2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Sizler hangi d vit kullanıyorsunuz acaba ? Doktorumuz bize pedia-d vermişti ama değiştirmesini isteyeceğim. Sprey şeklimdekullanılan d vit daha iyi diye düşünüyorum bebek için

Bizim doktorumuzda nimenrix 13.ayda olacak dedi.ust üste hem bexsero hem nimenrix vuruyor doktorlar bende anlamadım
Nimenrix 3 doz olacaktı sanki. 3. 5. Ve 13. Aylarda olacak şekilde verdi bize. Diğer rutin aşılarla aynı ay olmasın diye öyle planladım dedi.

Doktora sordum, rota için aç olması gerekmiyormuş. Ateş düşürücü vermem de etkilemezmiş rotanın etkinliğini. Diğer aşıları da bir yaşından önce öneriliyor aslında zaman var ama ne kadar erken alırsa o kadar iyi olur dedi. Bende ikna oldum. Ayrıca farklı günlerde yaptırabilirsin öyle bir zorunluluk da yok dedi

Bu arada rota için zaman sınırı var ama.

Ben ağzına damlatıyorum direkt seviyor galiba dudağına dokundurunca kendi açıyor

Bugün rota için gittim dediki ya aşılardan bir ay sonra ya da onlarla beraber yaptırman lazımdı 3. Ayında yapalım ikinci dozu da 5. Ayında dedi rota aşısının ikinci dozu bir ay sonra değil mi ben mi yanlış biliyorum

Düşünüyorum aslında şaka bı yana sevdim bu çocuk işini hamileliği falan, bi doğum zordu sezeryan korkum olmuştu o da geçiyor şimdi bakınca abartin sende diyorum kendime
Benim iştahım yok canım birşey istemiyor yoksa ayağımda bile sallasam yiyebiliyorum yemeği bı uykusu zorluyor ataklarda birde beyefendi bana çekmiş iştah konusunda istemiyor süt mama bende zorlamıyorum acıkınca sinyallerini anlıyorum uzun süre de icmezse yarı uyku haliyle doyuruyorum öyle böyle alıştık birbirimize ama kardeş için çoooook erken buna zor bela kavuştuk 7 yıl da hasret giderelim öyle ikinciye çılgınlık yaparız

Dönencemiz yok ama oyun halisindaki oyuncaklar çok ilgisini çekiyor beşiğin de üst aparatı var çıkarmıştım hatırlattığın için teşekkür ederim takayım hemen uyanıkken biraz zaman geçirsin belki uyurken de kalır içinde normalde uyuduğu halde bile koysam hemen uyanıyor çünkü

Benimki oyun halısındaki oyuncakları çekip yıkıyor düzeltiyorum tekrar aynı döngü seninkide yapıyor mu böyle şeyler günlerimiz yakın

Bizim deftere doktor 2. ve 4. ay rota yazmış canımm iki ay var arada doğru
Bizim ebede rota veremle aynı gün olur diye tutturdu öyle yaptırdık ama doktor fark etmez demişti herkes bişe diyor anlayacağın

Bizim deftere doktor 2. ve 4. ay rota yazmış canımm iki ay var arada doğru
Bizim ebede rota veremle aynı gün olur diye tutturdu öyle yaptırdık ama doktor fark etmez demişti herkes bişe diyor anlayacağın
Bizde veremle yaptırmadığımız için ve canlı aşı olduğu için üstünden bir ay geçmesi lazım dedi. Yaparız yapmasına ama etki etmez dedi onlara uyacağız bakalım

Bizde veremle yaptırmadığımız için ve canlı aşı olduğu için üstünden bir ay geçmesi lazım dedi. Yaparız yapmasına ama etki etmez dedi onlara uyacağız bakalım
Yaptırdıktan sonra araştırdık ikiside deriye olsa dediği doğruymuş ama rota ağızdan yapılıyor neyse yaptırdık kurtulduk

Benimki oyun halısındaki oyuncakları çekip yıkıyor düzeltiyorum tekrar aynı döngü seninkide yapıyor mu böyle şeyler günlerimiz yakın
Bizimkiler takılınca klipsleri var kilitleniyor çıkmıyor tutacak yerleri de var barfiks çekiyor beyefendi onlarla her iki kendine yakın oyuncağı tutup kendini kaldırmaya çalışıyor birde bu bı hafta içinde de sırtını kollarını yerden kaldırmaya çalışıyor beni al der gibi kaldırıp ağlıyor sizde dönme var mı bizimki hala dönmüyor ama bacaklarla kafa üstü itekliyor kendini

Sizin bebeler kendi kendilerine oyuncakşarı tutabiliyor mu? Benim ki çok nadir tutuyor . Ben eline bırakıncs tutuyor ama kendi kendine alıp tutmuyor. Piyanodakileri de tutmuyor birsz yukarıda bizimki aslında ondan mı acaba . Normal üzerine bi şey bıraktığınızda da karnından vs alıp tutabiliyor mu?
Bizde de dönme yok 1-2 kez döndü sadece . Ama bacsklarla itiyor kendini hatta dün beşiğin demirine çarptı ksfasını iterek oraya kadar ilerlemiş. Hemen kenarlık taktım

Kızlar bebeği ellerini sürekli yumruk yapam var mı? Oyuncakla oynadığında, meme emdiğinde vs açık ama onun dışında yumruk. Özellikle ellerine dokunmak istediğimde daha ds yumruk yapıyor. Banyo yaparken mesela elleri açok, tam açıkken yıkayayım diyorum ki dokunduğum gibi yumruk yapıyor .
Aynı durumu yaşayan var mı?

2,5 aylık bebek bu dediklerini nasıl yapıyor ya benimki bir cismi tutmuyor bile sen tutunup kalkacak diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…