2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aynen öyle canım. Vücudun savunmaya geçtiğini gösteriyor. 38 e kadar müdahale etmemek gerek.

Yok cnm bizimde öyle oldu hatta yazmıştım bnde buraya normal mi diye normalmiş verme bence

Sol mememde sorun yoktu antibiyotik sonrası solda da %70 gibi azaldı. Şimdi daha iyi ama bence antibiyotikten oldu bu. Hemen düzeldi mi sizinki ya da ne kadar sürede düzeldi?
Mastit çok da basit bir hastalık değil bence ya, vücut enfeksiyonla mücadele ediyor direnç düşüyor anne stres oluyor yorgun oluyor. Hemen düzelmedi. Tam olarak gün veremem net hatırlamıyorum ama 4-5 gün en az sürdü sanki.

Emziği nasıl aldı. Çok istiyorum emzik tutsun kaç model denedim almıyor en fazla 3-5 dakika arabada tuttu bir defasında aşırı heveslendim. Ama yok naptıysam almıyor
Ben üç günlükken verdim. Verdiğim ilk emziği tuttu, uğraştırmadı. Ekstra bir şey yapmadım yani. Philips air lerden verdim. Yani buna tamamen bebek karar veriyor bence.

Yaa size de çok geçmiş olsun ben de bekliyorum bakalım inşallah düzeliri bir an önce

Buldum ben de ocean 400 yazıyor İnternet'e buldum. Kullanımı damlaya göre daha mı kolay

Kızlar doktora gittim sonuçlar için grip olmuş bol emzir günde 3 4 bez cikarakacak kadarda su ver dedi ilaç vermedi onun için kansızlığı var genetik anemi, Talasemiden şüphelendi bikac ay sonra tekrar hematolojiye götür baktır dedi bizde durumlar böyle inşallah geçicidir kansızlığı

Dudağında koyuluk oluyordu sadece kanı katıydı ondanmış doktor sürekli su vermemi söyledi öyle düzeldi. Bizim ilk bilirubin 30 çıkmıştı 20 günlük olduğun da 18 çıktı. 1 aylık tedaviden sonra yarın tekrar bakılacak inşallah iyi çıkar sizin de bebeğinizde bir an önce iyileşir

Çok geçmiş olsun cnm inşallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…