2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bgn dönmek istemiyor diye konuştuk benim kız alınmış olsa gerek bayaaa dönmeye çalıştı epey çabaladı baya da döndü şaşırdım

Kızlar bebeğini sağarak besleyen var mı? Kaç saatte kaç ml içmeleri gerekiyor 4 aylık bir bebeğin acaba
Canım o çok karışık ve bebeğe göre değişkenlik gösteren bişey biz gastroenteroloji bölümüne gidiyoruz biliyorsun refluden dolayı doktor sakın her bebeği aynı kefeye koymaya çalışmayın çok yanilirsiniz dedi kimi bebek iştahı çok fazla olur kimisi daha az kimisi daha orta durumda hepsini aynı saatlerde aynı oranlarda besleyemezsiniz bu yanılgıya düşmeyin dedi. Ama bence genel olarak bu aylarda 3 4 saatte 90 -120 arası bizim kız bazı öğünler 120 yi bitirebilirken bazı öğünler 90 ı zor içiyor bgn disardaydik 60 CC yi zor icirdim mesela istemedi. İştahsız dönemleri oluyor 20 CC içirmek bile zulüm oluyor o biraz bebeğine göre sen yavaş yavaş ne zmn ne kadar verebileceğini kestirebiliyirsun

Tartı siparişi verdim . Mükemmel psikolojimi daha da mükemmel hale getirecek
Hemen iptal et bence cnm çok anksiyetik bi durum olur, ben eve kendime bile tartı almıyorum hiç biraz kilo takıntısı olan bir insanım sürekli tartılır kendime eziyet ederim diye

Ya bu erkekler niye böyle iletişim becerileri niye gelişmiyor empati yapmaları neden bu kadar zor Solup gitmek ne çiçek gibi açacakları günler göreceğiz hiç kötü düşünme dağ gibi annesi var arkasında
Eliminasyon zor ama işe yarayacaksa yapılmayacak şey de değil hem ek gıda dönemine de az kaldı. Bir şekilde öyle ya da böyle daha rahat olacağız

Ben uyutmaya çalıştıkça dudağını yalıyor sinir bozucu
Baya bir beceri olsa bari hiçbir şey bilmemeleri hala çok komiğime gidiyor
Ya gerçekten bu kadar da sıfırdan başlanmaz ki hayata tamam keçi yavrusu gibi doğduktan 5 dk sonra koş demiyoruz ama bu da fazla amatör artık

Ben anam babam usulüne döndüm. Halının üstüne nevresim serdim orada yatırıyorum. Oyun halısı da aynı yerde ben de mutfaktan fasülye doğrarken izliyorum öyle eski filmlerdeki gibi yeter bu kadar yeni nesil annelik

Ben karışık biraz eski usul biraz yeni nesil annelik mesela ben kitap okuyamıyorum zaten dinlemiyor deli gibi hissediyorum kendimi okuyunca onun yerine bol bol konuşuyorum köpek hav hav der kediler miyav falan diye seslerini yapıyorum hayvanların hoşuna gidiyor gülüyor , ama kitap okuyunca başka şeylerle ilgileniyor takmıyor beni

Benim sütüm öncesi iyiydi sarılık yüzünden doktor mama vermemi de istedi o yüzden biberonu daha çok seviyor böylece ilk hızlı gelen sütü emdikten sonra gerisini içmiyor bu sebepten meme tam boşalmayınca süt azalıyor. İştahsız bir bebek uykudayken daha çok emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…