• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Yaa kızlar bebişim yarım saattir uyuyor bende bakımlandım çok iyi geldi 🥹(bakım; yemek yedim duş aldım göbüşüme kremler sürdüm dişlerimi fırçaladım hemde saçlarımı bile taradım 😂😂) çok iyi geldi yaa şimdide aldım suyumu geçtim TV karşısına zaten bı 10 dkya uyanır bu molanın da hakkını verdim iyi dinlendim haa🤣🤣🤣
Bunların hepsini yarım saatte yaptıysan helal olsun. Sen olmuşsun 😂 ben yarım saatte ne yapsam ki daha doğrusu hangisini yapsam diye düşünürken bebiş uyanıyor sıfır şaka

benimde kızım koç burcu. Çok sinirli çok inatçı zor bir burç 😂

İyi günlerde oturursunuz inş 🌸
Birazcık öyleyiz galiba (eşimin herzamanki lafını onaylamış oldum; inatçı keçi değil inatci Koç demeleri gerekirdi der hep😂)
Çok teşekkür ederim 🤗 🌸

Bunların hepsini yarım saatte yaptıysan helal olsun. Sen olmuşsun 😂 ben yarım saatte ne yapsam ki daha doğrusu hangisini yapsam diye düşünürken bebiş uyanıyor sıfır şaka
Ben o düşünme faslını sabahtan bu saate kadar yapıyorum sonra ilk fırsatta koşa koşa gerçekleştiriyorum 😎 (bunu 3 gün duş almayan ben söylüyor 😅)

Kız zaten ne anlayacak işte seslere kelimelere aşina olsun diye okuyoruz 🙈🙈🙈
Alan yok ben denedim bi kaç kez okuyamadım yaaa hiç oralı olmadı çünkü benimki konuşunca dinler ya oda ses çıkarmaya çalışıyor mesela okuyunca hiç bakmıyor bile bana sanırım ruhsuz okuyorum 😃

Kızlar şöyle bir şey buldum Osman hocanın cevaplaması . Bu demek oluyor ki benim bebeğim kalan 3 ay 800er gram alırsa anormal fazla almış olacak. O zaman bu ay 470 gr alması gayet normal olanı😂

Eklentiler

• IMG_1973.webp
    IMG_1973.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar doktorumu dentinox jel vermişti , dişinde kabarcoklar var diş çıkarıyor dedi. Gece çok sık uyandığını söylemiştim, ağrıdan olabilir dedi.
bu kremin bir zararı var mıdır yani diş ağrısından yatamıyor olsaydı ağlamaz mıydı? Sık uyanıyor ama ağlamıyor biraz meme emip geri yatıyor.
Ben hiç böyle jeller kullanmadım açıkçası kullanmamadan yanayım sadece bir anne iç güdüsü. Gece çok uyanmak normal geliyor. Emen bebek uyumuyor 😬

biberon meme reddi tamamen bebekle alakalı ya bana kalırsan işe başladığım işim ben verdim biberonu zorluk yaşamayalım diye meme reddi yaşadım bende sağıyorum bırakıyorum o şeilde devam ediyoruz kuzen hem meme hem biberon ikisi bir arada devam ediyor çoçukta hiç bir sıkıntı yok ikisiyle de devam
Kesinlikle çocuğa göre değişiyor benim kız kardeşim iki yıl hem biberon hem meme iki gitti çok güzel emiyordu biberonu da memeyi de çok sütü vardı kardeşimin hem emzirdi hem fazlasını sağdı attı buzluğa mesela bı yere giderken anneme bırakıyordu sütüde veriyordu annem ısıtıp veriyordu hiç de sorun yaşamadı, nerdesye 2,5 yıl emdi bizim küçük danamız 😃 ama benim cadı kız 2 ay hem meme hem biberon gittik 2. Ayında bi bıraktı memeyi birdaha asla almadı sağıp veriyorum gerçi benim sütüm az o yüzden bıraktı gibi geliyor bana baktı az geliyor uğraşmak istemedi mi acaba diyorum

Kızlar bi şey sorcam bebeğim 17 de uyandı, 19.30 da uyutmaya başladım uykusu vardı. Kucağımda emerken 15-20 dk kadar falan uyudu tam emin değilim süreden. Yerine koydum ve şu an uyandı. Gözleri baya açık. Ama esniyor. Uyutmaya çalışmaya devam mı etmeliyim sizxe yoksa uyudu uyandı az da olsa, bekletip 9 gibi veya 9.30 mı uyutmalıyım? Ya bu uyku meselesinden yıldım çok yoruldum. Hiç bir şey yapamıyorum resmen.
Bence uyutmaya devam loş ortamdan çıkmadan. Uyutmak çok çok zor. Ozellikle abimiz okuldan gelince bir taraftan ona laf yetiştir, ihtiyaçlarını karşıla, diğer taraftan bebeği uyutmaya çalış, çoook çok zor. Bazen de gelip bebeğin dibinde bağırıp uyandırıyor. Ruh halim fena 😩

Kızlar şöyle bir şey buldum Osman hocanın cevaplaması . Bu demek oluyor ki benim bebeğim kalan 3 ay 800er gram alırsa anormal fazla almış olacak. O zaman bu ay 470 gr alması gayet normal olanı😂
Evet ya Osman hoca hep böyle diyor zaten vve benim kızım da ben iştahı yok falan diyorum ya doktor persentilinin çok üzerinde dedi 2600 doğmuştu benim kızım da, işte bir buçuk ay önce falan 4900 olması gerekirken benim ki 5800 dü dediki çok hızlı kilo almış bu bile besin reddine sebep olabilir yavaslayalim biraz demişti

Ben hiç böyle jeller kullanmadım açıkçası kullanmamadan yanayım sadece bir anne iç güdüsü. Gece çok uyanmak normal geliyor. Emen bebek uyumuyor 😬
Tetagil temiz içerikliymis ama onu almayı düşünüyorum ben dişleri için cokda rahatlatiyormus bebekleri ya

Kızlar bu pusetlerdeki emniyet kemerleri genel olarak dar mı? Herkeste var mı o sıkıntı? Yanş bebeğim doğduğundan beri sadece ayaklarına bağlayabiliyorum. Omuz mümkün değil aşırı dar. Şimdi bi tekrar söküp yeniden ayarlayayım dedim yok kemer en sonda
Bizimki ayarlanıyor hiç sorun yaşamadım🤗

biz başlıyoruz bu hafta yoğurt ile :) bakalım ek gıda serüveni nasıl geçecek şimdi de yedi yemedi sıkıntıları başlıyor ah annelik
Ben zaten çok korkuyorum benim kızın iştahı hiç iyi değil, aklım çıkıyor ek gıdadan o yüzden hiç heyecanlanamıyorum 🥴

Kızlar son soru. :) bebeğinin üzerine battaniye örtü vs örterek uyutan var mı geceleri ? Uyku tulumlarımızı sabah yıkadım lakin kurumadı . Eşofman giydirdim fakat bu gece şansa hava epey soğuk ve rüzgarlı . Kolunun altından ince battaniyesini örtsem ne olur ?

Benim ki şuan 3.5 aylık ama hiç ağlamayan bebeğim sesli sesli ağlıyor çok huysuz olmaya başladı. Azıcık uykusu gelsin kök söktürüyor uykuya direniyor emmek istemiyor susmuyor uyuyana kadar harap oluyorum🥲 Gördüğü her şeyi ağzına sokmak istiyor sokamıyor sinirlenip bide ona bağırıp çağırıp ağlıyor önceden dolaşırken susardı şimdi oda memnun etmiyor beyfendiyi

Aynı durumdayız sizin az daha erken başlamıs bize göre
5 aya kadar sürebiliyormus Allah yar ve yardimcimiz olsun 😄😄

Back
X