2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194

Canım benim açlıktan bir çocuğa bir şey olsaydı benim ilk oğluma olurdu
Çok beter durumdaydık.. senin gibiydim sürekli ağlıyordum bir süre sonra ağlamalarım sinir krizine dönmüştü.
Çocuğa yansıtmayayım diye dişlerimi sıkıyordum yastıkları ısırıyordum..
Ama geçti, geçek.. hayatta kalacak kadar yesin ona yeter
Baktır arada vitaminlerine hangisi eksikse takviye yaptirirsin değilse de her şey yolunda demek
Seni çok iyi anlıyorum ama çocuklar ne yediğini içtiğini hatırlamaz hep mutlu anıları hatırlarlar.. o yüzden rahatlat kendini ve anın tadını çıkar

Ellerine sağlık valla bizde anne abla herkes ayrı şehirlerde , hepsi teklif etti yapmayı ama bana ulaşması sıkıntı olur diye istemedim kendim hallederim dedim al bakalım kışa sıfır hazırlıkla giriyorun

Benim büyük oğlum da inanılmaz iştahsızdi, sürekli meme reddi olan bir bebekti. Çok uğraştım öyle böyle değil. Gecem gündüzüm meme verme savaşı idi.
Geçen akşam oğlumun takip defterine baktim, her kontrolde doktor yazmıştı. Kilo olarak %75 persentil olarak doğmuştu. Giderek düşmüş persentili önce %50 sonra %25 ve sonra %10 bile olmuş. Defterde kontrol tanısı olarak hep iştahsızlık yaziyor.
9. Ay kontrolünde kan tahlili yapılmıştı. Çinkosu epey düşük çıktı. İştahsızlık yaparmış. Çinko takviyesi kullanmaya basladik, inanilmaz fark oldu. Sonra da seve seve emmeye başladı. Ama ek gıdaları yine de yemiyordu, sanırım süt yeterli geliyordu.
5 Yaş gibi tamamen geçti iştahsızlık.
Şimdi ise 8 yaş ve hem boy hem kilo %90 persentilde

Aslında otogara verip göndermesi alması sıkıntı olmazsa öyle de yapabilirler hiç reddetme bence bizimkiler Bursa'daki ablama her yıl hazırlayıp otogarda muavine teslim edip gönderiyor onlarda ordan alıyorlar ulaşımında sıkıntı olmuyor buzluğunu bile yapıp gönderirler köpük kutularla

Yaa, otobüste zarar görmğyor mu hiç aklıma gelmedi o şekilde. Zarar görür diye düşündüm. 20 saat mesafe var
Çünkü

Yaa, otobüste zarar görmğyor mu hiç aklıma gelmedi o şekilde. Zarar görür diye düşündüm. 20 saat mesafe var
Çünkü
Koli içine koyunca kurutmaliklar kırılmaz köpük kutularda da buzlu şeyler erimez 20 küsur yıldır nenemler İzmir'e halama bizimkilerde Bursa'ya ablama peynir dahil herşeyi o şekilde gönderiyor muavine söylüyorlar kırılacak eriyecek var diye ona göre yerleştiriyorlar şimdiye kadar bişey olmadı bence denemelisin bebişko yüzünden kışlıksız kalmazsın Ramazan da bu yıl kışa denk geliyor hazırlık yapmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…