- 29 Haziran 2022
- 4.201
- 2.374
- 83
- 32
Teşekkür ederim iyi hatırlattınız. Ben suya odaklanayım en iyisi. Çünkü şuan düşününce çok haklısınız ilk 2 ay ben neredeyse doğru dürüst beslenmiyordum 6-7 kiloyu 2-3 hafta içinde verdim bir şey yememekten . Ama hiperlaktasyon oldum sürekli mastit oldum , dediğiniz gibi etrafımdaki herkes nasıl olıyorda hiçvir şey yemediğin halde sütün böyle diyorlardı. Sanırım bol su içiyordumBüyük kızım alerjik bir bebekti 2 haftalıkken alerjik tanısı aldı
İlk bebek , bilgisizlik , okuduklarımın beni kötü etkilemesi ben nerdeyse herşeyi kestim
Kabak , zeytin , ekmek ve su ile nerdeyse 6 ay beslendim
Ozaman ben ve çevrem sütün en büyük kaynağının su oldunu anlamış olduk
Yetersiz beslenmek enerjimi emiyordu hep yorgundum ama sütüm bebeğimi besliyordu hep persantilde önden gidiyordu
Sende beslenemediğinde üzülme ama suyunu ihmal etme derim
Ne alcaz bizCybex için tekeri ayağa çarpıyor sürekli sürerken demişler birde.
Vallahi 6 aydır o fiyattaCybex hep indirimde ya bir aydan fazladır 10k takipteyim
Ben bir ay önce favoriye atmıştımVallahi 6 aydır o fiyattaindirim oranına asla inanmıyorum
Benim için de hafiflik çok önemli çünkü şu an kullandığım baya ağır geliyor bana. Birde geçen hafta memlekete giderken arabayı alalım dedik bagajı kapladı resmen. Sığmayan eşyaları ayak altlarımıza aldık en sevmediğim şeyNe alcaz bizkrafta da baktım da emin olamadım onda kilo 7,5 kg görünüyor . Cybex 5,6 kg idi sanırım. Benim için hafiflik çok önemli
Ben oğlum uyudu mu hemen uyumaya çalışıyorum. Başka şeylere maalesef vakit kalmıyor ama uyku her şeyden ağır basıyor açıkçası. Yoksa dediğin gibi uykumu alamazsam ertesi gün kafayı toparlayamıyorumKızlar siz kaçta uyuyorsunuz diyelim bebeğim 9 da en iyi ihtimalle uyudu zaten uyuturken benimde pilim bitiyor. Onunla uyusam eşimle hatta kendimle bile hiç vakit geçiremiyorum günüm bebek bakmakla sonlanıyor. Uyumasam uykumu almıyorum çünkü gece en fazla 2 saatte bir uyanıyor ben uykuya dalamıyorum hemen allak bullak oluyorum. Çok canım sıkılıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Kızlar siz kaçta uyuyorsunuz diyelim bebeğim 9 da en iyi ihtimalle uyudu zaten uyuturken benimde pilim bitiyor. Onunla uyusam eşimle hatta kendimle bile hiç vakit geçiremiyorum günüm bebek bakmakla sonlanıyor. Uyumasam uykumu almıyorum çünkü gece en fazla 2 saatte bir uyanıyor ben uykuya dalamıyorum hemen allak bullak oluyorum. Çok canım sıkılıyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Buna epey güldüm çünkü evlendiğimde ilk 2 yıl, yani çocuk istemeye başlayıncaya kadar sürekli hamile olduğumu görür, kalkınca ohhh çekerdim.O zamanlar benim için kabus kelimesinin karşılığı buyduKötü bı kâbusla uyanan ben5 aylık hamileymişim (3 aylık bebeyle nasıl oluyorsa ) ve bilmiyormuşum B brcubrcu0101 arkadaşımız hamileyim diyo bende şüphelenip test yapıyorum sonra yallah salya sümük hastaneye vee onaylanıyor Skyler5 arkadaşımız da bizi çok kınıyor ama o da kendinden belirtilerin oluşundan şüpheleniyor şimdi güldüğüme bakmayın benim için kâbustu uyandığıma rüya oluşuna şükrettim
AminBuna epey güldüm çünkü evlendiğimde ilk 2 yıl, yani çocuk istemeye başlayıncaya kadar sürekli hamile olduğumu görür, kalkınca ohhh çekerdim.O zamanlar benim için kabus kelimesinin karşılığı buyduAllah hayretsin ama kaygılarınızı görmüşsünüz muhtemelen
Benim de benzer bir hikayem var. 4 ay katı diyete soktu doktorlar beni ama çok şükür etkilenmedi süt. Bir de hiç aklkma getirmem; var mı yok mu, az mı çok mu hiç düşünmemBüyük kızım alerjik bir bebekti 2 haftalıkken alerjik tanısı aldı
İlk bebek , bilgisizlik , okuduklarımın beni kötü etkilemesi ben nerdeyse herşeyi kestim
Kabak , zeytin , ekmek ve su ile nerdeyse 6 ay beslendim
Ozaman ben ve çevrem sütün en büyük kaynağının su oldunu anlamış olduk
Yetersiz beslenmek enerjimi emiyordu hep yorgundum ama sütüm bebeğimi besliyordu hep persantilde önden gidiyordu
Sende beslenemediğinde üzülme ama suyunu ihmal etme derim
Söyleyeceğim max şey hayırlı olsun olurduKötü bı kâbusla uyanan ben5 aylık hamileymişim (3 aylık bebeyle nasıl oluyorsa ) ve bilmiyormuşum B brcubrcu0101 arkadaşımız hamileyim diyo bende şüphelenip test yapıyorum sonra yallah salya sümük hastaneye vee onaylanıyor Skyler5 arkadaşımız da bizi çok kınıyor ama o da kendinden belirtilerin oluşundan şüpheleniyor şimdi güldüğüme bakmayın benim için kâbustu uyandığıma rüya oluşuna şükrettim
Sizi gerçekten şuan tebrik ediyorum biz bir taneyle başa çıkamıyoruz sizde iki üç tane var. Bulduğunuz her fırsatta uyuyunGece uykusuna çok zor dalıyor yoruluyorum. Geçen bebişten önce uyuyup kalmışım o da uyumuş garibim9 da uykum geliyor benim çünkü sabah 5-5.30 gibi kalkıyorum ben bebişe kalkıp geri yatmıyorum. Kızım sabahçı beslenme hazırlayıp servise bindiriyorum o arada. Saat 7 falan oluyor o ara bebiş uyanıyor zaten.
Gece 9 veya 10 da artık bebiş kaçta uyursa uyuduğum çok oluyor. Eşimle de zaman geçşrmeyeverelim sonuçta geçici bir süre böyle ve benim gündüz sabırla çocuğa bakabilmem için dinlenmem lazım. Zaten çok uykum olduğunda istesem de kalkamıyorum yerimden. Yemek bulaşıkları sabaha kalıyor çoğu kez. He bazen iyi hissediyorum 11-12 gibi yatıyorum. Akışa bıraktım kendimi uyku hassas noktamuyumazsam moron gibi oluyorum
Bizde bebek eğer yeni uyanmışsa ana kucağına koyup ağlayana kadar yiyoruz. Genelde sonunda ağlıyor ama o kadar hızlı yiyoruz ki hiçbir şeyden tat almıyorum. Eşim yokken ayakta yiyorum zaten soğuk soğuk. Uykusu varsa biraz eşim kucakta biraz ben öyle bitiriyoruz yani aynıyız muhtemelen seninle.Ben tam bir hayatsız oldum bebekten sonra şahsenbebek uyudu mu bende max 1 saat uyanık kalıp uyuyorum . Çünkü sabaha kadar uyu uyan yaptığım için uykumu alamıyorum erken uyumazsam. Uykumu alamayınca da tüm gün tek başoma bebeğe bakmakta inanışmaz zorlanıyorum.
Ama kendime vakit ayıramamak bi taraftan psikolojikmen etkiliyor beni . En son ne zaman tv izledim ne zaman kitap pkudum ya da ne zaman bir arkadaşımla bir kahve içtim bilmiyorum. Bunlaro geçtim eşimle bile hayatım kalmadı iöyle karşolıklı oturup bir
Çay bile içmiyoruz.
Bir de yemek sorunu var sizler nasıl yapıyorsunuz? Biz resmen sıra sıra yiyoeuz. Eğer demk gelir de o an uyuyorsa birlikte yiyebiliyoruz ki çok nadir denk geliyor. Bugün dışaroua kahvaltıya çıktık mesela sıra sıra yediketraftakiler acıyan gözlerle bakıyordu bebeğim asla bebek arabasıymış ana kucağıymış hiçbie yerde duemuyor uyanıkken. Kucakta ayakta olmamoz gerekiyor ya da en iyi ihtimalle oyalamamız gerekiyor. Allah aşkına tecrübesi olan anneşer aynı durumu yaşadıysanız ne zaman düzeliyor bu? Ne zaman o kendi kendine durucakta biz birlikte yemek yiyebileceğiz
Evet uyku gerçekten çok etkiliyorBen oğlum uyudu mu hemen uyumaya çalışıyorum. Başka şeylere maalesef vakit kalmıyor ama uyku her şeyden ağır basıyor açıkçası. Yoksa dediğin gibi uykumu alamazsam ertesi gün kafayı toparlayamıyorum
Yaa ne güzel ben uykusuz kalınca da çok kötü hissediyorum bebeğe tahammülüm azalıyor.Ben uyumuyorum. Uykusuz kalsam da diğer türlü de tüm hayatım bebek bakmakmis gibi hissederim, bu bana iyi gelmez. Gözümü onunla açıp onunla kapamak daha tükenmiş hissettirir bana kendimi. Herkes farkli tabi, ben böyleyim.
Bebeğim max 21 de uyumuş oluyor ben de sonrasında 3-4 saat daha oturuyorum. Senelerdir dexteri izlemeye niyetlenmis bir türlü firsat/zaman bulamamıştım, ona başladım. Kafami dağıtıyor
Ahahaha aman Allahım :) sanırım en korktuğum şeylerin başında ilk 3 e girerKötü bı kâbusla uyanan ben5 aylık hamileymişim (3 aylık bebeyle nasıl oluyorsa ) ve bilmiyormuşum B brcubrcu0101 arkadaşımız hamileyim diyo bende şüphelenip test yapıyorum sonra yallah salya sümük hastaneye vee onaylanıyor Skyler5 arkadaşımız da bizi çok kınıyor ama o da kendinden belirtilerin oluşundan şüpheleniyor şimdi güldüğüme bakmayın benim için kâbustu uyandığıma rüya oluşuna şükrettim
Benimki de öyle cnm doktor diş değil oral dönem dedi şu an. Ama dişi çıkanlar da oluyo bu aylardaKızlar bu arada bebeğim 3,5 aylık oldu ama bir kaç gündür inanılmaz el emmesi var. Yani uzun zamandır var el emmesi ama son bir kaç gündür dişini kaşır gibi emiyor ve sürekli asla çıkarmıyor. Üstüne örttüğüm örtüyü bile ağzına sokuşturuyor . Bir şey bulamasa tulumunun kolunu ısırıyor . Diş olabilir mi? Çok erken biliyorum ama ben 4,5 aylık diş çıkarmışım . Öncesinde belirtiler başlar diye biliyıeum. Tecrübeli hanımlar diş olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?