2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Teşekkür ederim iyi hatırlattınız. Ben suya odaklanayım en iyisi. Çünkü şuan düşününce çok haklısınız ilk 2 ay ben neredeyse doğru dürüst beslenmiyordum 6-7 kiloyu 2-3 hafta içinde verdim bir şey yememekten . Ama hiperlaktasyon oldum sürekli mastit oldum , dediğiniz gibi etrafımdaki herkes nasıl olıyorda hiçvir şey yemediğin halde sütün böyle diyorlardı. Sanırım bol su içiyordum

Ne alcaz biz krafta da baktım da emin olamadım onda kilo 7,5 kg görünüyor . Cybex 5,6 kg idi sanırım. Benim için hafiflik çok önemli
Benim için de hafiflik çok önemli çünkü şu an kullandığım baya ağır geliyor bana. Birde geçen hafta memlekete giderken arabayı alalım dedik bagajı kapladı resmen. Sığmayan eşyaları ayak altlarımıza aldık en sevmediğim şey Olmadı bindiğimiz arabayı değiştircez büyük bagajlı

Ben oğlum uyudu mu hemen uyumaya çalışıyorum. Başka şeylere maalesef vakit kalmıyor ama uyku her şeyden ağır basıyor açıkçası. Yoksa dediğin gibi uykumu alamazsam ertesi gün kafayı toparlayamıyorum

Ben uyumuyorum. Uykusuz kalsam da diğer türlü de tüm hayatım bebek bakmakmis gibi hissederim, bu bana iyi gelmez. Gözümü onunla açıp onunla kapamak daha tükenmiş hissettirir bana kendimi. Herkes farkli tabi, ben böyleyim.
Bebeğim max 21 de uyumuş oluyor ben de sonrasında 3-4 saat daha oturuyorum. Senelerdir dexteri izlemeye niyetlenmis bir türlü firsat/zaman bulamamıştım, ona başladım. Kafami dağıtıyor

İyi nöbetler arkadaşlarım yazdıklarınızı okudum. Bende sizler gibiyim. Gündüzleri özellikle memede durmak istemiyor. Ağzına alıyor çekip bırakıyor. Derken derken akşam oluyor.. bu tahminen ne zaman düzelir ?
Sabahları yarım gün işe gidiyorum. Bu bana aşırı iyi geldi. Geldiğimde bebeğimi emzirip uykuya yatıyorum. Onunla bende uyuyorum. Kısa oluyor ama çok iyi geliyor. Akşamları 21:30 -22:00 gibi uyuyor. Bir saat oturup uyuyorum. Eşimle hiçbir şey yapamaz olduk. İnşallah geçici bir süreçtir..

Hıı bir de bazen göğüslerim aşırı dolu bazen boş gibi hissediyorum. İnşallah doyuyordur. Ama ben sütün olayının su ve uyku olduğunu gördüm. Yani bende en azından böyle işliyor.

Kötü bı kâbusla uyanan ben 5 aylık hamileymişim (3 aylık bebeyle nasıl oluyorsa ) ve bilmiyormuşum B brcubrcu0101 arkadaşımız hamileyim diyo bende şüphelenip test yapıyorum sonra yallah salya sümük hastaneye vee onaylanıyor Skyler5 arkadaşımız da bizi çok kınıyor ama o da kendinden belirtilerin oluşundan şüpheleniyor şimdi güldüğüme bakmayın benim için kâbustu uyandığıma rüya oluşuna şükrettim

Buna epey güldüm çünkü evlendiğimde ilk 2 yıl, yani çocuk istemeye başlayıncaya kadar sürekli hamile olduğumu görür, kalkınca ohhh çekerdim.O zamanlar benim için kabus kelimesinin karşılığı buydu Allah hayretsin ama kaygılarınızı görmüşsünüz muhtemelen

Amin bende 7 yıl tedavisi ameliyatı hastanesi derken çok aradım istedim oğluşu ama ikinciyi ya hiç yada büyük bı ara verdikten sonra düşünüyorum ondan dolayı şuan kâbus konum bu

Benim de benzer bir hikayem var. 4 ay katı diyete soktu doktorlar beni ama çok şükür etkilenmedi süt. Bir de hiç aklkma getirmem; var mı yok mu, az mı çok mu hiç düşünmem tabi ki kilo alımını ve bez çiş durumunu takip ediyorum.

Söyleyeceğim max şey hayırlı olsun olurdu belki birerde huni hediye ederdim

Sizi gerçekten şuan tebrik ediyorum biz bir taneyle başa çıkamıyoruz sizde iki üç tane var. Bulduğunuz her fırsatta uyuyun

Bizde bebek eğer yeni uyanmışsa ana kucağına koyup ağlayana kadar yiyoruz. Genelde sonunda ağlıyor ama o kadar hızlı yiyoruz ki hiçbir şeyden tat almıyorum. Eşim yokken ayakta yiyorum zaten soğuk soğuk. Uykusu varsa biraz eşim kucakta biraz ben öyle bitiriyoruz yani aynıyız muhtemelen seninle.
Evet uyku gerçekten çok etkiliyor
Yaa ne güzel ben uykusuz kalınca da çok kötü hissediyorum bebeğe tahammülüm azalıyor.

Ahahaha aman Allahım :) sanırım en korktuğum şeylerin başında ilk 3 e girer

Kızlar bu arada bebeğim 3,5 aylık oldu ama bir kaç gündür inanılmaz el emmesi var. Yani uzun zamandır var el emmesi ama son bir kaç gündür dişini kaşır gibi emiyor ve sürekli asla çıkarmıyor. Üstüne örttüğüm örtüyü bile ağzına sokuşturuyor . Bir şey bulamasa tulumunun kolunu ısırıyor . Diş olabilir mi? Çok erken biliyorum ama ben 4,5 aylık diş çıkarmışım . Öncesinde belirtiler başlar diye biliyıeum. Tecrübeli hanımlar diş olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Benimki de öyle cnm doktor diş değil oral dönem dedi şu an. Ama dişi çıkanlar da oluyo bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…