Daha artık aynı dertten muzdarip olmaktan yazmaktan sıkıldımSabah 7den beri uyanık toplam yarım saat uyumamıştırdelirmeme çok az kaldı..
Birisi yoruma ninniyi kendim söylüyorum duymamak için uyuyor yazmış onu denicem şimdi bunu sen istedin hanımefendiDaha artık aynı dertten muzdarip olmaktan yazmaktan sıkıldım
Ben de 15 gün önce oldum. Sütümde herhangi bir değişiklik olmadı. İçinizi ferah tutun.Kızlar ben regl oldum galiba çok erken oldu. Sütüm zaten azdı bebek pek emmiyor uykuları hariç. Şimdi hepten gidecek mi?
Çok sağ olun, çok sevindimBen de 15 gün önce oldum. Sütümde herhangi bir değişiklik olmadı. İçinizi ferah tutun.
Merhaba benim oğlum da sarılığı yüksekti hastanede 5 gün fototerapi oldu ve ilaç veriyorum sarılık için. 20 Haziran 2. Ayımız bitiyor ama henüz gözlerinin beyazında ve burun ucunda sarılık var. Yarın kontrolümüz var tekrar kanda bilirubine bakılacak ve tekrar organlarına ultrasonla bakacaklarKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu.
Yaa çok geçmiş olsun bu dediğiniz belirtiler çok belli mi benimkinin de gözünde çok hafif oluyor ama bir gün oluyor bir gün olmuyor değişiyor sürekliMerhaba benim oğlum da sarılığı yüksekti hastanede 5 gün fototerapi oldu ve ilaç veriyorum sarılık için. 20 Haziran 2. Ayımız bitiyor ama henüz gözlerinin beyazında ve burun ucunda sarılık var. Yarın kontrolümüz var tekrar kanda bilirubine bakılacak ve tekrar organlarına ultrasonla bakacaklar
Sağol canım, gözlerindeki sarılık hiç azalmadı ama bazen banyodan sonra yüzünde burnunda daha da belirginleşiyor. Sarılık zamanı önemli olan bebeğin iyi kilo alması bu yüzden doktor tavsiyesi ile meme+mama devam ediyoruzYaa çok geçmiş olsun bu dediğiniz belirtiler çok belli mi benimkinin de gözünde çok hafif oluyor ama bir gün oluyor bir gün olmuyor değişiyor sürekli
37.4-37.5 iken verdim. Gece 37.7 yi bile gördüm. Daha bir daha vermedim. 36.9-37.1-37.2 oluyor bir daha vermek gerek mi bilemedim. Ben kucağıma çok aldım bugün benim sıcağımda geçti sanırım oğluşumaBurada arkadaşlar 4 saat demişlerdi, bizim tekrar vermeye ihtiyaç kalmamışti umarım sizin de kalmaz iyi olur bebiş
Buzluktan çıkıp eriyen tavuk bir daha dolaba girmez derler. Ben olsam risk almazdım çünkü en kolay zehirleyen şey tavuk ..Kızlar çok alakasız olacak ama dün buzluktan tavuk çıkardım dışaroda eridi. Yarısını yaptım yarısı kaldı. O yarısını da buzdolabı bölümüne koydum. Bugün pişirebilir miyim yoksa atayım mı?
Çok geçmiş olsun. Kanı koldan mı alıyorlar sizin bebeğinizin de? Çok zor gerçekten. O yüzden topuktan alınıyor.benim ki anne sütü sütü sarılığı çıktı. Üç ay sürebilitormuş.Merhaba benim oğlum da sarılığı yüksekti hastanede 5 gün fototerapi oldu ve ilaç veriyorum sarılık için. 20 Haziran 2. Ayımız bitiyor ama henüz gözlerinin beyazında ve burun ucunda sarılık var. Yarın kontrolümüz var tekrar kanda bilirubine bakılacak ve tekrar organlarına ultrasonla bakacaklar
38 e kadar sorun yok canım geçmiş olsun37.4-37.5 iken verdim. Gece 37.7 yi bile gördüm. Daha bir daha vermedim. 36.9-37.1-37.2 oluyor bir daha vermek gerek mi bilemedim. Ben kucağıma çok aldım bugün benim sıcağımda geçti sanırım oğluşumaklimayı düşükte açtım uyuttum bakalım takip ediyorum. calpolden sonra sizin kaça düşmüştü ?
Aynen canım ben de 8 saat açmasam bile sızdırmıyor memnunumDediğiniz gibi molfix pure soft aldım dün gece denedim kaka 4 günde bir yapıyor iki haftadır bizimki sadece çiş diye 8 saat açmadım baya dolmuş ama hiç sızmamıştı düz molfix sızıyordu 2-3 saatte bile umarım böyle devam ederizKakanın böyle olması huzursuz ediyor beni sanki bebek rahatsız gibi
Sizede çok geçmiş olsun, evet hep koldan aldılar. Bebeğime baktığımda gözlerinin sarı olması içimi acıtıyor. Sizin bebeğinizin gözlerinde varmı sarılık var mı? En son gözlerden gidiyormuş sarılıkÇok geçmiş olsun. Kanı koldan mı alıyorlar sizin bebeğinizin de? Çok zor gerçekten. O yüzden topuktan alınıyor.benim ki anne sütü sütü sarılığı çıktı. Üç ay sürebilitormuş.
Doktor gözleri sarı yüzü sarı dedi o yüzden. Çok haklısın ama geçecek canım. Bizim de değer 10 çıktı. Anne sütü sarılığı 3 ay sürebiliyormuş. Kolu morarıp kızardı mı sizin de?Sizede çok geçmiş olsun, evet hep koldan aldılar. Bebeğime baktığımda gözlerinin sarı olması içimi acıtıyor. Sizin bebeğinizin gözlerinde varmı sarılık var mı? En son gözlerden gidiyormuş sarılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?