- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Aynen öyle canım. Vücudun savunmaya geçtiğini gösteriyor. 38 e kadar müdahale etmemek gerek.Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 37-37,5 vesaire bunlar hafif ateş ilaçla müdahale gerektiren ateş değil buda vucudun tepki vermesi için gerekli olan bir seviye. 38 ve üzeri için ateş düşürücü gerekiyor diye biliyorum sizlere doktor hemşire vesaire mi dedi vermeniz gerektiğini. Hafif ateşe ilaç dışı da müdahale edilebilir sanki.
Yok cnm bizimde öyle oldu hatta yazmıştım bnde buraya normal mi diye normalmiş verme bence37.4-37.5 iken verdim. Gece 37.7 yi bile gördüm. Daha bir daha vermedim. 36.9-37.1-37.2 oluyor bir daha vermek gerek mi bilemedim. Ben kucağıma çok aldım bugün benim sıcağımda geçti sanırım oğluşumaklimayı düşükte açtım uyuttum bakalım takip ediyorum. calpolden sonra sizin kaça düşmüştü ?
Mastit çok da basit bir hastalık değil bence ya, vücut enfeksiyonla mücadele ediyor direnç düşüyor anne stres oluyor yorgun oluyor. Hemen düzelmedi. Tam olarak gün veremem net hatırlamıyorum ama 4-5 gün en az sürdü sanki.Sol mememde sorun yoktu antibiyotik sonrası solda da %70 gibi azaldı. Şimdi daha iyi ama bence antibiyotikten oldu bu. Hemen düzeldi mi sizinki ya da ne kadar sürede düzeldi?
Ben üç günlükken verdim. Verdiğim ilk emziği tuttu, uğraştırmadı. Ekstra bir şey yapmadım yani. Philips air lerden verdim. Yani buna tamamen bebek karar veriyor bence.Emziği nasıl aldı. Çok istiyorum emzik tutsun kaç model denedim almıyor en fazla 3-5 dakika arabada tuttu bir defasında aşırı heveslendim. Ama yok naptıysam almıyor
Vermedim canım tamamYok cnm bizimde öyle oldu hatta yazmıştım bnde buraya normal mi diye normalmiş verme bence
O vitamin temiz içerikli olmadığı için ocean 400 lük kullanıyoruz 1 fısKızlar doktor d vitamini yazdı. Diğer doktorlar söylememişti. Geç başladığımız için 4 damla verin dedi. Kaşıkla mı veriyorsunuz? Devletin yazdığı d vitamini.
YaaMastit çok da basit bir hastalık değil bence ya, vücut enfeksiyonla mücadele ediyor direnç düşüyor anne stres oluyor yorgun oluyor. Hemen düzelmedi. Tam olarak gün veremem net hatırlamıyorum ama 4-5 gün en az sürdü sanki.
Annelerini gülümseten kararlar versinler bu bebişler de ama yaaBen üç günlükken verdim. Verdiğim ilk emziği tuttu, uğraştırmadı. Ekstra bir şey yapmadım yani. Philips air lerden verdim. Yani buna tamamen bebek karar veriyor bence.
Aaa bilgim yoktu. Teşekkür ederim.O vitamin temiz içerikli olmadığı için ocean 400 lük kullanıyoruz 1 fıs
Alırken eczaneye ne dicez?O vitamin temiz içerikli olmadığı için ocean 400 lük kullanıyoruz 1 fıs
Dudağında koyuluk oluyordu sadece kanı katıydı ondanmış doktor sürekli su vermemi söyledi öyle düzeldi. Bizim ilk bilirubin 30 çıkmıştı 20 günlük olduğun da 18 çıktı. 1 aylık tedaviden sonra yarın tekrar bakılacak inşallah iyi çıkar sizin de bebeğinizde bir an önce iyileşirDoktor gözleri sarı yüzü sarı dedi o yüzden. Çok haklısın ama geçecek canım. Bizim de değer 10 çıktı. Anne sütü sarılığı 3 ay sürebiliyormuş. Kolu morarıp kızardı mı sizin de?
Ocean d vitamini 400 lükAlırken eczaneye ne dicez?
Teşekkür ederim. Sizde bir an önce iyileşirsiniz inş. Tekrarlamaz.Yaasize de çok geçmiş olsun ben de bekliyorum bakalım inşallah düzeliri bir an önce
Nasıl şimdiVermedim canım tamam
Kesinlikle daha kolay. Devletin verdiğini damlatmak denk getirmek zulüm. Aralarındaki fark devletin verdiği ayçiçek yağından özel aldığımız zeytinyağındanmış. 200 tl gibi bir şeydi sanırımBuldum ben de ocean 400 yazıyor İnternet'e buldum. Kullanımı damlaya göre daha mı kolay
Çok daha iyi 36.7 ölçtüm az önceNasıl şimdi
Umarım hayatları boyuncaAnnelerini gülümseten kararlar versinler bu bebişler de ama yaa
Çok geçmiş olsun cnm inşallah geçicidirKızlar doktora gittim sonuçlar için grip olmuş bol emzir günde 3 4 bez cikarakacak kadarda su ver dedi ilaç vermedi onun için kansızlığı var genetik anemi, Talasemiden şüphelendi bikac ay sonra tekrar hematolojiye götür baktır dedibizde durumlar böyle inşallah geçicidir kansızlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?