2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım cok cok geçmiş olsun. Benim eşim 3 yaşında ameliyat olmuş tek böbrekli şu an da diğer böbrek çürümüş o küçücük bedendeyken. Bir böbreği iki böbrek boyutuna ulaşmış o şekilde hayatına devam ediyor maşallah diyim gayet sağlıklı. Profesyonel sporculk yapmış 7 yasından 22 yasına kadar yani çok sağlıklı bi çocukluk geçirmiş. Çok ilaç içmeden büyümüş sadece bir de bol su yılda bir ultrason yaptırır tahlil verir bitti gitti tabi annesine sormak lazım neler yasadı o süreçte. Allahım bol şifa versin miniğimize

Cok tesekkur ederim. Moralim bozuldugunda esinin durumunu da aklima getiriyorum. Darisi benim bebisime

Düzenli süt ve ürünleri kırmızı et balık falam tüketmeye çalışıyorum aslında ama takviye olarak da kullanabilirsek iyi olabilir bu aralar kontrol için doktora uğramam gerekiyor sorarım önerisi olursa sizinle de paylaşırım bulduğunuz bişey olursa önerilerini de beklerim

Tekrar tekrar yazıyorum inşallah Allah çok büyük genetik test yapıldı mı bir sebep söylendi mi size neden olduğuna dair
Yapisal olabiliyormus. Idrar reflusu var, ilave olarak tikaniklik var mi onu anlamadik henuz. Doktorla henuz gorusemedik. Genetik testten hic bahsedilmedi, bunun disinda bir bulgu da yok.

Yapisal olabiliyormus. Idrar reflusu var, ilave olarak tikaniklik var mi onu anlamadik henuz. Doktorla henuz gorusemedik. Genetik testten hic bahsedilmedi, bunun disinda bir bulgu da yok.
Çok çok geçmiş olsun. Daha önce bahsetmiştim, benim ablamın bir böbreği doğuştan çok küçük, doktor tek böbreği var gibi düşünebilirsini demiş vaktinde. Sadece soğukta kalmamasını/ terleyip soğuk almamasını önerdiğini hatırlıyorum temel şeylere ek olarak. Öyle ciddi bi sorun yaşamadı, 3 oğlu var benden 13 yaş büyük ama ondaki enerjinin, hareketliliğin %30 u bende yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…