Ben tamamen görüntüsü için almıştımMaalesef en iyisi olsun diyip aldığım ne varsa elimde patladı
Sizler hangi d vit kullanıyorsunuz acaba ? Doktorumuz bize pedia-d vermişti ama değiştirmesini isteyeceğim. Sprey şeklimdekullanılan d vit daha iyi diye düşünüyorum bebek içinKızlar bebeğimin D-vitamini damla şeklinde . Siz damla şeklindeki D vitaminini kaşık ile mi veriyoesunuz ? Zaten hepş topu 3 damla veriyoruz onu da kaşıkla vermek bana saçma geliyor . 3 damlanın yarısı zaten kaşıkta kalır
Ocean sprey olanı kullanıyorum, rahat oluyorSizler hangi d vit kullanıyorsunuz acaba ? Doktorumuz bize pedia-d vermişti ama değiştirmesini isteyeceğim. Sprey şeklimdekullanılan d vit daha iyi diye düşünüyorum bebek için
Nimenrix 3 doz olacaktı sanki. 3. 5. Ve 13. Aylarda olacak şekilde verdi bize. Diğer rutin aşılarla aynı ay olmasın diye öyle planladım dedi.Bizim doktorumuzda nimenrix 13.ayda olacak dedi.ust üste hem bexsero hem nimenrix vuruyor doktorlar bende anlamadım
Doktora sordum, rota için aç olması gerekmiyormuş. Ateş düşürücü vermem de etkilemezmiş rotanın etkinliğini. Diğer aşıları da bir yaşından önce öneriliyor aslında zaman var ama ne kadar erken alırsa o kadar iyi olur dedi. Bende ikna oldum. Ayrıca farklı günlerde yaptırabilirsin öyle bir zorunluluk da yok dediKızlar günaydın aşı ile ilgili bir şey soracağım yine. Doktorumuz 3. Ay için rota, bexero ve nimenrix verdi. Hepsini aynı gün yaptırabilirsin dedi. Siz öyle mi yaptırdınız? Neden illa aynı gün mü olması gerekiyor ki? günler çuvala mı girdi acaba
Birde aşıdan 15 dk öncesi ateş düşürücü verebilirsin dedi. Rota aşısı oral ya etkilemez mi acaba? Rota için aç olma şartı gibi bir şey var mı sanki burda öyle konuşmuştunuz yanlış görmediysem
Bu arada rota için zaman sınırı var ama.Doktora sordum, rota için aç olması gerekmiyormuş. Ateş düşürücü vermem de etkilemezmiş rotanın etkinliğini. Diğer aşıları da bir yaşından önce öneriliyor aslında zaman var ama ne kadar erken alırsa o kadar iyi olur dedi. Bende ikna oldum. Ayrıca farklı günlerde yaptırabilirsin öyle bir zorunluluk da yok dedi
Ocean 400 tek fis onerilen vir markaSizler hangi d vit kullanıyorsunuz acaba ? Doktorumuz bize pedia-d vermişti ama değiştirmesini isteyeceğim. Sprey şeklimdekullanılan d vit daha iyi diye düşünüyorum bebek için
Ben ağzına damlatıyorum direkt seviyor galiba dudağına dokundurunca kendi açıyorKızlar bebeğimin D-vitamini damla şeklinde . Siz damla şeklindeki D vitaminini kaşık ile mi veriyoesunuz ? Zaten hepş topu 3 damla veriyoruz onu da kaşıkla vermek bana saçma geliyor . 3 damlanın yarısı zaten kaşıkta kalır
Düşünüyorum aslında şaka bı yana sevdim bu çocuk işini hamileliği falan, bi doğum zordu sezeryan korkum olmuştu o da geçiyor şimdi bakınca abartin sende diyorum kendimeBuralar çok eğlenceli gelsene
2.de asla böyle olunmuyor bebek ağlarken yemek yemeyi insan öğrenmis oluyor
İlkinde sakinlestirene kadar aç kalıyordum
Simdi 2.de bakti bu manyak annem sakinlestirmeyecek alisti ben yemek yerken izliyor
Hatta ben anneliğin olgunluğunu şimdi yaşıyorum bunu anladım
Diğerinde bu zamanlarda hep korku hep telaş
Şimdi daha rahatım
Ama zor mu zor yanları da var tabi ben şansliyim ilkiyle 5.5 yas farki var o kendi kisisel ihtiyaclarini hallediyor.
Sadece duygusal ihtiyaclarini gideriyorum
Ama şuan 2- 3 yasinda bir cocugum olsaydi huniyle gezerdim
O yüzden tavsiyem dusunurseniz biraz yaş farkıyla düşünun
Dönencemiz yok ama oyun halisindaki oyuncaklar çok ilgisini çekiyor beşiğin de üst aparatı var çıkarmıştım hatırlattığın için teşekkür ederim takayım hemen uyanıkken biraz zaman geçirsin belki uyurken de kalır içinde normalde uyuduğu halde bile koysam hemen uyanıyor çünküDönenceniz var mı? Yoksa bi deneyin istersenşz. Bebeğim sabah uyandığında bile dönence yarım saat oyalıyor onu, biz uyumaya devam ediyoruz. İnanılmaz hoşuna gidiyor resmen dönence ile sohbet ediylrdoktorumuzun odasında da var orda da çok rahat ediyoruz izleyip duruyor
Benimki oyun halısındaki oyuncakları çekip yıkıyor düzeltiyorum tekrar aynı döngü seninkide yapıyor mu böyle şeyler günlerimiz yakınDönencemiz yok ama oyun halisindaki oyuncaklar çok ilgisini çekiyor beşiğin de üst aparatı var çıkarmıştım hatırlattığın için teşekkür ederim takayım hemen uyanıkken biraz zaman geçirsin belki uyurken de kalır içinde normalde uyuduğu halde bile koysam hemen uyanıyor çünkü
Bizim deftere doktor 2. ve 4. ay rota yazmış canımm iki ay var arada doğruBugün rota için gittim dediki ya aşılardan bir ay sonra ya da onlarla beraber yaptırman lazımdı 3. Ayında yapalım ikinci dozu da 5. Ayında dedi rota aşısının ikinci dozu bir ay sonra değil mi ben mi yanlış biliyorum
Bizde veremle yaptırmadığımız için ve canlı aşı olduğu için üstünden bir ay geçmesi lazım dedi. Yaparız yapmasına ama etki etmez dedi onlara uyacağız bakalımBizim deftere doktor 2. ve 4. ay rota yazmış canımm iki ay var arada doğru
Bizim ebede rota veremle aynı gün olur diye tutturdu öyle yaptırdık ama doktor fark etmez demişti herkes bişe diyor anlayacağın
Yaptırdıktan sonra araştırdık ikiside deriye olsa dediği doğruymuş ama rota ağızdan yapılıyorBizde veremle yaptırmadığımız için ve canlı aşı olduğu için üstünden bir ay geçmesi lazım dedi. Yaparız yapmasına ama etki etmez dedi onlara uyacağız bakalım
Bizimkiler takılınca klipsleri var kilitleniyor çıkmıyor tutacak yerleri de var barfiks çekiyor beyefendi onlarlaBenimki oyun halısındaki oyuncakları çekip yıkıyor düzeltiyorum tekrar aynı döngü seninkide yapıyor mu böyle şeyler günlerimiz yakın
Sizin bebeler kendi kendilerine oyuncakşarı tutabiliyor mu? Benim ki çok nadir tutuyor . Ben eline bırakıncs tutuyor ama kendi kendine alıp tutmuyor. Piyanodakileri de tutmuyor birsz yukarıda bizimki aslında ondan mı acaba . Normal üzerine bi şey bıraktığınızda da karnından vs alıp tutabiliyor mu?Bizimkiler takılınca klipsleri var kilitleniyor çıkmıyor tutacak yerleri de var barfiks çekiyor beyefendi onlarlaher iki kendine yakın oyuncağı tutup kendini kaldırmaya çalışıyor birde bu bı hafta içinde de sırtını kollarını yerden kaldırmaya çalışıyor beni al der gibi kaldırıp ağlıyor sizde dönme var mı bizimki hala dönmüyor ama bacaklarla kafa üstü itekliyor kendini
2,5 aylık bebek bu dediklerini nasıl yapıyor yaBizimkiler takılınca klipsleri var kilitleniyor çıkmıyor tutacak yerleri de var barfiks çekiyor beyefendi onlarlaher iki kendine yakın oyuncağı tutup kendini kaldırmaya çalışıyor birde bu bı hafta içinde de sırtını kollarını yerden kaldırmaya çalışıyor beni al der gibi kaldırıp ağlıyor sizde dönme var mı bizimki hala dönmüyor ama bacaklarla kafa üstü itekliyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?