Şu çanta komusunda keşke biri beni uyarsaydı ya . Kocaman çanta almışım ve çantanın kendisi içindekilerden ağır saçma bir şekilde. Dediğiniz gibi hergün uzak yerlere de gitmiyoruz. Bez ıslak mendil ağız mendili bitti. Uzak yerlerde de 1 kıyafet ekle bitti yani küçük hafif bir çanta ueterli
Evet benim bebek çantam decathlon un en küçük çantası var ya Quechua markası ondan, acayip hafif zaten ve içine istersem 2 parça şey koyuyorum istersem de dünya kadar şey alabiliyor, görüntüsü küçük ama içi geniş bayağı.
Bizimkiler takılınca klipsleri var kilitleniyor çıkmıyor tutacak yerleri de var barfiks çekiyor beyefendi onlarla her iki kendine yakın oyuncağı tutup kendini kaldırmaya çalışıyor birde bu bı hafta içinde de sırtını kollarını yerden kaldırmaya çalışıyor beni al der gibi kaldırıp ağlıyor sizde dönme var mı bizimki hala dönmüyor ama bacaklarla kafa üstü itekliyor kendini
Bizimki sırt üstünden yüz üstüne üç kez felan döndü sadece yüzüstünden sırt üstüne dönüyor oda her koyuşumda değil. İtekleme bizde de var kendini kaldırmaya çalışmada ama sinirlenince en çok alın benim diye yani
Kızlar bebeği ellerini sürekli yumruk yapam var mı? Oyuncakla oynadığında, meme emdiğinde vs açık ama onun dışında yumruk. Özellikle ellerine dokunmak istediğimde daha ds yumruk yapıyor. Banyo yaparken mesela elleri açok, tam açıkken yıkayayım diyorum ki dokunduğum gibi yumruk yapıyor .
Aynı durumu yaşayan var mı?