İki gündür giremiyordum, görüyorum ki yine aynı dertlerle cebelleşiyormuşuz... Benim de oğlum 7-10 gündür doğru düzgün kaka yapamıyordu. Evhamlı davranmayayım diye onca gün bekledim ama neşesi kaçınca, gülmemeye, ses çıkarmamaya başlayınca aldım doktora götürdüm. Sanırım benden kaynaklanan bir kabızlık yaşıyor ama yediğim içtiğim şeylerden hangisinin buna sebep olduğunu bilemiyoruz. Genelde süt ürünlerinden şüphelenilir ama benim sabah kahvaltısında yediğim azıcık peynirden başka da süt ürünü tükettiğim yok aslında. Ayran filan sevmem, süt içmek aklıma gelmez. Bir tek yoğurt yiyorum. Bilmiyorum işte nedir çocuğuma yaramayan.. Doktor çok alakasız, akla hayale gelmeyecek bir şeyin bile buna neden olabileceğini söyledi. Sıkıntı şu: Biz bu şeyi nasıl tespit edeceğiz??? Bu da yetmezmiş gibi onca emmeye rağmen çocuğum kilo da alamamış. Kabızlık ve kilo alamama arasında bir bağlantı mı arayalım yoksa 4. ay atağına mı yoralım bilemedik. Doktor haftaya bir daha çağırdı. Şimdilik probiyotik kullanıyoruz, kaka 1-2 gün daha dolu dolu gelmezse fitil yapacağız. Kilo konusunda çok mutsuz değilim aslında. 4. ayda bunlar normal. Almasın kilo, sorun değil. Ben de babası da zaten çırpı gibi çocuklarmışız, armut dibine düşer. Benim asıl üzüldüğüm, çocuğumun huzurunu tümüyle kaçıracak kadar kabız olmasına sebep olan ne tüketiyor olabilirim acaba...