İlk çocuğumda pazara giderken kocaman bir sırt çantası yapıyordum, bir sürü bez yedek kıyafet filan, sonra bebek kanguruda, ellerimde de pazar torbaları. Liseli bir çocuk görmüştü benim o harap halimi abla yardım edeyim demişti o taşımıştı pazar alışverişimi evin sokağına kadar hiç unutmam. İnşaallah çok güzel yerlere gelmiştir, çok faydalı bir insan olmuştur. O zaman ne akla hizmet 10 tane bez koymuşum çantaya, mesela pazarda kaka yapsa nerede altını açıp değiştirmeyi düşünüyordum pazar tezgahının üstünde mi2. Cocuktan sonra Allah bir güncelleme veriyor :)) ilkinde yapamadığım her şeyi bunda yapıyorum hatta 1.de niye yapamadım diye sorguluyorum
İlkinde uzun sure araba kullanamamıştım
Bunda ikisini de paketleyip arkaya getir götür yapıyorum
İlk oğlumda güzel bir çanta hazırlardım en kısa mesafeye bunda bir bez bir atlet
Bizim doktorumuzda nimenrix 13.ayda olacak dedi.ust üste hem bexsero hem nimenrix vuruyor doktorlar bende anlamadımSelamlar rota asisi ates yapmıyor sadece kaka sayısında artış yaşanıyor birkaç gün ama bexero sanırım ciddi ates yaptigi icin bizim doktorumuz da hemen ates dusurucu verin ve atesi cikmadan 3 kez tekrarlayin dedi. Rota asisini bizim kiz bir miktar tukurmustu. Biz de aa asiyi tukurdu etki etmeyecek diye endiselendigimizde doktor onun hemen tukuruk ile kana gectigini bir sikinti yasanmayacagini soyledi. Bu arada nimenrix yanilmiyorsam bizim asi takviminde daha sonra.
Bize üçünü aynı anda yaptı ben çok sinir oldum ama bir sıkıntısı yokmuş. Öncesinde calpol vermek istedim ben verdirdim ağrılı aşılar bexsero en azından. Ve evet öncesinde ve sonrasında bir yarım saat emzirmedim çok kusan bir bebek olduğu içinKızlar günaydın aşı ile ilgili bir şey soracağım yine. Doktorumuz 3. Ay için rota, bexero ve nimenrix verdi. Hepsini aynı gün yaptırabilirsin dedi. Siz öyle mi yaptırdınız? Neden illa aynı gün mü olması gerekiyor ki? günler çuvala mı girdi acaba
Birde aşıdan 15 dk öncesi ateş düşürücü verebilirsin dedi. Rota aşısı oral ya etkilemez mi acaba? Rota için aç olma şartı gibi bir şey var mı sanki burda öyle konuşmuştunuz yanlış görmediysem
Bu ben2. Cocuktan sonra Allah bir güncelleme veriyor :)) ilkinde yapamadığım her şeyi bunda yapıyorum hatta 1.de niye yapamadım diye sorguluyorum
İlkinde uzun sure araba kullanamamıştım
Bunda ikisini de paketleyip arkaya getir götür yapıyorum
İlk oğlumda güzel bir çanta hazırlardım en kısa mesafeye bunda bir bez bir atlet
Gecede mi ana kucağında yatırıyorsunuz?Benimki de titreşimli uyuyor. Gece de öyle devam ediyor. Doktor sakıncası yok dedi.
Kızlar otomatik sallanan ana kucağında uyutuyor musunuz? Dün bebiş beni çok yordu özellikle öğleden sonra hiç uyumadı diyebilirim. Uykusuzluktan dolayıda hep ağladı bende çok sinirlendim ağlama sesinden başım ağrıdı artık yansıtmamak için parka yürüyüşe çıkardım pusette yarım saat kadar uyudu eve geldik rahatlasın diye banyo yaptırdım yine aynı emerken bile ağladı gece uykusuna çok zor geçti.
Bu sabahta uğraştım baya uyumadı ana kucağına koydum şimdi sallana sallana uyuyor tabak elimden düştü irkildi ama uyanmadı korna sesine vs gözünü açıp geri uyuyor. Sürekli sallanarak uyuması zararlı mı acaba? Yoksa uyusunda nası uyursa uyusun mu demek lazım. İlk çocuk diye mi böyle oluyor gerçekten bir günde kendimi çok yıpranmış hissediyorum. Bende rahat olmak istiyorum ama nası olacak bu işbenim stresimde yansıyor muhtemelen iyice huzurlaşıyor sonsuz döngüye giriyor
Bu benilkinde çekiniyodum sonradan acıldım bunda 40 gün dolmadan uçağa bindim işte sokakta bana da acıyan cok mahallenin delisi cıktı gene diolardır dün bebek arabası itip scooterı çekiyodum inanılmaz bir denge
İlk çocuğumda pazara giderken kocaman bir sırt çantası yapıyordum, bir sürü bez yedek kıyafet filan, sonra bebek kanguruda, ellerimde de pazar torbaları. Liseli bir çocuk görmüştü benim o harap halimi abla yardım edeyim demişti o taşımıştı pazar alışverişimi evin sokağına kadar hiç unutmam. İnşaallah çok güzel yerlere gelmiştir, çok faydalı bir insan olmuştur. O zaman ne akla hizmet 10 tane bez koymuşum çantaya, mesela pazarda kaka yapsa nerede altını açıp değiştirmeyi düşünüyordum pazar tezgahının üstünde mizamanla çanta boyutunu küçülttüm, bebek arabasına geçince pazar işleri daha rahatlamaya başladı. Şu an ise sadece bez ve ıslak mendil alıyorum yanıma uzak bir yere gitmeyeceksem, hatta market park filansa onu bile almıyorum. Ya da uzun bir yere gittiğim halde unuttuğum oluyor ama hiç dert etmiyorum kaka bile yapsa ne olabilir ki yani 1-2 saate eve gideriz hallederiz kafasındayım artık, ya da en fazla marketten bez alırım yani
Daha bu sabah ikinciye tövbe eden birini fazla gaza getirmeseniz mi diyorum
Ev nanay oynuyor yemek 3 günde bir pişiyor kapıya bile çıksam çanta o kadar ağır oluyor ki arabanın arkasına asinca arabanın önü kalkıyor devrilme tehlikesi yaratıyor hele oğluşun dilinden anlamayip stresle memeye tutturmaya çalışmak (savaşmak)apayrı terane ikinciye tövbe ettim bunu sağ salim büyütsem yeri göğü öpecem dedim üstüne sizin mesajlarAllah hepimize kolaylıklar versin inşallah
Buyuk oglum 5 aylikken ilk defa gunduz uykusunu yataginda yaptiginda torenle kutlamistikyarim saat surse de uykuydu iste :)
Kızlar otomatik sallanan ana kucağında uyutuyor musunuz? Dün bebiş beni çok yordu özellikle öğleden sonra hiç uyumadı diyebilirim. Uykusuzluktan dolayıda hep ağladı bende çok sinirlendim ağlama sesinden başım ağrıdı artık yansıtmamak için parka yürüyüşe çıkardım pusette yarım saat kadar uyudu eve geldik rahatlasın diye banyo yaptırdım yine aynı emerken bile ağladı gece uykusuna çok zor geçti.
Bu sabahta uğraştım baya uyumadı ana kucağına koydum şimdi sallana sallana uyuyor tabak elimden düştü irkildi ama uyanmadı korna sesine vs gözünü açıp geri uyuyor. Sürekli sallanarak uyuması zararlı mı acaba? Yoksa uyusunda nası uyursa uyusun mu demek lazım. İlk çocuk diye mi böyle oluyor gerçekten bir günde kendimi çok yıpranmış hissediyorum. Bende rahat olmak istiyorum ama nası olacak bu işbenim stresimde yansıyor muhtemelen iyice huzurlaşıyor sonsuz döngüye giriyor
Ben de fotografkara bakip hatirliyorum:) ilkinde daha sersefildik gercekten. Aylarca ona yatak oldum. Simdi kucugu bebek arabasinda da olsa uyutabiliyorim. Tabi bazne kucakta da ama abi varken bu bir luks Doktorumuz buyuk cocuklara laf ettirmemZ, sizin stresiniz de ona geciyordur dedi. Hakli buyuk ihtimalle oyleydi. Simdi kucugun de buyuyup, tombis tombis yuruyecegi gunleri dusunmek heyecanlandiriyoeYaademek yanlış hatirlamiyorum 4. 5. Aylarda yatağında uyumaya baslamisti benim büyük oğlum da.
Ben de hep fotoğraflara bakarak hatirliyorum, insan gercekten unutuyor, sersefilmişim, gözümün feri sönmüş üstümde uyuduğu zamanlar.
Şimdi ise sürece tamamen kendimi teslim ettigimden sanirim gayet mutluyum. Geçecek, kaldı 2 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?