2 cocugu uyuttum daha yataga koyamadan karsı komsu zile basti uayndılar, fıkra bu kadar biri bir saatte uyudu tekrar , diğeri hala uyanık kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sinirden kadını boğacam
Yaaa kötü olmuş inşallah uyumuşturlar. Bizim kapı zilimiz yok dış kapıda oda kapısı hem dışarıdan hem içeriden açılıyor kilitli değilse benim fıkra da bu kadar
Ben bebek arabasını iki elimle bile doğru düzgün süremiyorum, eşim dalga geçiyor hatta vazgeçtim sen trafiğe çıkma ehliyetin cüzdanında kalsın diye
İnşallah sonradan severler, ben puseti değiştirmek için sabırsızlanıyorum aşırı konforsuz görünğyor gömülüyor çocuk. Diğerine geçsek belki daha rahat ederler
Okul dönüşü büyük kızımın çantası bir elimde bir elimde bebek ve bebek arabası sürüp diğer yandanda büyük kızımın elini tutuyordum
Anlatırken kaç elimin olduğunu hesaplayamadım
Zora gelince Allah veriyor gücünü
Gunduz benim bebeğim de hep kucağımda. Gündüz uykusu ortalama 6 saat kadar oluyor, o sürenin her saniyesi benim üstümde :)
Gece uykusu için kullaniyorum şu an saat 20 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor. En ufak kipirtisina kameranin ışıkları yaniyor, icim rahat oluyor
Bu arada bir iki ay daha geçsin alisacaklar gündüz uykusunu da yatakta uyumaya, az daha sabır. Büyük oğlum da böyleydi, ondan biliyorum