• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Evet ya Osman hoca hep böyle diyor zaten vve benim kızım da ben iştahı yok falan diyorum ya doktor persentilinin çok üzerinde dedi 2600 doğmuştu benim kızım da, işte bir buçuk ay önce falan 4900 olması gerekirken benim ki 5800 dü dediki çok hızlı kilo almış bu bile besin reddine sebep olabilir yavaslayalim biraz demişti
Sen ölçülü veriyorsun ya biraz ölçüsünden şaştı mı az içti diyip üzülüyorsun. Ben kendimden biliyorum ilk 2 ay sağarak besledim bebeğimi . 80 ml yerine 50 ml içse karalar bağlıyordum bu bebek aç bu bebek beslenmiyor diye . Ama o 2 ay 1200 şer kg aldı bebeğim. Ama bana kalsa sürekli şey modundaydım az içiyor biberonu bitiremedi vs 😂

Sen ölçülü veriyorsun ya biraz ölçüsünden şaştı mı az içti diyip üzülüyorsun. Ben kendimden biliyorum ilk 2 ay sağarak besledim bebeğimi . 80 ml yerine 50 ml içse karalar bağlıyordum bu bebek aç bu bebek beslenmiyor diye . Ama o 2 ay 1200 şer kg aldı bebeğim. Ama bana kalsa sürekli şey modundaydım az içiyor biberonu bitiremedi vs 😂
Evet oda var cnm kesinlikle öyle oluyor ama hani bi ara karalar bağladım ya ben 😃 o ara cidden bişey vardı ya 7 8 saat hiç bişey iciremiyordum 7 8 saatin sonunda zorla 45 dk 1 saat uğraşarak 40 50 CC anca içiyordu falan ayyy çok kötüydü 😥 çok şükür şimdi öyle değil yine öyle aşırı iştahlı değil illa mırın kırın ediyor biberona ama yine de içiyor biseyler sıpa 😃

biberon meme reddi tamamen bebekle alakalı ya bana kalırsan işe başladığım işim ben verdim biberonu zorluk yaşamayalım diye meme reddi yaşadım bende sağıyorum bırakıyorum o şeilde devam ediyoruz kuzen hem meme hem biberon ikisi bir arada devam ediyor çoçukta hiç bir sıkıntı yok ikisiyle de devam
Bende hem meme hem biberon veriyorum. Çalışıyorum sağıp veriyoruz mecbur. Bizde de sıkıntı olmadı ama ileride olur mu bilemedim. Kuzeninizin bebeği hep mi böyle devam etti ?

Back
X