2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Aynı dertten bende muzdaripim çoğalacağına pek ümidim kalmadı. Benim İlk başta iyiydi 2. ayda hastalandım yüksek ateşim olduğu için 2 gün emizirmedim öylece azaldı , bebeğim artık mama ağırlıklı besleniyor benim alerji, mide sorunlarım var her şeyi tüketemiyorum süt olsun diye. Süt reçeli iyi geliyor sanki 1 bardak sıcak suya 2 çay kaşığı süt reçeliyle karıştırıp içiyorum

Maşallah benim kızımda 8 yaşında yardım ediyor banada ama yalnız bırakmaya korkuyorum kucağına alıpta düşürür diye ama şarkılar söylüyor dans ediyor saçları da hep bebeğimin elinde

Benim kızda uyandı uyutamıyorum şu an terkrar bir saat oldu bakalım yine 2 buçuk saat sürmez inşallah
Benimki uyku belirtisi vermeyene kadar uyutmuyorum ben zorla yatırnca derin uyumuyor hayliyle dakika başı uyanıyor. Şimdi kendisi uyudu. Benimde Uyumak için 3 saat zamanım var sonra çocukların okulu var. Herkese hayırlı sabahlar mutlu bebekler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…