2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
İnşallah

Herşey aklınıza gelebilecek her şey ev biberon doldu 3 kere mama değiştirdik diğer biberonlari kabul etmedi zaten çaresiz kalmak o kadar zor ki, bı çözüm yolu olsa onun için uğraşırım ama yok kimse bişey demiyor. Bgn muhtemelen migdesi çok kötü yine hiç bişey iciremiyorum

Stresli bir durum gerçekten, ama ben geçeceğine inanıyorum. İlaca da başlamışsın, tek seferde mucizeler yaratmayabilir zamanla iştahı geri gelecek bence. Biberonun ucu yenidoğan için değil dimi? Çok yavaşsa uğraşmak mı istemiyor acaba?

Yok canım avent 4 numara inşallah düzelir valla birisyle konuşuyoruz kadınlar klübü özelden kadınin bebeği 5 aylık oldu aynı şeyleri yaşıyoruz o iki aydır kullanıyormus şurubu bide lansor da kullanıyormus ama hala aynı hiç bı değişiklik yok ona da sessiz reflü demiş doktor

Belki acken ya da uykusu varken alt degistiriyoesunuz diyedir ya da erken baslamistir yaramazliga
Sanırım hem o hem yaramazlık

Umarım ağrı olmuyordur hareket ettikçeBenimkide çok hareketli doğduğundan beri hep folik asite bağlıyorum Ama hoşlanmıyor da altının açılmasından niye bilmiyorum

M melekinsan Melekcim yani insan yaşamadıkça birebir anlayamıyor ama az çok nasıl endişe ettiğini nasıl psikolojide olduğunu anlayabiliyorum ama böyle durumlarda sana iyi gelmeyecek şeyleri okumanı araştırmanı tavsiye etmem çünkü başkasının bebeği onları yaşamış diye seninki de illa yaşayacak değil geçici bir durumda olabilir ama sen öyle düşünmezsen psikolojik olarak kendin iyi olamayacaksın. Bebek kadar kendi sağlığında önemli annen bilmiyorum halen yanında mı ama yanında biri varken sende psikolojik destek alabilirsin sen iyi ol ki bebeğinle de yeterince ilgilenebilesin. Kendini yormadan yıpratmadan farklı yöntemler yine dene tıpta hepsinin çaresi var tamamen aç kalacak değil böyle devam ederse damardan da beslenebilir tabi buna gerek kalmadan düzelir umarım öncelikle düzeleceğine inanman umutlu olman lazım

Okul açıldı mı biraz evden uzaklasmak iyi gelicek onlara eminimki biz de bugün başladık gayet mutlu çok şükür geçicek geçicekte bakalım nasıl geçicdl

Nasıl yapıyorsun öğünlerini neler yiyorsun bende yapmak istiyorum ama sütten korkuyorum
Ben 3 ana 2 ara yapıyorum yediden sonra da yatmadan rezene içiyorum bazen yoğurtlu meyve yiyorum bazen hurma bazen kayısı falan onun harici bişey yiyip içmiyorum 7den sonra bol su içiyorum mutlaka. Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yunurta vs işte ne isterse canım tostta yiyorum , araya kahve hurma ya da bitter çiko yiyorum, öğlenleri de eve ne yapıosam kızım için onla yiyorum çorba ağırlıklı oluyo genelde, araya meyve ya da kuruyemis soda falan koyuyorum aksam da bol salata yanına ne yaparsam sebze ya da protein bulgur pilavi arpa şehriye falan yiyorum yani ama bir iki kaşık. Tansiyonum düşer gibi olursa mutlaka bişeyler atıştırıyorum wasa/etimek ekmeği yiyorum boş mesela çok kötüysem oeynirde koyuyorum cok uzun yazdım işte abur cubur ve tatlıyı kesince rahatladım açıkçası. Hareket zaten full ben de de hepimiz gibi anca gece oturuorum ondada uyuyorum ama bu bana iyi gelen herkese iyi gelmez tabi az gelebilir ne kadar sürdürülür bilmiyorum ama kendimi çok kısıtlamıyorum asla asla uzun aç bırakmıyorum.

Okul açıldı mı biraz evden uzaklasmak iyi gelicek onlara eminimki biz de bugün başladık gayet mutlu çok şükür geçicek geçicekte bakalım nasıl geçicdl
Yani cocuklar buyuyecek ama bana nolacak diyorum. Okul basladi bugun, oryantasyon olunca yarim gundu, yeni okula basladik cunku. Birakincs biraz uzuldum ama evde de canims okuyor. Ona da iyi gelecek akranlariyla olmak. Simdi basladi gerci gitmicem diye aglamalara. Bakalim

Kızlar size bir şey soracağım . Bebeklerimiz ek gıdaya geçince kış mevsiminde olacağız. Herkes konserve domates vs yaptı mı? Sadece ben mi yapamadım acaba yalnızız ve bebekle uğraşmaktan bu sene bir şey yapmayacağız dedim. Ama şuan düşündüm de bebişe de lazım olcak gibi değil mi?

Keşke umudumu canlı tutabilsem keşke daha güçlü bir anne olabilsem,yok ne umudum kaldı ne de güçlü bir anneyim sürekli ağlıyorum ama sürekli annem geldi yanıma ben çok kötüyüm doye psikologa git diye herkes diyor ama istediğim kadar gideyim yavrum böyle bişey yiyemedikce ben kahrolmaya devam edecem çıldırcam yine 5 saat oldu hiç bir açlık belirtisi yok saat 3 de zorla 70 CC vermiştim saat 7 buçuk olmuş ben nasıl büyütecem çocuğumu ve gerçekten okuduklarimdan bir tanesi iyileşme göstermis olsa umudum olacaktı ama yok bir kişi bile iyi oldu demedi o kadar žor bir durum ki çocuğum aç ve ben bişey yapamıyorum kimse bişey yapamıyor

Ben kuzu kıyma ile karışık minik tuzsuz çift çekilmiş kiymalar ve köfteler yapıp koydum buzluğa. Hazır köfte olması daha kolaylık sağlıyor.
Birde seftali ekledim.
Başka da bir hazırlık yapmadim.Yapacak zamanımda olmuyor açıkçası.

Şeftaliyi nasıl koydunuz peki?

Biz konserve degil de rondodan gecirip difrize atiyoruz. Hallettik o isi yardimciyla. Tek bebekle yapilmaz cok zor tadim su bu derken domates sart degil bence. Bebek salcalari da oluyor yemekleri tatlandirmak icin.

Kızlar sizin bebeklerde Moro refleksi geçti mi? 3 gün sonra 3 ayı dolduruyoruz. Eskisi kadar olmasa da hala var aşırı sabırsızım bunun için çünkü sırt üstü yatıramıyorum, kendini uyandırıyor. Yapay zeka 4.aya doğru geçer diyor, daha erken doğum yapmış olanlarda durum nasıl

Bu sıkıntı bizde de var neredeyse hergün düştüğünü sanıp ağlıyor

Domates hemen önermiyorlar zaten ilk zamanlarda, kapya biberden salca yapıyodum ben de buz poşetlerine koyuyodum pıt pıt kullanıyodum kolay bişey hazırlamak

Kızlar iyi akşamlar herkese. Çarşamba işe başlıyorum. Yarım gün çalışacağım. Annem bakacak oğluşuma. Okulun ilk günü gibi hissediyorum. İnşallah sorun yaşamayız

Bu yıl konserve yapmayacam geçen yıl çok yapmıştım içimiz almıyor artık
Közlemeleri annem kurutmalıkları ablam yaptı sağolsunlar şimdi ablama geldim yarın iki üç konserve makarna sosu ve turşuluklari yapacak bana birde çiğden kırmızı kapya doğruyoruz buzluğa atmalik ondan yaptırayım tamamdır evin küçüğü olmak bı yandan iyi bişey galiba çocukta dahil her işimi yaptırıyorum (zamanında bende çok bakmıştım çocuklarına işlerine intikam vakti dermişim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…