- 2 Haziran 2024
- 953
- 933
- 23
Bende 5 gibi uyanırsa geri uyuyamıyorumben artık pes edip tamamen uyandım bu saatte . Bi kez daha uyuyup geri kalkmaya mecalim kalmadı en iyisi uyumamak dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 gibi uyanırsa geri uyuyamıyorumben artık pes edip tamamen uyandım bu saatte . Bi kez daha uyuyup geri kalkmaya mecalim kalmadı en iyisi uyumamak dedim![]()
madem uyandık bu saatte hemen durum değerlendirmesi yapalım. Kızlar sizin yattığınız odalar serin mi? Özellikle bebeği sık uyananlar sıcakta yatıyor olabilir miyiz?
Bu gece kayınvalidemde kaldık. Yattığımız oda bizim eve göre çok serindi hatta ben üşüdüm diyebilirim. Ama bebişko sadece 2 kere uyandı bizim evde 4-5 kere uyanıyor. Termometreyi unutmuşum sıcaklığa bakamadım. Bebişler serinlikte daha mı rahat uyuyor acaba yoksa kayınvalidemin evini mi beğendi? Umarım birincisidir![]()
Ben sıcak insanıyımBence serin de
Sıcakta insan yatamaz ki kendinizden pay biçin
Bizim doktor 22 dereceyi geçmesin demişti
Şuan mesela baya serin bizim yatak odası ince bi örtü var üstünde o kadar :))
Ben niye ayaktayım diye sorarsan çocuk dışı![]()
Doğru olabilir çünkü salonda yattığımız zaman daha uzun uyuyordu oda da klima vardı. Şimdi yatak odasında yatıyoruz ve sıcak hatta gece vantilatörü açtım. Ondan sonra sanki yarım saatte uyanması 1 saate çıktımadem uyandık bu saatte hemen durum değerlendirmesi yapalım. Kızlar sizin yattığınız odalar serin mi? Özellikle bebeği sık uyananlar sıcakta yatıyor olabilir miyiz?
Bu gece kayınvalidemde kaldık. Yattığımız oda bizim eve göre çok serindi hatta ben üşüdüm diyebilirim. Ama bebişko sadece 2 kere uyandı bizim evde 4-5 kere uyanıyor. Termometreyi unutmuşum sıcaklığa bakamadım. Bebişler serinlikte daha mı rahat uyuyor acaba yoksa kayınvalidemin evini mi beğendi? Umarım birincisidir![]()
Bebikolar serinlikte mesinlikle daha iyi yatıyor orası öyle ama şuan doğalgaz açılmaya başlamadığı için bizim ev de serin yüzü gözü hep soğuk bende tam tersi acaba soğuktan mı yatmıyor diyordummadem uyandık bu saatte hemen durum değerlendirmesi yapalım. Kızlar sizin yattığınız odalar serin mi? Özellikle bebeği sık uyananlar sıcakta yatıyor olabilir miyiz?
Sorma sorma. Aman tadımız kaçmasınTüm grubumuz uyku gerilemesi yaşadığına göre ben nisan grubuna gidip bu durumun geçip geçmeyeceğini soracağım![]()
Bende gittim yeni alerji doktoruna Trabzon da bana avuç dolusu kan görmezsem alerji demem dediYok bizimki kabız ama yapınca da mukuslu (kanlı değil) eğer ilk kez oluyorsa dün yediğin bişey alerji yapmıştır yediklerini gozetle istersen karın ağrısından da ağlıyor olabilir dokununca sert mi hafif vurunca siskin mı onlara da bakabilirsin gaz sancısı yapmıştır yediklerin ve dokunmuştur döküntü olmuştur
Serinde daha rahat uyuyorlarmadem uyandık bu saatte hemen durum değerlendirmesi yapalım. Kızlar sizin yattığınız odalar serin mi? Özellikle bebeği sık uyananlar sıcakta yatıyor olabilir miyiz?
Cevap alabildiysen bizi de güncelle canımTüm grubumuz uyku gerilemesi yaşadığına göre ben nisan grubuna gidip bu durumun geçip geçmeyeceğini soracağım![]()
Benim de avuç avuç dökülüyor ama umudum 6. Ayda ek gıdaya geçtikçe emzirme azaldıkça bizim vücutlar da toparlar diye umuyorum. Yenisi çıkıyormuş o dönemde dökülen saçların yerine diye duymuştum. Annelik çok meşakkatliKızlae bir de bizim bu saç dökülme olayı ne zamana kadar sürecek? Bir öneriniz var mı? Kel kalmama ramak kaldı çünkü
+1 le biz de yerimizi alalım.Dun gece biz de yarim saate bir uyandik, ekip tamam![]()
İshal olduğunu nerden anlıyorsunuz, bizim de kaka sayımız fazla ve sulu ama anne sütü alan Bebek 10 defaya kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum ben, ne diyeti yaptınız acaba, birde diyete girince etkisi hemen görüldü mü? İki gündür bende yumurta ve süt ürünleri diyeti başladım ama bi fark yok henüz, geçmiş olsun bu aradaBende gittim yeni alerji doktoruna Trabzon da bana avuç dolusu kan görmezsem alerji demem dedibenim kızımda uzun süredir ishal sancıları aşırı arttı hiç durmuyor çocuğum hep ağlıyor günde 7 beze kaka yapiydu mukuslu ve rengi turuncu bende diyete girdim kaka sayısı 1 e düştü rengi düzelmeye başlamıştı mukus vok çok çok az kalmıştı doktor bana boz dedi diyeti direk mi bozmayın dedim evet dedi tabi ben korktum çay kaşığınin ucuyla peynir yedim gece ile birlikte 10 beze kaka yaptı 7.bezde kan geldi
relactaz diye bir damla verdi bide laktoz u sindirmedigi için ishaldir dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum testlerinde doğruluk payı çok yok bu alerjide gözlemlemek en doğru sonucu verir bence.