızlar çok alakasız olacak ama dün buzluktan tavuk çıkardım dışaroda eridi. Yarısını yaptım yarısı kaldı. O yarısını da buzdolabı bölümüne koydum. Bugün pişirebilir miyim yoksa atayım mı?
Emziği nasıl aldı. Çok istiyorum emzik tutsun kaç model denedim almıyor en fazla 3-5 dakika arabada tuttu bir defasında aşırı heveslendim. Ama yok naptıysam almıyorAradaki farkı kapatmaya çalışıyordur annesibenimkide öyleydi baktım hem yorgunluktan süt azalıyor hemde yara olacak emzik verdim. Emzik vermek istemiyordum aslında ama bize o çözüm oldu. Belki deneyebilirsin çok yoruluyorsan
Amin inşallah çok teşekkür ederiz.İnşallah temiz gelir sonuçlar. Kalbinizi ferah tutun
L kalmış aldım bakalım içinde kaybolmam umarımMavi rengi 900 tl ye inmiş ilgililerine duyurulurşort giyen arkadaşlar varsa şortu da ayrıca satılıyor zannedersem
Ahahaha salaş güzel aslındaL kalmış aldım bakalım içinde kaybolmam umarım
Kombin derdi yok tulumlar çok kullanışlı iyi yapmışsınızAhahaha salaş güzel aslındabende şundan aldım bakalım nasıl gelecek Mavi Siyah Tulum 1011058-900 - Fiyatı, Yorumları
Çok teşekkür ederim.Canım 6bsaatte bir ,acil düşmeyen ateş inatçı ateş olursa 4 saatte bir verebilirsin ama aşı için gerekli değil o kadar sık, gün de 4 kere den fazla verilmiyor calpol. Prospektüsünde de yazıyorgeçmiş olsun şifa olsun
Cnm sürekli tık agzina emziği sen pes etme ben öyle yaptımEmziği nasıl aldı. Çok istiyorum emzik tutsun kaç model denedim almıyor en fazla 3-5 dakika arabada tuttu bir defasında aşırı heveslendim. Ama yok naptıysam almıyor
Deniyorum deniyorum yapmadığım şey kalmadıCnm sürekli tık agzina emziği sen pes etme ben öyle yaptımpes etmedim özellikle çok uykusu varsa daha kolay oluyor şimdide sadece çok uykuluysa alıyor ama alıyor yani sonuçta bide dışarda çok huzursuz olursa alıyor rahatlatıyor demekki onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?