- 23 Temmuz 2024
- 2.166
- 1.719
- 53
- 23
Başladım süt ürünlerine ama pek fark yok gibi gluten alerjisini de bı araştırayım ekmekten ve yumurtadan şüphelendim bugündeDiyete başladınız mı? Alerji belirtisi bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım süt ürünlerine ama pek fark yok gibi gluten alerjisini de bı araştırayım ekmekten ve yumurtadan şüphelendim bugündeDiyete başladınız mı? Alerji belirtisi bunlar
Robot olmasa benim ev tozdan uçardı herhalde yardımsız tek çocuk büyütüyorum ve temizlik yapmaya hiç fırsatım olmuyor ama robot her gün süpürüp siliyor bazen biz bebekle uyurken yapıyor bazen uyanıkken bende en pratiği o. Dikey süpürgemde var ama doğumdan sonra kaç kere çalıştı kim bilir arada koltukları yatağı süpürüyorum eşim evde olursaBende aynen böyle düşünüyorum ama, robot da acaba yeterli gelir mi, dip köşe kalır da tekrar temizlik ister mi, ikisini de kullanmadığım için fikir yürütemiyorum ama işimi hangisi daha çok kolaylaştırır ona karar vermeye çalışıyorum
Aynısı dalinin yağını kullandığımızda olmuştu. Bepantol sürüp rahatlatmıştık bir daha da o yağı kullanmadım. Geçen spada kullandılar yine aynısı olduBir şeye alerjisi var belli kiılık bir duş aldırmak iyi gelebilir. Serin tutmaya çalışın ve nemlendirin.
Güncelleme yapayımBaşladım süt ürünlerine ama pek fark yok gibi gluten alerjisini de bı araştırayım ekmekten ve yumurtadan şüphelendim bugünde
Şarjlı süpürgeyi günde 3 kere şarja takıyorum evi süpürdüğüm için değil söyleyeceklerim bu kadar![]()
Ben uzun zamandır robotu çalıştırmıyorum bile kaldırdık kesinlikle şarjlı daha pratik elim ayağım oldu şarjlı süpürge. Robotun süpürdüğünü begenmemeye başlıyorsun bir noktadan sonra muhtemelen çekiş gücü azalıyorEv düzeninize bağlı. Robottan önce evi toparlamak gerektiği gerçek. Yerde bişe olmaması lazım ben mesela sandalyeleri masanın üstüne koyuyorum ayakkabıları topluyorum ana kucağını kaldır yerden oyun matını kaldır oyuncak kutusunu kaldır vs mutfakta zaten illa yerde bişeyler oluyor yine ben bebekle ilgilenim o süpürsün olmuyor benim açımdanbana şarjlı daha kullanışlı şuan
Sırayla deneyerek bulman lazım yoksa sütünün besleyiciliği azalırBaşladım süt ürünlerine ama pek fark yok gibi gluten alerjisini de bı araştırayım ekmekten ve yumurtadan şüphelendim bugünde
Benim kızın gözleri bildiğin boncuk maviydi baya koyulaştı ela gibi oldu şu an önce köyü yeşile döndü maviden yeşile nasıl döndü anlamadıkKızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü bizim halen renkli öyle mi kalcak döncek mi merak ediyorum![]()
Aşırı saç dökülmem var robotun fırçasından onları temizleyecek gücü bulamam kendimdeBen uzun zamandır robotu çalıştırmıyorum bile kaldırdık kesinlikle şarjlı daha pratik elim ayağım oldu şarjlı süpürge. Robotun süpürdüğünü begenmemeye başlıyorsun bir noktadan sonra muhtemelen çekiş gücü azalıyor
Robot temizlikte yeterli oluyor mu peki, kapı arkaları veya köşeler, benim de hiç yardım edenim yok ve 3 çocuğum var, ben başka iş yaparken ev temizlensin, ama yeterli gelir mi ondan emin olamıyorumRobot olmasa benim ev tozdan uçardı herhalde yardımsız tek çocuk büyütüyorum ve temizlik yapmaya hiç fırsatım olmuyor ama robot her gün süpürüp siliyor bazen biz bebekle uyurken yapıyor bazen uyanıkken bende en pratiği o. Dikey süpürgemde var ama doğumdan sonra kaç kere çalıştı kim bilir arada koltukları yatağı süpürüyorum eşim evde olursa
3 ay dediler ama tutmadı, şimdi 4ü bekliyoruz inşallah kurtuluruzGaz problemi ne zaman bitecek dört gözle bekliyorum kolik değil bebeğim krizleri yok ama gece uyanmalarının sebebinin açlık olduğunu düşünmüyorum ıkına ıkına kendini uyandırıyor![]()
Hamilelikte dökülmeyen saçlar, acısını çıkarıyor sanırım, aynen çok dökülüyorAşırı saç dökülmem var robotun fırçasından onları temizleyecek gücü bulamam kendimde![]()
Hahaha buda iyiymişBenim kızın gözleri bildiğin boncuk maviydi baya koyulaştı ela gibi oldu şu an önce köyü yeşile döndü maviden yeşile nasıl döndü anlamadık![]()
Evim iki oda zaten öyle kapım yok çocuğun eşyalarda koltukta bizim kedimiz olduğu için biz çok yere yayılamıyoruz ben o yüzden ortalık toplama derdim olmadan çalıştırıyorum birde benimki kendi toz haznesini boşlayıp paspasları otomatik yıkıyorRobot temizlikte yeterli oluyor mu peki, kapı arkaları veya köşeler, benim de hiç yardım edenim yok ve 3 çocuğum var, ben başka iş yaparken ev temizlensin, ama yeterli gelir mi ondan emin olamıyorum
Umarım gluten değildir.Güncelleme yapayımanneler hissedermiş derlerdi gerçektende öyleymiş galiba oğlumun gluten alerjisi var dün bulgur pilavı yemiştim onun üzerine daha da kötü olmuştu şimdi belirtilerine bakınca hepsi var bizde özellikle doğduğundan beri olan burun tıkanıklığı sürekli hapşırma başta ekmek olmak üzere glutenli yiyecekleri de doktora gidinceye kadar tüketmeyecem umarım faydası olur
![]()
3 gün oldu süt diyetinin yüzü daha kötü sanki kabuklanmasi arttı süt ürünlerini de glutenli ve yumurtalı ürünleri de doğduğundan beri tüketiyorum ama ablam 3 ay sonrası da alerji oluşabilir dedi olur mu bilmiyorum başta minik isilik sivilceleriydi sonradan kabuklu egzamaya dönüştü internette gluten ve süt alerjisi için aynı belirtileri gosteriyor bende ikisini de diyet listesine ekleyip randevuyu bekleyecem dediğin gibi çoklu gıda alerjisine yordumSırayla deneyerek bulman lazım yoksa sütünün besleyiciliği azalır
Süt diyeti kaç gün oldu? Diyet sonucunu 2-4 haftada gösteriyor ama sizde azalma değil artış var gibi görünüyor. Yüzündekiler ilerledi mi geriledi mi?
Süt olmadığına eminsen glutene geçmeni tavsiye ederim. Çoklu besin alerjiside olabilir tabii. Bende uzman değilim araştırdığım kaynaklar böyle diyordu.
İlk kızım alerjik bebekti3 gün oldu süt diyetinin yüzü daha kötü sanki kabuklanmasi arttı süt ürünlerini de glutenli ve yumurtalı ürünleri de doğduğundan beri tüketiyorum ama ablam 3 ay sonrası da alerji oluşabilir dedi olur mu bilmiyorum başta minik isilik sivilceleriydi sonradan kabuklu egzamaya dönüştü internette gluten ve süt alerjisi için aynı belirtileri gosteriyor bende ikisini de diyet listesine ekleyip randevuyu bekleyecem dediğin gibi çoklu gıda alerjisine yordum![]()
Bizde de aynı bende aynı konuyu yazmıştım daha öncr buraya. Her aktivite max 3-5 dk sürüyor dolayısıyla bütün günü nasıl geçireceğimizi bilmiyorum. Mecbur kucağa alıp evde durmadan geziniyoruz . Hemen uyku saati gelsin de uyutayım diyorum .Hanımlar ben gün içinde bebeğimle yapacak aktivite bulamıyorum. Sürekli aktivite derdinde değilim gerçi de onu nasıl oyalacağımı bulamıyorum. Öğlene kadar zaten tüketiyoruz her şeyi
Anakucağında bir süre sonra ağlıyor. Oyun halısına alıyorum ama yüzüstü durmayı asssla sevmiyor. Efektif bir tummy time’dan bahsedemeyiz. Oyun halısında da yüzüstü durmayınca bi anlamı olmuyor. Piyanolu oyun halısında 5 dk dursa şanslıyım. Yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalayabiliyorum ancak.
Durumlar aynı mı merak ettim
Maalesef ki var canım ya sürekli ishal yada kabız ve aşırı kötü kokuyor rengi de kahve yeşil arasıUmarım gluten değildir.
Kuzenimin kızı çölyak.
Şişkin karın, kronik kabız , kronik ishal gelişimi geriliği.
Bunlar var mı?
Gluten mutfağın her yerinde hemen hemen.
Çoğu yiyecek te var.Diyet yapmadan önce doktor randevunu öne çekmende fayda var canim.