2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bebişler 3 aylık oldu, avmye falan gidiyor musunuz? Park bahçe görmekten içim çürüdü, ayrıca ben alışveriş insanıyım bir iki şeyi görerek almak istiyorum ama bebeğim asla pusette durmuyor :/ haftaiçi daha sakinken denesem mi diye ikilemdeyim

Biz gittik bi kaç kez keyfi varsa ya da uyuyorsa pusette duruyor ama sonunda yine kucağa alıp boş bebek arabası sürüyoruz :)))) Yalnız gidemem ama sanırım

Kızlar merhaba birkaç gündür yoktum. Memlekte gittik düğüne. 2-3 gün bile o kadar ama o kadar iyi geldi ki anlatamam. Ben önce kan değerlerim düştü sandım baktırdım hepsi normal çıktı, sonra depresyona girdim sandım ama öyle ağlamaklı üzüntülü değildim. Meğerse evde sürekli oturmak sürekli bebişi uyutmaya çalışmak beni mahvetmiş. Dışarda olmak çok iyi geldi. 2 gündür de işe gidiyorum öğleye kadar o da iyi geldi izin yazdırdım tekrar ama evdeyim artık. Kesinlikle sosyalleşmek gerekiyor ne yorgunluğum kaldı ne uykulu halim

Kızlar bebeleri gündüz nasıl uyutuyorsunuz 1 saat uğraşıyorum 10 dakikada uyanıyor
Maalesef ben artık öyle kabullendim. Max 15 dk uyuyor tek uykuds. Rekoru 20 dk ve tüm gün onunka naoacağımı bilmiyorum yalnızım. Oyuncakla oyala ana kucağoyla oyala 15 dk aşağı indir vs derken neler ywpcağımızı artık bilemiyorum

Tek başıma bahçe dışında nir yere çıkaramıyorum ama eşimle her yere çıkarıyoruz. Fuara bile götüürdük

Biz gittik bi kaç kez keyfi varsa ya da uyuyorsa pusette duruyor ama sonunda yine kucağa alıp boş bebek arabası sürüyoruz :)))) Yalnız gidemem ama sanırım
Evet bizde de durum aynı sadece uyurken duruyor, diğerinş de pazar arabası niyetine kullanıyoruz yok ben de asla tek cesaret edemem, eşimle anca

Tek başıma bahçe dışında nir yere çıkaramıyorum ama eşimle her yere çıkarıyoruz. Fuara bile götüürdük
Oh maşallah, bizimki fuarı ayağa kaldırırdı sanırom ben salgından korkuyorum ama her zaman olacak bir şey bu maalesef. Yine de el kadar bebeği kucağıma alınca çok savunmasızmış gibi hissediyorum o ortamda

Maalesef ayağa kaldırıyor zaten ama biz inatla çıkarıyoruz. Daha çok babası kanguruyla taşıyor bebek arabasında durmuyor asla . Sanırım biz çok fazla insan içine çıkarmaktan dışarı çıkarmaktan gözüme el kadar gelmiyor artık koca çocuk gibi gelşyor inşallah yanlış yapmıyoruzdur .
Ama çevremizde kimse yok tüm gün bebekle yalnızız o yüzden huzursuz oluyorum yalnız kaldığı için . O sebeple sürekli çıkarmak insanların arasına karışmasını istiyorum. Çok yalnız kalıyormuş gibi hissediyorum çünkü. Çok ürkek büyüysün istemiyorum ama akşama kadar ikimiziz , babası gelince dışarı çıkarıp açığı kapatmak istiyorum

İnşallah düzelir cnm

Hep gidiyorum ben küçükten beri korkma hiçbişicik olmaz pusette durmayınca kanguruya koyuyorum boş bebek arabadı oluyo herkesin dediği gibi ya da ablayi ona oturtuorum yorulduysa bişey deneyemiyorum tabi ama işlerimi hallediyorum en azından iki insan goruyorum

Kanguru dışarda hiç denemedim ama normalde bile yüzü bana dönük pek durmaz evde gezdirirken bile yüzü dışarı dönük olsun istiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…