Ay çok güldüm yaaa haklısınBizim en fazla 7 gun yapmadin
Şuanda da 4.gundeyiz
Gaz cıkarınca çok kokuyor :)
Osman'a de 3 gün tuvalete çıkma bakim osuruğunda durabiliyor mu :)
Kızlar bebeleri gündüz nasıl uyutuyorsunuz 1 saat uğraşıyorum 10 dakikada uyanıyor
Yüzüstü koydum yarı uyanıkken gözlerini fal taşı gibi açıp tummy time yapmaya başladıYüz üstü denediniz mi? Tabii gözleyebileceğiniz şekilde
Evet kucağımda uyutuyorum yatağa yüzüstü çevirerek koyup poposuna pıt pıt vuruyorumUyuduktan sonra mı çeviriyorsunuz? Tam dalmadan çevirene kadar uyanıyor
Ben işe filan başlayamam bu şartlarda3 aydan sonra diyorlar alışıyor ama bencede dediğin gibiÇünkü artık oyun halısında bile durmuyor kucak istiyor
Poposuna vurmayı deneyin koyar koymaz, arada öyle oluyorYüzüstü koydum yarı uyanıkken gözlerini fal taşı gibi açıp tummy time yapmaya başladı
Ben işe filan başlayamam bu şartlardane gece var ne gündüz. Kucak da kucak bişe var sanki çıldırdım yine
Maleseff tekrar başa sardıkPoposuna vurmayı deneyin koyar koymaz, arada öyle oluyor
Ahahah ay Allah affetsin guldumMaleseff tekrar başa sardık
Biz gittik bi kaç kez keyfi varsa ya da uyuyorsa pusette duruyor ama sonunda yine kucağa alıp boş bebek arabası sürüyoruz :)))) Yalnız gidemem ama sanırımKızlar bebişler 3 aylık oldu, avmye falan gidiyor musunuz? Park bahçe görmekten içim çürüdü, ayrıca ben alışveriş insanıyım bir iki şeyi görerek almak istiyorum ama bebeğim asla pusette durmuyor :/ haftaiçi daha sakinken denesem mi diye ikilemdeyim
Maalesef ben artık öyle kabullendim. Max 15 dk uyuyor tek uykuds. Rekoru 20 dkKızlar bebeleri gündüz nasıl uyutuyorsunuz 1 saat uğraşıyorum 10 dakikada uyanıyor
Tek başıma bahçe dışında nir yere çıkaramıyorum ama eşimle her yere çıkarıyoruz. Fuara bile götüürdükKızlar bebişler 3 aylık oldu, avmye falan gidiyor musunuz? Park bahçe görmekten içim çürüdü, ayrıca ben alışveriş insanıyım bir iki şeyi görerek almak istiyorum ama bebeğim asla pusette durmuyor :/ haftaiçi daha sakinken denesem mi diye ikilemdeyim
Evet bizde de durum aynı sadece uyurken duruyor, diğerinş de pazar arabası niyetine kullanıyoruzBiz gittik bi kaç kez keyfi varsa ya da uyuyorsa pusette duruyor ama sonunda yine kucağa alıp boş bebek arabası sürüyoruz :)))) Yalnız gidemem ama sanırım
Oh maşallah, bizimki fuarı ayağa kaldırırdı sanıromTek başıma bahçe dışında nir yere çıkaramıyorum ama eşimle her yere çıkarıyoruz. Fuara bile götüürdük
Maalesef ayağa kaldırıyor zaten ama biz inatla çıkarıyoruz. Daha çok babası kanguruyla taşıyor bebek arabasında durmuyor asla . Sanırım biz çok fazla insan içine çıkarmaktan dışarı çıkarmaktan gözüme el kadar gelmiyor artık koca çocuk gibi gelşyorOh maşallah, bizimki fuarı ayağa kaldırırdı sanıromben salgından korkuyorum ama her zaman olacak bir şey bu maalesef. Yine de el kadar bebeği kucağıma alınca çok savunmasızmış gibi hissediyorum o ortamda
Bende onu istedim hem temizliği kolay gibi diğerler çok hantal duruyoIkea mama sandalyesini öneririm
Oğlumda da onu uzun yıllar kullandım
Bu oğlumda da onu kullanacağım
Hem yer kaplamıyor hem de çok kullanışlı
İnşallah düzelir cnmKüçük kalmaz, zayıf kalır en kötü onu da merak etmeyin yaşıtları da bir süre sonra zayıflıyorlar
Şuan bizim sınıfı görsen hep minnoslar
Sağlığı yerinde olduktan sonra doktorlar bile takılmıyor
Gecen buyuk oglumu doktora goturdum 2 senedir aynı kiloda
Doktor çok iyi diyor nasıl iyi kemikleri gozukuyor dedim :)
100 çocuğu baz alırsak boy kilo olarak ilk 10 arasında çok iyi dedi
Öyleyse tamam dedim ama bildiğin zayıf yani
Hep gidiyorum ben küçükten beri korkma hiçbişicik olmaz pusette durmayınca kanguruya koyuyorum boş bebek arabadı oluyo herkesin dediği gibi ya da ablayi ona oturtuorum yorulduysaKızlar bebişler 3 aylık oldu, avmye falan gidiyor musunuz? Park bahçe görmekten içim çürüdü, ayrıca ben alışveriş insanıyım bir iki şeyi görerek almak istiyorum ama bebeğim asla pusette durmuyor :/ haftaiçi daha sakinken denesem mi diye ikilemdeyim
Kanguru dışarda hiç denemedim ama normalde bile yüzü bana dönük pek durmaz evde gezdirirken bile yüzü dışarı dönük olsun istiyor :/Hep gidiyorum ben küçükten beri korkma hiçbişicik olmaz pusette durmayınca kanguruya koyuyorum boş bebek arabadı oluyo herkesin dediği gibi ya da ablayi ona oturtuorum yorulduysabişey deneyemiyorum tabi ama işlerimi hallediyorum en azından iki insan goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?