2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benim bebeğimde son zamanlar gece çiş yapmıyor ya da çok yapmıyor sabah uyandıktan sonra bezini değişiyorum ondan sonra yapıyor. Hatta ilk çişi sarı oluyor sonra rengi beyaza dönüyor. Benimkinin emmesi normal ama.

Sut ve sut urunleri. Benim oglum bir emiyorsa bir kusuyordu oyle soyleyim.

Aynı şey 2 gecedir bizde de var ben sünnete bağlayıp endişelenmiştim ama gün içinde gayet normal. Gece çok azaldı . Dün 5 saat sonra bezini değiştirdim hiç yapmamışyı mesela . Emmesi normal benimkinin de. Bilemedim sebebini

Bence büyüdükçe çişi uyurken yapmıyorlar uyanınca şar şur başlıyor benim gözlemim böyle

Sut ve sut urunleri. Benim oglum bir emiyorsa bir kusuyordu oyle soyleyim.
Yarın alerji bölümüne gideceğiz 1 ay oldu diyete başlayalı mukus geçmedi hala devam ediyor başka bir gıdaya daha alerjisi olabilir mi? Varsada umarım testte çıkar deneyerek bulmak çok uzun sürüyor

Yarın alerji bölümüne gideceğiz 1 ay oldu diyete başlayalı mukus geçmedi hala devam ediyor başka bir gıdaya daha alerjisi olabilir mi? Varsada umarım testte çıkar deneyerek bulmak çok uzun sürüyor
Mukusu dert etmeyin onun gecmesi zaman aliyor. Testte cikmamasi daha iyi aslinda gecici olsuguna delalet.

Kızlar kriz yaşar gibi alt değişen var mı asla izin vermiyor normal altını değişeyim ya ayaklarıyla itliyor ya ağlıyor pişik felan da yok

Kızlar ben ciddi anlamda tükendim kızım bugün 26 gün oldu hala hiç bişey yemek istemiyor delircem doktorlar bi çare bulamıyor çocuk gastroenteroloji bölümüne götürdük, sessiz reflü dedi bi şurup verdi beslenmesinden 15 dk önce verin dedi ,yok bi dün biraz düzelir gibi oldu ama gece yine aynı, iştahsızlıgi başladığı günden beri bari geceleri uyandığında iyi güzel içiyordu dün gece onu bile içmek istemedi bir saat uğraştim sabah yine aynı istemedi annem gelmişti bana yardıma çok üzülüyorum diye uykusunda icirmis uykusunda içirmek istemiyordum çok kişiyi okudum uykusunda verdikçe uyanikken hiç içmiyorkar diye şimdi yine 7 saattir bişey içmiyo az ince denedim yok istemiyor, ben çaresiz kalmaktan deliriyorum kimse beni anlamıyor yaaaa niye bu kadar üzülüyosun niye bu kadar ağlıyorsun ne yapayım anlamıyorum göbek mi atayim çocuğuma bişey yediremiyorum diye 10 günde 100 Gr almış ve maalesef her geçen gün aldığı miktarlar düşüyor önceden mesela zorlada olsa icirebiliyordum şimdi zorlada içmiyo yutmuyo yani öylece duruyor Allah kahretsin başıma neler gelmişti bu kadar çaresiz bişey olacağını ben bile tahmin etmezdim ,hayattan soğudum, hiç bişey yapmak istemiyorum, kafayı yiyorum.

Kızım da 1 haftadır aynı her beslenmemiz 1buçuk saat

Kızım da 1 haftadır aynı her beslenmemiz 1buçuk saat
Canım yaninne desem bilemiyorum inşallah sizinki geçici bir süreçtir inşallah tanı bizimki de geçer bizim artık bgn 26 gün olmuş ben umudumu kaybettim ve perişanim hiç bir doktor çare olamıyor 3 farklı doktora götürdüm özel hastane de biri profosör yani cuma günü çocuk gastroenteroloji bölümüne götürduk sessiz reflü dedi şurup verdi dün biraz düzelir gibi oldu bu geceden beri yine aynı çıldırmamak elde değil

Ben de her seye alerji diyorum ama acaba alerjisi mi var ki rahatsiz ediyor belki? Sadece alternatif belki fayda saglar diye soylemek istedim. Haklisin bu kadari normal degil, umairm bir sekilde cozume kavusur en kisa zamanda. Benim 4 yasindaki oglum bisey yemeyince inanilmaz kotu hissediyorum, bebek icin haklisin.

Kızlar kriz yaşar gibi alt değişen var mı asla izin vermiyor normal altını değişeyim ya ayaklarıyla itliyor ya ağlıyor pişik felan da yok
Belki acken ya da uykusu varken alt degistiriyoesunuz diyedir ya da erken baslamistir yaramazliga

Artık ne hissettiğimi bile algilayamaz olduk tek düşüncem onun beslenmesi ev aldı başını gidiyor çok kötü bir tane farklı bişey yapmıyorum hep onu nasıl besleyebilirim diye düşünüyorum çıldırdım artık gastroenteroloji bölümünde doktor alerjik gibi görmedi zaten benim sütüm çok az sağıp veriyorum ama daha çok mama ile besleniyor yani bu aralar besleniyor denilirse işte o kadar zor durumdayım ki, düşmanım yok ama olsaydi bile rabbim düşmanımin başına vermesin derdim ben 26 günde tükendim bı çözüm yoku olsa onları yapmak için çabalarim ama yok maalesef yok keşke doğurmasaydim

Canım lütfen üzme kendini. Elbet bir çözüm bulunacak ya da iştahı yerine gelecektir böyle sürecek hali yok ya. Çok zor durum biliyorum ama sen güçlü ol kş bebeğin de iyi olsun.
Aklıma bir şey gelmiyor ama bebeği besleme yöntemini değiştirmeyi denedin mi? Mesela biberon ile veriyorsan, kaşık biberon denesen olmadı şırınga ile denesen ?

Yani kriz dediğin benimki yaramazlıktan myle. Az önce 3 kez bezini açıp tekrar bağladım tekmelediği için düzgün bağlayamıyorum . Üstelik şuan sünnetli.
Ama benimki sadece bez bağlarken değşl sürekli öyle , enerji patlaması yaşıyor resmen. Sünnet için karton bardak bıraktım bezihin içine , bacaklarını hareket ettirmekten karton nardak içerde yamulmuş neredeyse kaş yapalım derken göz çıkaracaktık bu kadar harekerli olması bana da şok oldu

Canımmm
Umarım en kısa zamanda beslenme sorununuz halledilmiş olur
Eğer reflü ise ki muhtemelen öyle gibi duruyor Verdikleri ilaç ile toparlayacaktır inşallah.Az daha sabır canım.Her şey yoluna girecek Allahın izniyle. Anne kız ,sen kahve,o süt-mama karşılıklı oturup içeceğin günler yakındır.

Büyük ihtimal denemişsindir ama başka biberonlarda da mı aynı? Bir de şey okumuştum bazı bebekler sütü oda sıcaklığında severmiş ılık/ sıcağa yakın sevmezmiş o şekilde denesen bir de

Herşeyi denedim yok , cidden o kadar çok kişi var ki bu durumu yaşayan yok yıllarca devam edenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…